Welk verhaal past het best bij jou?

Oké, ik schrijf dus verhalen onder de schuilnaam AGirlOnTheRun en post die op www.tell-no-tals.piczo.com. Die verhalen zijn vrij uiteenlopend: van Faniction (Tokio Hotel) tot fantasy tot thriller en drama (mijn persoonlijke favoriet). Heb je zin om iets te lezen maar weet je niet welk verhaal bij je past? Doe de test!

Mogelijke uitkomsten

Playing With Fire (10 x uitgekomen)

Je houdt van spanning, mysterie, drama, romantiek én een dikke portie geheimzinnigheid! Dan is Playing With Fire (Lucifer's Tale) hét verhaal voor jou!:

Playing With Fire, Lucifers Tale
Een fic over leven in de ban van een gevaarlijke obsessie.

Als Jenna, een meisje met een donker verleden, verhuist van de stad naar een klein dorpje, komt ze terecht in een web van keuzes en haat.
Haar nieuwe school is opgedeeld in twee kampen, met een geschiedenis die jaren terugloopt.
Uiteindelijk sluit ze zich aan bij de clan van Lucifer, de lokale outcast en leider van 'De Sparks'. Ze leert Sandra en Thomas kennen, Lucifer's linker en rechterhand. Voor het eerst ervaart Jenna het gevoel van vriendschap en acceptatie.
Maar ook Lucifer's verleden is niet zo zuiver als Jenna het zich had ingebeeld.
Zo wordt ze meegesleurd in het uitvoeren van Lucifer's ultieme wraak...
Hoe moet ze haar plaats in deze puinhoop vinden? En ook niet onbelangrijk: Hoe lang kan ze nog vluchten voor haar gevoelens tegenover Thomas?


Lezen?: http://tell-no-tales.piczo.com/?g=49999609&cr=4

Remind Me (14 x uitgekomen)

Je bent gek op muziek, drama, humor en Tokio Hotel!
Fanfiction is jouw ding, en Remind Me wordt jouw favoriet! Het is geschreven in Alternate Universe (de band TH bestaat er niet) maar Bill, Tom en hun vrienden gaan wel met de hoofdrollen lopen:

Remind Me
The Fall of a Rockstar, the long journey home.


Bill Kaulitz is een internationale rockster. Zijn tweelingbroer Tom bleef vergeten achter. Als Bill plots ziek wordt, kan hij niet meer optreden. Volgens de dokters heeft hij een nieuwe nier nodig, anders zal hij sterven. Bills enige hoop rust op zijn broer, Tom. Maar hoe zal die reageren als Bill plots weer opduikt? Bill is veranderd, heeft behoefte aan luxe en geniet van aandacht. Tom moet hard werken voor de kost, en zit na de plotse dood van hun ouders ook opgescheept met een landhuis waar hij niets mee kan aanvangen. Hun werelden botsen als water en vuur, en als Bill en Tom elkaar uiteindelijk weer ontmoeten, lopen die werelden op verwarrende wijze door elkaar. Bill vertelt Tom niet meteen over zijn ziekte, maar probeert op manipulerende wijze zijn vertrouwen te winnen, om zo Toms nier weg te kapen. Als de platenfirma hem voor onbepaalde tijd laat vallen, zakt de grond echter onder zijn voeten weg. Langzaam maar zeker bouwt hij weer een echte band met zijn broer op, en vindt hij ondertussen ook zichzelf terug. Kan Tom hem helpen om een nieuw leven op poten te zetten? Maar wat als hij de onderliggende reden van Bills bezoek achterhaalt? Zal hij dan nog altijd geloven in de oprechtheid van zijn broer?

-"Tomi, ik kan dat niet meer aan! Ik wil gewoon mijn leven terug!" Tom keek hem sceptisch aan. -"Oh ja? Het welke?"

Lezen?: (comming soon to www.tell-no-tales.piczo.com)

Love Me Blindly (7 x uitgekomen)

Je houdt van drama, spanning en vooral van Tokio Hotel! Dan is 'Love Me Blindly' zeker iets voor jou!


Love Me Blindly - Fanfic
What if you got a second chance? Would you take it?

Mysterieuze gebeurtenissen doen het vertrouwen tussen twee tweelingbroers, eens onafscheidelijk, volledig verbeken. Hun liefde slaat om naar haat en al snel worden ze van elkaar gescheiden. Tien jaar later is Tom een rebelse leerling op de hoge school, zijn achternaam veranderd door witness protection, zijn leven praktisch zinloos. Plots ontmoet hij Bill weer, maar Bill is blind en herkent Tom niet meer. Wat zal Tom doen met deze tweede kans om Bill weer in zijn leven te krijgen?


Bekijk de trailer: http://www.youtube.com/watch?v=6_rb_qCB984&feature=player_embedded

Lezen?: http://tell-no-tales.piczo.com/?g=50002349&cr=4

Illuminata (20 x uitgekomen)

Je hebt lekker veel fantasie, houdt van magie en mystiek, en een verhaal hoeft voor jou helemaal niet te stroken met de werkelijkheid! Jij houdt van Fantasy Fic's! Illuminata is jouw favoriet.

ILLUMINATA

Een verhaal dat ik schrijf als tussendoortje, maar dat toch een soort ziel van zichzelf heeft. Het is de eerste Fanstasy ever voor mij, dus "be gentle" zal hier ook wel van toepassing zijn.

"Geloof jij in hemel en hel?
Een plaats waar de ziel eeuwig kan vertoeven? In goed en kwaad? Leven na de dood? Eeuwige straf of glorie? Lees jij vaak de bijbel? Geloof jij dat jouw daden hier op Aarde je verdere lot kunnen bepalen? Geloof jij in Engelen en Demonen? Ik weet het, wat een hoop kletspraat, toch? En ik kan je verzeker dat dat, voor de meeste dingen die jij gehoord hebt, ook echt geldt.
Maar wat als ik je een verhaal kon vertellen? Een verhaal waardoor je zou moeten geloven...
Zou je het willen lezen?"


Illuminata is één van de vele Aardsengelen én een volwaardig lid van De Balans, wat betekend dat ze onder de mensen op Aarde leeft om Het Goede te verspreiden. Roberturiël is een gevreesde Demon uit de onderwereld. De tegenpool van alles wat goed en vredig is.
Ook hij hoort bij De Balans, maar kwaad is al wat hij aanricht.
Wat als ze elkaar ontmoeten, en geen idee hebben van elkaars identiteit?
"Luna" en "Robert" zijn voor elkaar alles wat ze verachten, elkaars tegenovergestelden, ze haatten elkaar en bezorgen de ander enkel last...Is dit een lovestory in the making?
Áls ze voor elkaar vallen..zal een vreemde geschiedenis zich dan herhalen?

Above the Water (8 x uitgekomen)

Jij leest wel eens graag een verhaal, maar het mag niet te veel tijd kosten. Toch ben je op zoek naar spanning en actie, in een verhaal dat niet te langdradig mag worden. Jij bent niet vies van een thriller. Above the Water is een one-shot die jou zeker zal bevallen!

Het is geschreven voor school en ik vond het wel leuk dus heb ik het gepubliceerd.

Above the Water

Deze fic verhaalt over Lana, een meisje dat doodsbang is voor water. Samen met haar beste vriend Jamie woont ze al enkele jaren in een berggebied. Als ze op een regenachtige dag een vervallen huis tegenkomt, besluit ze om er te gaan schuilen. Deze gebeurtenis veranderd de rest van haar leven.

Lezen?: http://tell-no-tales.piczo.com/?g=49998848&cr=4

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Aveiro

    Illuminata

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?