Jouw perfecte date || one direction

Antwoord de vragen en er komt jouw perfecte date uit!

Mogelijke uitkomsten

Liam (112 x uitgekomen)

Je gaat met een zucht rechtop zitten en kijkt van links naar rechts over het strand.Je ogen blijven hangen bij 5 jongens die aan het voetballen zijn. Je bekijkt ze eens goed en je ogen blijven hangen bij een jongen met bruin haar wat een beetje wilderig op zijn hoofd zit. Je blijft nog even kijken naar de jongens maar besluit dan maar even wat te maken van je Engels huiswerk dat je mee hebt genomen. Dan zie je dat de bal waar de 5 jongens mee aan het voetballen waren jou kant op vliegt,en het valt net een paar meter naast je neer. Je ziet dat 1 van de jongens jouw kant op komt rennen om hun bal te halen. Als hij dichter bij komt zie je Dat het de jongen met dat leuke haar,Nu kan je ook zien dat hij prachtige bruine ogen heeft.Als hij merkt dat je naar hem kijkt glimlacht hij naar je."hoi!" zegt hij met een prachtige stem. "hi" zeg jeverlegen terug. Hij kijkt je diep in je ogen "hè, Liam schiet je een beetje op?" hoor je een jongen met ook bruin haar roepen.""'Liam heet hij dus' denk je in jezelf." heb je anders zin om mee te doen?" vraagt hij aan je.
Je twijfelt even maar besluit dan toch maar mee te doen. Je hebt toch niks beter te doen.En het is al helemaal leuk met die leuke jongen.



Vervolg? X

Harry (58 x uitgekomen)

Je doet met een zucht je auto deur open en als je uitgestapt bent weer dicht en je doet je auto op slot.
Je loopt via het strand naar de strand restaurant waar jij en je vriendin werken als serveerster.
Je doet de deur open en loopt gelijk naar achteren om je om te kleden.
Als je je omgekleed hebt loop je weer naar voren, doet je haar nog even snel in een hoge staart, begroet je vriendin, en gaat aan het werk. "wat mag het zijn?" vraag je vriendelijk aan een man vrouw en 3 kleine kinderen. "doe maar twee koffie en 3 fristi alstublieft"
Zegt de vrouw vriendelijk. "komt er aan" zeg je en loopt naar je vriendin achter de bar en zegt wat de mensen hebben bestelt.

Na een uur word het al rustiger. Je hangt aan de deuropening met een flesje met rietje als je 5 jongens ziet binnenkomen.
Je bekijkt ze allemaal 1 voor 1 aan en je ogen blijven hangen bij een jongen met krullen en een apart soort kleur ogen.
Als hij jou ook ziet kruisen jullie blikken elkaar. Hij schenkt je een glimlach en jij hem.
De 5 jongens gaan zitten aan een tafeltje en jij loopt naar ze toe om hun bestelling op te nemen.
"hi, wat mag het zijn?" zeg je een beetje verlegen. Je bent anders nooit verlegen maar met die leuke jongen toch wel een beetje.
Ze bestellen wat ze willen en je loopt weer weg. Je komt later weer terug met het drinken voor de 5 jongens.
Ze bedanken je vriendelijk en de krullen bol schenkt je een knipoog. Je glimlacht naar hem en loopt dan weg.
Langzaam gaan de meeste mensen weg en zijn alleen de 5 jongens er nog.
Je kijkt nog eens naar de krullenbol en je ziet dat hij ook naar jou kijkt. Je went verlegen je blik af.
Je maakt de bar schoon als je ziet dat de krullenbol aan de bar staat. "heey" zegt hij. "hi" zeg je verlegen.
"heb je zin om te dansen met mij uhm..." zegt hij en hij kijkt naar je naam bordje."[Y/N]" zegt hij als hij het gelezen heeft.
Je twijfelt even maar stemt dan toch in. Je hebt toch wel zin om met deze leuke jongen samen te dansen.





Vervolg? :-p

Naill (27 x uitgekomen)

Je bent super blij als je dan eindelijk in 'londen' bent. Je hebt hier al van kinds af aan gedroomd en die droom is nu uitgekomen!
Je moet alleen nog wel het hotel vinden.
Na eindeloos rond te hebben gelopen en aan iedereen gevraagd te hebben waar het hotel is heb je het eindelijk gevonden.
Je loopt het grote gebouw in en wilt naar de balie lopen als je ziet dat die overvol is. Je zucht en gaat maar in 1 van de stoelen die er staan zitten. Je kijkt het gebouw door en ziet dat er een bord met wat er allemaal is staan. Je loopt er naar toe en begint alles te lezen. Als je je omdraait zie je dat 1 van de balies vrij is en dus loop je er snel naartoe. "uhm, hoi, ik heb hier gereserveerd" "en uw naam is?" vraagt de vrouw vriendelijk achter de balie. "[Y/N]" antwoord je haar vraag. De vrouw geeft je je pasje en wenst je een fijn verblijf. Je bedankt de vrouw en loopt met je koffer achter je aan slepend naar de lift.
Je drukt op het 3 knopje. Als de lift stopt en de deuren opengaan loop je richting kamer nummer 16. Als Je die gevonden hebt open je de deur en ziet dat de deur tegenover jou net opengaat en er 5 jongens van ongeveer jouw leeftijd de deur uitkomen. Als ze je zien bekijken ze je goed. Je voelt je ongemakkelijk als ze je nog steeds aan staren. 1 van de jongens schraapt zijn keel. " hi, ik ben Louis" zegt hij. " hi, mijn naam is [Y/N]" zeg je verlegen. De andere jongens stellen zit voor als Liam, Harry, Zayn en Naill.
'hmmm, die Naill is best wel een lekker ding' denk je bij jezelf. Je met zelf lachen om je eigen gedachte en de jongens kijken je raar aan. Je maakt een niks aan de hand gebaar en zegt dat je maar eens de kamer gaat bekijken.
"oké, mischien spreken we je nog wel?" vraagt Naill met een schattig -volgens mij- Iers accent.
je knikt en loopt je kamer binnen.
Je kijkt je ogen uit bij het zien van je kamer.
Eenmaal bij je slaapkamer plof je neer op je bed en doet je ogen even dicht.

Je schrikt wakker en kijkt gelijk hoe laat het is. 19:39. Shit' denk je in jezelf. Je loopt snel naar je koffer om wat nettere kleding aan te doen want dat is wel zo netjes. Uitijndelijk kies je voor een luchtige jurk wat tot net boven je knieën stopt.
Je hebt er een roze jasje bij want je jurkje is wit, paars en blauw.
Je krult je haar nog even in grove krullen en doet wat make-up op. Je doet je platohakken aan en loopt de deur uit.
Eenmaal in het restaurant aan gekomen zie je dat het al behoorlijk druk is en dat het een loopendbuffet is. Je kijkt het restaurant door en ziet dat die 5 jongens er ook zijn.
Je vraagt waar je tafel is en het blijkt dat die naast die van de jongens is.
Als ze zien dat jouw tafel naast die van hun is moeten ze allemaal glimlachen vooral Naill.
Na een tijdje te hebben gezeten besluit je maar wat te halen van het buffet.
Je ziet dat Naill net achter je aan loopt gevolgd door de andere 4.
" je bent mooi!" zegt Naill opeens.







Vervolg? Let me know!

Louis (18 x uitgekomen)

Vandaag is de grote dag. Je gaat vandaag naar je nieuwe school.
Je bent van Nederland naar Londen samen met je ouders verhuist.
Je zucht nog eens diep voor je de deuren binnen gaat van het grote gebouw.
Als je binnenkomt zie je super veel kinderen rond lopen.je zucht en gaat op zoek naar de directeurskamer om je papieren op te halen.
Na een tijdje sta je voor zijn of haar deur en klop je op de deur. "binnen" hoor je een vriendelijke mannenstem. Je opent zachtjes de deur. "uhm...ik ben [Y/N]" "o jij bent de nieuwelinge?" vraagt een man met een vriendelijke uitstraling.
" uhm...ja dat klopt" zeg je verlegen. " hier zijn je papieren er zit een plattegrond bij." zegt hij en geeft me een stapeltje papieren.
"dankuwel" zeg je vriendelijk en je loopt het kantoortje uit. Je kijkt op je lesrooster en ziet dat je Engels hebt. Gelukkig ben je daar nog een beetje goed in. Je zucht nog eens diep en gaat dan op zoek naar klas H3.

Je kijkt op de muur naast de muur en ziet H3 staan. Je zucht en loopt het lokaal binnen. Gelukkig is de les nog niet begonnen en er is ook nog maar 1 jongen. Je bestudeerd hem goed en als hij je ziet glimlacht hij de mooiste glimlach die je nog nooit hebt gezien.
"hi" zeg je verlegen. "is dit Engels?" vraag je aan de jongen. "ja dat klopt" zegt de jongen nog steeds glimlachend.
Je knikt en loopt het lokaal binnen. Je kijkt rond maar je weet niet waar je moet zitten. De jongen ziet het en klopt op het tafeltje naast hem. Je glimlacht dankbaar naar hem en gaat zitten. " ik ben Louis" zegt de jongen. "[Y/N]" zeg je.
" mooie naam" zegt hij. "dankje!" zeg je gevleid.
" ik heb je nog nooit eerder gezien, ben je hier nieuw?" vraagt de jongen en je ziet in je oog hoek dat hij je heel goed bestudeert. "ja klopt, ik woonde eerst in Nederland" antwoord je zijn vraag.
Ondertussen zijn er al meer kinderen binnen gekomen en ze kijken je eerst raar aan maar zeggen verder niks.
Na een tijdje komt er een vrouw binnen en begint de les.

Je wilt het lokaal uit lopen maar Louis houd je tegen. "zal ik je anders een rond leiding geven?" vraagt hij lief. "ja graag!" antwoord je blij.
"En dit is de kantine" eindigt hij zijn verhaal. Hij heeft je heel de school laten zien. "en het is etenstijd"
Je knikt en loopt achter Louis de kantine in. Je ziet hem naar zijn -volgens mij- vrienden lopen die al aan een tafel zitten.
"jongens, ik wil jullie aan iemand voorstellen." zegt hij en hij wenkt je. Je loopt naar de tafel toe en je stekt je voor. De andere jongens stellen zich ook voor als Liam,Harry,Naill en Zayn.

Eindelijk is de schooldag voorbij. Je wilt je fiets pakken als je Louis hoort. "heb je mischien zin om met mij naar de Starbucks te gaan?" vraagt hij verlegen. Je weet gelijk wel wat het antwoord is en roept mischien iets te enthousiast "Ja! Lijkt me leuk!" waardoor Louis moet lachen. Dit gaat nog een hele leuke dag worden samen met Louis.







Vervolg? Please leave a message behind!

Zayn (18 x uitgekomen)

Je vriendin is helemaal hyper omdat ze vanavond haar [L/D] verjaardag viert en ze heeft heel veel mensen uitgenodigd.
Je begint je nu al een beetje te irriteren als ze maar niet stil kan zitten op haar school stoel.
Je zucht opgelucht als je eindelijk de bel hoort gaan. Je zegt je vriendin nog gedag en loopt flink door naar je fiets en je fiets naar huis.
Na een uur ben je helemaal aangekleed en heb je je make up en alles aan en op.
Je zegt je ouders nog gedach en fietst dan naar het huis van je vriendin.
Jullie hadden al wat eerder afgesproken om alles nog even goed te controleren.
Na een paar minuten over 19:00 komen er een paar mensen en na een tijdje is het huis bomvol.
Je kijkt geamuseerd rond. Gelukkig gaat alles goed tot nu toe.
Je begint dorst te krijgen en loopt naar de tafel die volstaat met eten en drinken. Je wilt een fles cola pakken als iemand anders die ook net wilt. Je kijkt naar diegenes arm en je volgt hem tot zijn gezicht. 'wauw' denk je in jezelf.
Je laat de fles los en maakt het gebaar dat hij hem als eerst mag.
"dankje!" zegt hij met een mooie stem. "ik ben Zayn trouwens" zegt hij. "[Y/N]" zeg je glimlachend.
Hier" zegt hij en geeft de fles cola alshij zijn glas heeft gedaan.
Je glimlacht naar hen en hij knipoogt naar je.
Als je je glas hebtgevuld zie je dat Zayn nog steeds naar je kijkt. Je kijktverlegen naar de grond. Hij zegt iets en jullie beginnen aan een gesprek.
"heb je zin om te dansen mischien?" vraagt hij opeens na zo'n half uur te hebben gepraat.
Je twijfelt even maar stemt dan toch in. Je hoopt dat er een langzaam nummer wat gespeelt want dan kan je schuifelen met die knapperd!






Vervolg? Can you do my a favour? Can you please hug that green button for me? X me

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?