Ben jij een Nerd, Bully, Preppy, Greaser of Jock? Deel 2 !!

Nou, een week geleden ben je dus tegen die onwijs knappe jongen opgebots! En vanavond heb je een date met hem! Hoe bereid jij je voor??

Mogelijke uitkomsten

Greaser (4 x uitgekomen)

Je bent een Greaser! Je houd van veel gel in je haar, en van autoraces! Je zal nooit alleen staan, want al die stoere jongens komen altijd voor je op!

Je bent harstikke stoer, en je haat al die cheerleaders, nerds en preppys!

Je bent echt een GREASER

Bully (6 x uitgekomen)

Je bent een Bully! De Nerds zijn je aartsvijanden! Je houd van spijbelen en van pesten! Je komt elke pauze wel weer in een gevecht terrecht! Maar dat is allemaal juist zo leuk!

Je bent een echte BULLY!

Jock (2 x uitgekomen)

Je bent een Jock! Je houd ervan om lekker te zweten op het sportveld! En vergeet al die mooie gespierde jongens niet! Je hebt een harstikke mooi figuur dankzij al de cheerlead-trainingen, en je bent onwijs populair!

Je bent een echte JOCK

Nerd (3 x uitgekomen)

Je bent een Nerd! Je houd van boeken en van huiswerk! Je bent helemaal niet vriendloos! Je hebt alle andere nerds om je heen! Je voelt je ook erg aangetrokken tot die schattige snotterende dikke jongetjes! Soms is het wel vervelend als je weer eens in je kluisje word opgesloten, of als je op je kop in de prullenbak word gezet, maar het is het allemaal waard!

Je bent een echte NERD

Preppy (25 x uitgekomen)

Jij bent echt een Preppy! Je barst van het geld! En van de dure merk-kleding! Je houd ervan om op te scheppen, en als iemand het niet met je eens is, dan koop je hem gewoon om! En wat dacht je van al die goed verzorgde rijke jongens??

Je bent echt een PREPPY!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Mark2004

    Bully, ik pest nooit. Ik haat pesten. En wat is nou zo leuk aan pesten.

    8 jaar geleden
  • amberkishatu

    preppy?Ik wil liever een greaser zijn :X

    1 decennium geleden
  • Square

    Dit keer ben ik opeens een preppy ipv nerd ><

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?