Op welk dier lijk jij?

Ben jij de kat, de uil of de slang?

Mogelijke uitkomsten

Kat (35 x uitgekomen)

De kat is een extravert dier. Hij is vol van energie en lust. De kat is van het element vuur. Het element aarde past juist totaal niet bij dit dier. De kat is vaak erg druk, snel geprikkeld en vol emotie. Hij verbergt zijn emotie niet, wat hem soms makkelijk tot uitbarsten kan brengen. Soms kan hij zich zelfs agressief gedragen. Hij laat het zeker weten wanneer hij iets niet leuk vindt, en lijkt af en toe ongeremd te zijn. Maar dat wil nog niet zeggen dat hij nooit rekening kan houden met mensen. De kat is namelijk ook sociaal en heel gezellig. Je mag zeker blij zijn om de kat als vriend te hebben, want hij zal moed tonen en voor je opkomen. De kat geeft erg veel om zijn naasten en is een beschermend wezen.

Uil (47 x uitgekomen)

De uil is een dier van creativiteit en wijsheid. Het element lucht hoort bij de uil, met op de tweede plaats water. De uil is namelijk erg van het denken. Je zou hem best eens een filosoof kunnen noemen. De uil is erg rechtvaardig en betrouwbaar. Hij is aanspreekbaar en veranderlijk. Ook de uil zal er voor je zijn wanneer dat nodig is. Zijn naasten betekenen veel voor hem. De uil is soms wel gevoelig en voelt zich snel schuldig. Hij is een harde werker en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daardoor is hij soms snel geneigd om te veel lasten te dragen. Maar onderschat de kracht van de uil niet. Hij is dan wel gevoelig, maar hij blijft sterk. Hij is een doorzetter.

Slang (19 x uitgekomen)

De slang is een introvert dier. Zijn element is aarde. De slang is gesloten en kalm. Hij is niet erg behulpzaam en betrokken. Juist het observeren en de afstandelijkheid is wat hem regelmatig kenmerkt. Hij ziet makkelijk door anderen heen en het is lastig om tegen hem te liegen. De slang heeft veel sarcasme en is soms erg eerlijk en direct. Gevoelige mensen kunnen soms maar beter bij hem weg blijven, want hij zal zich niet inhouden om je te kwetsen met zijn bijtende opmerkingen. Maar de slang is niet per definitie lastig en slecht, ook al is hij een sluw wezen. De slang is een sterke schakel met veel talent. Nergens kun je eerlijker advies krijgen dan bij hem. De slang voelt veel trots, en zal hard werken om zijn doel te bereiken. De slang is erg muzikaal.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?