Welk verhaal van mij kun je het best lezen?

Ik schrijf twee verhalen, een hier op Q en een op Fanfiction.net
Deze test test welk verhaal geschikt is voor jou. Misschien Wicked, misschien Don't Dream too Far, Don't Lose Sight of Who You Are. Misschien zelfs allebei, of misschien zijn geen van beide verhalen jouw stijl en kunn je beter ergens anders verder zoeken.

Mogelijke uitkomsten

Wicked (3 x uitgekomen)

Wicked is een the Mortal Instruments fanfiction, en geïnspireerd op de musical Wicked. De hoofdpersoon is een jonge heks, Sawyer Thropp, die opgroeid in the Wizard's Order, een Downworlder organisatie. Ze raakt bevriend met de verbannen Faerie prinses Christabel, en ontmoet de jonge Shadowhunter, Collin. Sawyer heeft buitengewoon sterke krachten, en the Wizard, het hoofd van de organisatie, wil haar een hoge positie geven, als ze haar magie voor zijn doeleinden gebruikt. Maar als Sawyer ontdekt wie en wat de Wizard echt is, keert ze zich tegen hem, en krijgt ze de titel Wicked Witch of the West. Twee jaar later stuurt the Clave Alec Lightwood om haar te doden, en hij krijgt hulp van Jace, Izzy, Magnus, Clary and Simon. Maar is de Wicked Witch of the West wel wie ze denken dat ze is?
Dit verhaal niet lezen als:
- Je niet van fanfictions houdt
- Je geen Engels kan (of niet goed genoeg)
- Je niet de eerste drie boeken van The Mortal Instruments gelezen hebt
Als je dit verhaal wil lezen, veel lees plezier
Hier is 'ie: https://www.fanfiction.net/s/10524843/1/Wicked

Don't Dream too Far, Don't Lose Sight of Who You Are (10 x uitgekomen)

Dit verhaal is een origineel verhaal en geen fanfiction. Dit is een realistisch verhaal, over straatkinderen. De hoofdpersonen zijn Edmund Christie en Breyanna Christie, een broer en zus, die met hun jongere broertje weglopen van huis om te ontsnappen aan hun wrede vader, en hun harteloze moeder. Als hun jongere broertje ziek wordt, moeten ze naast voor zichzelf zorgen ook nog geld verdienen voor een ziekenhuisopname. Ten einde raadt besluit Edmund zich te prostitueren, om dat geld te verdienen, maar door dat te doen begint Edmund ook zichzelf te verliezen.
Het verhaal: http://www.quizlet.nl/stories/142299/dont-dream-too-far-dont-lose-sight-of-who-you-are--street-children-of-new-york/

Beide verhalen (7 x uitgekomen)

Je smaak is vergelijkbaar met de mijne, en dus zijn beide verhalen geschikt voor je. Kijk wel bij de andere uitkomsten wat de verhalen precies zijn, en daar zijn ook de links te vinden.

Geen van beide verhalen (1 x uitgekomen)

Helaas vrees ik dat geen van beide verhalen bij jou in de smaak vallen. Kijk desnoods bij de andere uitkomsten of het je toch wel leuk lijkt, maar ik vrees van niet.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?