In welke afdeling zit jij?(HP)

Griffoendor, Ravenklauw, Zwadderich of Huffelpuf? Of hoor jij misschien helemaal niet thuis op Zweinstein?

(Het is niét leuk als je vooraf denkt "Grifoendor lijkt mij het leukst" (bijvoorbeeld) en dan aanklikt wat volgens jou bij grifoendor past. Doe gewoon eerlijk mee, anders is er ook niets aan.)

Mogelijke uitkomsten

Griffoendor (143 x uitgekomen)

Maar zeer weinig gebeurtenissen jagen jouw angst aan, en je ridderlijkheid siert jou. Je durft bijna alles, en neemt elke uitdaging aan. Misschien kan je het niet zo goed vinden met de Zwaderaars, en waarschijnlijk zal je ook nooit een dooddoener worden. Jij bent door en door een GRIFOENDOR!

Huffelpuf (63 x uitgekomen)

Jij bent voor velen een rots in de branding, een trouw en geduldig persoon op wie ze altijd kunnen rekenen. Je werkt hard en je bent een doorzetter. Door jouw aderen stroomt het bloed van een ware HUFFELPUFFER!

Ravenklauw (9 x uitgekomen)

Ben jij ooit al een raadsel tegengekomen dat je niet kon oplossen? Waarschijnlijk niet, of het moet een heel moeilijk geweest zijn. Jij beschikt over een gezond verstand en waarschijnlijk ben je ook nieuwsgierig. Jij bent bij de pinken en houdt ervan om je hersenen met andere te meten. Kortom: je bent een RAVENKLAUWER!

Zwadderich (26 x uitgekomen)

Jij bent sluw en schrikt voor niets terug, zolang het doel maar wordt bereikt. Misschien ben je een sisseltong, een eigenschap die wel vaker in Zwadderich voorkomt. Veel Dooddoeners komen uit Zwadderich, dus misschien word jij ook aangetrokken door de duistere krachten.

Beauxbatons/Klammfels (0 x uitgekomen)

Jij zit niet op Zweinstein, maar op Beauxbatons of Klammfels. Daarom kan ik ook maar heel weinig over jou vertellen, sorry.

Dreuzel (60 x uitgekomen)

Jij bezit geen magische krachten, en waarschijnlijk geloof je dus ook niet in tovenarij. Je gaat 's ochtends naar school met de fiets/bus/auto (van bezems of het haardvuur heb je no gnooit gehoord, buiten in de fantastische boekensere Harry Potter natuurlijk) en je verveelt je dood tijdens lessen als Aarderijkskunde of wiskunde. Anders ga je naar de werk tussen allemaal mensen in pakken en met dassen die praten over dingen die normale mensen interesseren. Jij leidt dus een heel saai bestaan, je bent een DREUZEL.

NIETS (2 x uitgekomen)

Jij wordt van school gestuurd (wegens je vreselijk slechte punten) en gaat dan maar bij Hagrid wonen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (40)

  • dobbythefreeelf

    Haha, bij deze test heb ik voor de tweede keer Griffoendor, maar bij Pottermore was het Ravenclaw.

    7 jaar geleden
  • dobbythefreeelf

    Griffoendor! Ik word hier gewoon echt geïrriteerd van! Soms is het Ravenklauw en soms Griffoendor. Maar ik denk dat ik meer 8n Ravenklauw pas

    9 jaar geleden
  • Eirene

    okee.. ik dacht echt Ravenclaw ofzo, maar Gryffindor is ook leuk. Op zich ben ik niet zo moedig ofzo hoor, alleen als andere mensen het niet durven, durf ik het juist wel..

    1 decennium geleden
  • Klaar

    Huffelpuf....
    Eigenlijk is dat de enige afdeling waar ik niets van mee heb xD

    1 decennium geleden
  • SweetDemon

    Griffoendor al wou ik graag in Ravenklauw samen met luna lovegood leven haar XD!!!!!!!!!!!(H)(yeah)(hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?