Welk beroep past bij jou?

Word jij een topsportster, of word je een lieve juffrouw? Test het!

Mogelijke uitkomsten

Juffrouw (11 x uitgekomen)

Een lieve, behulpzame maar wel strenge schooljuffrouw? Dat lijkt jou wel wat! Het liefst hang je de hele dag met kinderen rond, en help je mensen om je heen. Grote kans dat jij over een paar jaar voor het schoolbord staat!

Dokter (3 x uitgekomen)

Het liefst help jij mensen de dag door. Je kan geen week zonder een massa mensen een helpende hand te hebben gegeven. Daarom past een baan bij de dokterspraktijk prima bij jou!

Topsportster (9 x uitgekomen)

Jij hebt een gigantische sportiviteit in je, en daarmee kan je erg goed scoren in de sportindustrie. Het liefst ren je de hele dag door het parkje om de hoek. Je vindt het gewoon geweldig om alles uit je lijf te halen wat erin zit.

Zangeres (3 x uitgekomen)

Jij hebt een prachtige gouden strot, daarom zou het een slimme zet zijn om zangeres te worden. Iedereen luistert graag naar je, en je kunt ook goed entertainen.

Journalist (10 x uitgekomen)

Jij bezit een enorme creativiteit die je kunt uiten wanneer je schrijft. Daarom is het slim om journalist of schrijfster te worden. Mensen bij een redactie van een geweldig tijdschrift zullen blij zijn met jouw helpende hand in hun midden.

Kunstenaar (9 x uitgekomen)

Ook jij hebt een hele grote prop creativiteit in je ziel zitten, en die staat te trappelen om eruit te komen. Daarom past het beroep kunstenares heel goed bij je. Je gevoelens uiten in een schilderij of beeldwerk is precies wat jij wilt.

Kok (2 x uitgekomen)

Jij kunt geweldig koken, en om anderen van jouw keukenspecialiteiten te laten genieten kan je heel goed kok worden. Lekker bakken, en je eigen receptjes ontdekken is echt jouw ding!

Topmodel (1 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in de modeindustrie, en het liefste sta je dan ook voor de camera. Ook de camera heeft jou graag voor de lens. Dat komt door je sterke persoonlijkheid en natuurlijk je schoonheid.

Schoonheidsspecialiste (10 x uitgekomen)

Een baan in de beauty lijkt jou wel wat. Een kapster, een visagiste, een styliste... Kortom: Jij kunt best wel geschapen zijn voor het beroep schoonheidsspecialiste.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Tyche

    journalist (:

    1 decennium geleden
  • Tuala

    Journalist!;D
    Ik wil liever schrijfster worden, maar journalist lijkt me ook wel iets. En bovendien ik schrijfster nogal moeilijk, denk ik:3

    1 decennium geleden
  • AnLa

    Topsporter, klopt wel, wil ik ook!

    1 decennium geleden
  • Michaelan

    Journalist.

    1 decennium geleden
  • Noah98

    dokter

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?