Wat vertellen jouw kussen?

Romantisch, passioneel, dolverliefd... Hoe kus jij de vlam van je dromen? Of belangrijker: hoe zal jullie allereerste kus verlopen? Doe de test en kom erachter!

Reactiees -->

Mogelijke uitkomsten

Vol passie en vuur. (21 x uitgekomen)

Ik kus, dus ik ben gelukkig. Dat is jouw motto! Je staat bijna voortdurend in vuur & vlam en wanneer je voelt dat de passie vermindert, doe je er alles aan om de liefde weer te doen oplaaien. Met een passionele kus! Voor jou betekent innig zoenen dat je de ander nog keigraag ziet, dus je vraagt en geeft bevestiging. Maareuh... soms denk je te snel dat je van iemand houdt. Een kuspartner moet bij wijze van spreken gewoon zachte lippen en een mooie glimlach hebben en jij plakt je lippen al op de zijne/hare. Houd je af en toe toch een beetje in. Zomaar iedereen kussen, is nogal goedkoop en het speciale gevoel dat een echt gemeende kus oproept, verliest dan snel zijn waarde...

Dromerig en onzeker. (46 x uitgekomen)

Jij wilt graag gekust worden... maar het komt er niet vaak van. De reden? Je maakt je te veel zorgen om wat er over je geroddeld kan worden. Je wilt je imago redden, niet als 'gemakkelijke prooi' versleten worden. Het gebeurt dus regelmatig dat je bijna aan zoenen toe bent, maar dat je op het laatste moment toch het hazenpad kiest. En om dat te verantwoorden, verzin je excuses als 'zijn/haar adem stonk!' of 'hij/zij had gele tanden'. Betekent dit dat je een passie hebt voor tandheelkunde of dat je eigenlijk zélf onzeker bent? Wij vermoeden het laatste en raden je dus aan een beetje relaxer te zijn en je niet zoveel zorgen te maken. Eens je een goede kus gekregen hebt, al het smaken naar meer!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • IKxU

    Vol passie en vuur(A)

    1 decennium geleden
  • dracobaby

    dromerig en onzeker,
    heb net m'n lief gekust, hij was super lief!!
    (H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Staywithmee

    Dromig & onzeker ;p

    1 decennium geleden
  • YayForGay

    Dromerig en onzeker.

    kheb ng nie gekust,dus dat is het meets juiste :p

    1 decennium geleden
  • lostm3mories

    Dromerig en onzeker :$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?