Op wie van de winx lijk jij het meest?

Altijd al willen weten op welke Winx jij lijkt? Doe dan deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Bloom (70 x uitgekomen)

Van de winx lijk jij het meest op Bloom. Bloom is een dromerig type. Ze is een goede vriendin die altijd voor je klaar staat en weet altijd goede raad. Bloom houdt van tekenen en kletsen.

Stella (18 x uitgekomen)

Van de winx lijk jij het meest op Stella. Stella is graag bezig met uiterlijk, ze weet alles van mode en beauty. Haar grootste hobby´s zijn shoppen en ontwerpen. Stella praat ook graag over jongens.

Flora (21 x uitgekomen)

Van de winx lijk jij het meest op Flora. Flora houdt heel erg van de natuur en is graag bezig met planten verzorgen. Flora is een goede vriendin op wie je altijd kan rekenen, ook is ze een beetje verlegen.

Musa (26 x uitgekomen)

Van de winx lijk jij het meest op Musa. Musa houdt van alles wat met muziek te maken heeft. Ze zingt, danst en bespeelt meerdere instrumenten. Musa weet ook heel veel van bekende artiesten. Verder kan Musa soms koppig zijn.

Tecna (11 x uitgekomen)

Van de winx lijk jij het meest op Tecna. Tecna weet alles van technologie. Ze helpt haar vrienden graag uit de brand met computers en houdt veel van gamen. Verder denkt tecna altijd heel logisch na, hierdoor kan ze haar gevoelens nog wel eens onderdrukken.

Layla (30 x uitgekomen)

Van de winx lijk jij het meest op Layla. Layla beoefent zo ongeveer elke sport die er is, van zwemmen tot rotsbeklimmen. Layla vindt het moeilijk om nieuwe vrienden te maken en is bang om alleen te zijn.

Roxy (48 x uitgekomen)

Van de winx lijk jij het meest op Roxy. Roxy houdt heel erg van dieren en heeft veel kennis van dieren. Roxy houdt er niet van om in het middelpunt van de aandacht te staan en wil graag dat mensen haar 'normaal' vinden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • jacobblack10

    heb roxy
    lijk eigenlijk op allenmaalxD

    1 decennium geleden
  • lovejapan

    flora

    1 decennium geleden
  • AnkeHaddock

    Roxy maar die gaan niet met Jacob :X

    1 decennium geleden
  • Idle

    Stella xD

    Leuke quiz! (Y)

    1 decennium geleden
  • Theartoflife

    Bloom :P ach wat..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?