Harry Potter Theme quiz

Speciaal voor een wedstrijd

Welke afdeling zou je gesorteerd worden als je die hoed op je hoofd kreeg? Of bijna. Misschien wist de hoed het al voordat je hem op je hoofd kreeg.


xxx

Mogelijke uitkomsten

Slytherin (14 x uitgekomen)

Jij bent Slytherin is van oudsher de thuisbasis van studenten die deze eigenschappen vertonen als sluw, vindingrijkheid en ambitie. De karakteristieke dier is de slang en de kleuren zijn groen en zilver. Het is opgericht door Salazar Slytherin, het huis wordtmeestal samengesteld uit zuiver bloedige studenten, als gevolg van de oprichter van het wantrouwen van de Dreuzel-geboren heksen en tovenaars. Slytherin huis heeft een negatieve reputatie. Hun element is water, Ruw en onbetrouwbaar.

Gryffindor (2 x uitgekomen)

Jij bent een Gryffindor. Gryffindor is opgericht door Godric Griffoendor. Het dier is de leeuw, en de kleuren zijn rood en goud. Minerva Anderling is de meest recente hoofd van Gryffindor. Sir Nicholas de Mimsy-Porpington, ook wel bekend als "Haast Onthoofde Henk" is het huis spook. De bijzondere kenmerken van de studenten ingedeeld in Gryffindor zijn moed en ridderlijkheid.

Ravenclaw (16 x uitgekomen)

Jij bent een Ravenclaw, Ravenclaw kan goed leren. Je weet veel en bent soms een tikkie eigenwijs, ook heb je een goed gevoel van humor, ravenclaws zijn meestal wijs. Hun dier is een adelaar, en de kleuren zijn blauw en brons. Het is opgericht door Rowena Ravenclaw. De huisgeest is The grey lady, De dochter van Rowena.

Hufflepuff (8 x uitgekomen)

Jij bent een hufflepuff. Hufflepuf oprichter van hufflepuff was de middeleeuwse heks Helga Huffelpuf. Het hoofd van Huffelpuf is Pomona Sprout. The Fat Friar is de huis geest. Huffelpuf is de meest omvattende van de vier huizen de waardering van hard werk, geduld, loyaliteit en 'fair play' in plaats van een bijzondere proeve van bekwaamheid in haar leden. Het dier is de das, en geel en zwart zijn de kleuren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Namstar

    Hufflepuffel (wbw)

    EVERY DAY I'M HUFFL'N (joehoe)

    1 decennium geleden
  • WillNotLearn

    Slytherin :Y)
    I'm just evil :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?