Welk kleur ben jij

Hier kan je te weten komen welk kleur jij bent, ben je rood= romantisch of meer zwart= duister? kom het snel te weten!

Mogelijke uitkomsten

Rood (13 x uitgekomen)

jij, bent romantisch. jij houdt van veel mensen en hebt respect voor iedereen. je bevooroordeelt niemand.

Geel (7 x uitgekomen)

Jij bent zot, wild en speels. jij houdt van een beetje actie en bent vriendelijk en lief. jij staat open voor andermans problemen en jij bent iemand die iedereen graag heeft.

Paars (1 x uitgekomen)

jij bent dromerig. jij leeft een klein beetje in je eigen wereldje. jij doet alles omgekeerd. je bent maf maar wel tof. je bent het stille type. je zegt niet veel maar spreekt als het nodig is. jij bent een goede steunpilaar voor iedereen.

Zwart (5 x uitgekomen)

jij bent het duistere type. je zou niemand kwaad doen, maar een scheldwoord zou je de mond wel eens ontglippen. jij heb je eigen mening over alles, maar je gaat ze daarom nog niet direct zeggen. jij bent lief voor iemand de is zoals jij. je bent super, maar gewone mensen verstaan jou gewoon niet. ze noemen je raar.

lichtblauw (7 x uitgekomen)

jij bent het zachtaardige type. jij bent lief, steunt iedereen en jij bent een echt engeltje. je bent meestal een lievelingetje. je houdt van alles en iedereen. maar zonder dat mensen het weten haat jij die ene persoon.

donkerblauw (5 x uitgekomen)

jij bent het stoere, felle type. jij bent luuidruchtig en iedereen heeft je altijd gehoord. jij bent vriendelijk, maar je maakt veel grapjes en neemt niet veel dingen serieus. maar diep vanbinnen zit je ware aard verscholen.

groen (0 x uitgekomen)

jij houdt van de natuur, wandelingen, romantische uitstapjes. maar vooral hou jij van dieren. je bent een echte dierenvriend en zou er alles voor doen een dier te helpen als het in nood zit. jij bent een van de mensen die de wereld niet zou kunnen missen

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • snoopies

    donkerblauw

    7 jaar geleden
  • KyraC

    Geel. Geel is wel mooi.
    Maar zwart is mooier(H)

    1 decennium geleden
  • xKittyCat

    geel? WTF GEEL IS EEN KUTKLEUR!!!!!!!!

    ZWART IS BETER!!

    1 decennium geleden
  • Fennec

    rood ^^

    1 decennium geleden
  • Folklore

    Rood, klopt wel ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?