welke mini-story pas bij jou? (part two)

zoals jullie misschien al weten maak ik met Lissa (duits123 altijd van die verhalen tijdens de les als we ons vervelen. Die verhalen slaan altijd nergens op en dat maakt het dus juist grappig. Tenminste, wij liggen er altijd dubbel om. Als jij er niet dubbel omligt dan hebben we dus niet dezelfde humor helaas. ja, je moet er een beetje van houden. Maaaarrr in ieder geval, nu moet je maar even die quiz maken en dan kom je vanzelf bij het verhaal uit wat het best jij je past. Viel spass! (:

Mogelijke uitkomsten

Het concert (5 x uitgekomen)

Nicole was een erg lief meisje die in het geweldige land Nederland woondde. Ze was beste vriendinnen met Demi Lovato en Celine Dion. Samen met haar twee besties ging ze naar een concert van Rebecca Blue. Daar was Chris Brown als voorprogramma en het was geweldig. Uiteindelijk had Nicole ook nog Chord Overstreet ontmoet. Hij was best aardig.

Einde.

Reisje (2 x uitgekomen)


Opel stapte de auto in en ging blij op de bank zitten. Vandaag ging het gebeuren. Vandaag ging ze samen met haar ouders de wereld rondreizen. Haar ouders waren van diehalve hippie achtige spirituele lui. Haar vader was Johny Depp. Hij wilde geen acteur meer zijn maar een keer wat van de wereld zien. Johny ging achter het stuur zitten. Toen even later Opel's moeder ook in de auto zat gingen ze op weg. Met de auto reden ze naar schiphol. Daar verkochtten ze de auto want daar zouden ze de komende tijd toch niks aan hebben. Met de drie rug-reis-zakken liepen ze naar het reisbureau dat in Schiphol zat. 'Wij willen graag op reis.' Vertelde Johny aan de receptioniste. 'En waar wilt u heen dan, meneer?' Vroeg ze. Johny haalde z'n schouders op. 'Eh, maakt niet uit. Wat vertrekt er over een paar uur?' De receptioniste keek op haar computer. 'Alle reizen die vertrekken vandaag en die u nog kunt halen zijn een vlucht naar Zimbabwe, een naar IJsland, een naar Munchen en naar Australië een naar Parijs die daarna door gaat naar Canada en als laatste een naar Columbia.' Opel's ouders keken elkaar aan. Toen zei Johny: 'Opel, kies jij maar.' 'IJsland lijkt me wel wat!' Zei Opel. 'Nou, mooi. IJsland. Zeer goede keus.' Johny knikte en ook de moeder genaamd Renault Laguna vond het een goed idee. Ja, ze heette Renault Laguna en was getrouwd met Johny Depp dus nu heette ze Renault Laguna-Depp. Ze woonde vroeger in Frankrijk en was inspiratie voor de auto Renault Lagune. Ze leek er ook heel erg op. Omdat Johny Depp en Renault heel erg van auto's hielden uit Duitsland noemden ze hun kind dan ook Opel. Opel had ook een tweelingbroer en zijn naam was Mercedes Benz Depp. Iedereen noemde hem MB. MB mocht niet mee op wereldreis. Hij wilde iets met computers doen en Johny en Renault hielden daar niet zo van. Opel had alleen een goede relatie met haar braam (zoals haar ouders het noemden), maar verder had ze niks met computers. Haar braam betekende vooral veel voor haar omdat ze dan veel muziek kon luisteren. Ze was dol op muziek van films. Zo hield ze erg van mama mia en de muziek uit documantaires. Ze had een keer een documantaire gezien over een tienerjongen die beroemd wilde worden en de muziek daaruit vond ze ook wel leuk.

Einde

Weekje Utrecht (14 x uitgekomen)


De Cheeky girls waren voor een week in Utrecht. Daar hadden ze verschillende redenen voor. Ten eerste hield hun favoriete dichter J.C. Bloem een toespraak over Jezus en ten tweede had een van de meisjes daar een blackberry gekocht en die was kapot en dus moesten ze naar de Utrechtste phonehouse. De eerste dag gingen ze naar de phonehouse. De verkoopster, Johanna genaamd vertelde de Cheeky girls dat de blackberry niet gemaakt kon worden. Dit was het eerste minpunt van de reis. Er zouden er nog veel komen. De volgende dag gingen ze namelijk door het park wandelen. Het tweede meisje liep door het gras en trapte in een hondendrol. Op de derde dag liepen de meisjes net hun hotelkamer uit. Je raad nooit wie daar waren. One direction! De cheeky girls hadden een secret crush op de jongens. Meisje drie probeerde te flirten met de jongens. Er kwam alleen een wimperhaartje in haar oog waardoor ze van de trap af viel. Ze brak haar been en moest naar het ziekenhuis. Ondertussen lagen de jongens van One direction helemaal dubbel. Wat een rotweek!

Einde

christmas time (7 x uitgekomen)

One direction was heel zenuwachtig. Het was bijna kerstmis en wat betekende dat? Dat ze heel veel cadeaus kregen! Ze hadden allemaal wensen en wilden veel cadeaus. Daarom had Harry voor iedereen een verassing. Louis, die altijd een vrouwelijke kant had gehad, wilde hij een mannenstring geven. Harry had een hele leuke gezien op internet. Een met grijs en rode sterretjes. Niall was dol op kerstmis dus het toepasselijke cadeau voor hem vond Harry een kerstboom. Wel een kunstkerstboom want de kans dat Niall er goed voor ging zorgen was niet zo groot. Zayn hield erg van spongebob. Hij mistte geen aflevering. Daarom kreeg Zayn een kaarte voor Movieworld Germany zodat hij Spongebob kon ontmoeten. Als laatste bleef Liam over. Harry had ontdekt dat Liam stiekem fan was van tokio hotel, maar hij wist dat Liam zich daarvoor schaamde. Harry wilde ervoor zorgen dat iedereen het geheim van Liam wist en daarom had hij voor Liam een meet en greet geregeld met zijn favoriete band; Tokio Hotel! Ondertusen hadden Harry's bandleden al in de gaten dat Harry cadeaus voor hen had. Ze wilden Harry dus ook een speciaal cadeau geven. Harry hielt heel erg van Duitse literatuur uit de 18e eeuw. Daarom hadden ze voor hem een special edition gekocht van het boek: 'Die leiden des jungen Werther'

Einde

Jannes (2 x uitgekomen)

Jannes gaf vandaag een concert in LA. Nu zul je denken. Hoezo daar? Jannes is van carriere veranderd. Hij is een echte rocker geworden á la kiss. Met make-up en al. Samen met zijn manager kwam hij aan bij zijn hotel. 'Oh, ik heb zo'n buikpijn.' Schreeuwde zijn manager, Wiep Bolster genaamd. Wiep verging van de pijn. Ze was namelijk zwanger van perez Hilton dus haar baby was waarschijnlijk zeer gay en aan het huppelen in haar buik. Jannes begreep daar niks van maar desondanks had hij toch een zeer grote crush op haar. Ze was nog moeilijker te begrijpen dan wiskunde en dat vond hij zo leuk aan haar.

Einde.

koeien en de Hema (4 x uitgekomen)

Cowboy harry was leraar op een school in Nederland. Op een mooie dag ging hij naar de Hema in Amsterdam. Cowboy Harry hield erg van koeien en bij de hema was toevallig een servies met koetjes erop in de aanbieding. Dus met een grote glimlach op zijn gezicht liep hij de hema binnen. Roos, die net in Amsterdam woonde en daar een baan bij de hema had, liep naar Cowboy Harry toe. Ze kende hem nog van de middelbare school. 'Hai Harry!' Zei ze tegen Cowboy Harry. 'Ik zag je zoon net!' Cowboy Harry keek vreemd naar Roos. 'Huh? Ik heb geen zoon.' Roos wees naar een jongen. 'Hij daar, die Engelse. Die lijkt heel erg op jou en ik hoorde dat hij ook harry heet. Ik wist helemaal niet dat uw zoon beroemd was.' Zei roos. Cowboy Harry was de draad helemaal kwijt. 'Beroemd?' Vroeg hij. 'Ja.' Zei Roos. 'Hij zit in die boyband, one direction. Harry Styles. Vreemd dat hij niet uw achternaam heeft. Hoewel de eerste twee letters wel matchen!' Cowboy Harry keek eens goed naar zijn zogenaamde zoon, ene Harry Styles. 'He.' Dacht hij. 'Dat lijkt Anne wel, daar had ik ooit een one night stand mee. Iets van 18 jaar geleden. Opeens begon er een lampje te branden bij Cowboy Harry. Die beroemde jongen was zijn zoon! Vandaar dat ze zo op elkaar leken! Vol vertrouwen liep Cowboy Harry naar Anne en haar zoon. Om kennis te maken.

Einde.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Duits789

    haha. ik ben groot fan van die Duits123 !

    1 decennium geleden
  • RatzLove

    xD

    1 decennium geleden
  • Thread

    Haha, faal<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?