Wie ben jij van Lost?

Voor iedereen die Lost niet kent, allemaal gaan kijken :D! (behalve als je in Houten woont en seizoen 4 voor mijn neus gaat wegkapen bij de videotheek ;)) Het is superleuk en zwaar verslavend. Voor de mensen die het wel kennen: vindt uit wie je bent :D!
(het zijn er niet veel, ik weet het, maar ik had geen zin meer -_- :P)

Mogelijke uitkomsten

Jij bent Sayid! (22 x uitgekomen)

Jij bent Sayid! Je bent technisch, slim en doortastend (wat dat dan ook mag betekenen xD). Je hebt wel eens slechte dingen gedaan en fouten gemaakt, maar daar heb je spijt van en eigenlijk heb je een hart van goud :).

Jij bent Sawyer! (11 x uitgekomen)

Jij bent Sawyer! Je wordt snel gezien als een ongelofelijk sarcastisch en egocentrisch persoon, maar stiekem geef je toch nog wel om andere mensen ;), en gedraag je je vooral zo om jezelf te beschermen. Mag ik je een tip geven: stel jezelf open voor mensen en doe een vriendelijk, dan zul je echt wel goede vrienden maken :)!
(zeker als je eruit ziet als Sawyer ;))

Jij bent Jack! (3 x uitgekomen)

Jij bent Jack! Je bent een geboren leider, behulpzaam en behoorlijk koppig xD. Soms maak je fouten, en vaak weet je die weer zelf recht te zetten :). Maar wees niet bang om hulp van anderen te vragen, want je kan nu eenmaal niet altijd gelijk hebben...

Jij bent Charlie! (14 x uitgekomen)

Jij bent Charlie :D! Je bent grappig, muzikaal en behulpzaam. Je hebt ook best wel verantwoordelijksheidgevoel (lang woord :P), al duurt het soms even dat je dat doorhebt. Je hebt soms wat problemen, maar met de hulp van je vrienden sla je je er wel doorheen.

Jij bent Hurley! (2 x uitgekomen)

Jij bent Hurley :)! Je bent altijd aardig en behulpzaam en kan met bijna iedereen opschieten. Je bent wel heel bijgelovig :P.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Leader

    Charlie! (baby)

    1 decennium geleden
  • Xxdaantje

    ik had er de eerste drie keer charlie uit... (waarschijnlijk omdat ik blauwe ogen heb:P en muziekaal ben) en daarna HURLEY!!!!(A)

    1 decennium geleden
  • Sepulchrum

    Ik ben Sayid
    XD

    1 decennium geleden
  • Gold

    Hurley:9~:9~
    ahaaa hij is zo koel he. (krul)

    1 decennium geleden
  • Erin

    haha, ik ben charlie
    gelukkig maar, ik zou niet Jack willen zijn O_o
    uber leuke quizlet xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?