Who fits you best...? One Direction

De naam zegt het al he?!
nou doe snel de quiz en zie wat eruit komt xd
Er komen(mis in het vervolg, als die er komt)16+ stukken.
Misschien bij deze ook wel*wenkbrauw wiebel*
Je zal het niet weten alss je hem niet doet *wenkbrauw wiebel*
Veel plezier
Xxx

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (58 x uitgekomen)

Je liep met je hond in het park en je schopte steentjes weg. Je hond ging er vrolijk achteraan, waar je eigenlijk wel om moest lachen.Je gespte hem los en liet hem de vrije loop. Daarna pakte je de bal die je had meegenomen.Je hond stond al te kwispelen. Je gooide hem heel ver. Je hond sprong er vrolijk achteraan. Wat je alleen over het hoofd had gezien waren de jongens waarnaar je de bal gooide. Je hond zag hem ook niet en sprong boven op de blonde jongen.Je rende zo snel als je kon richting de jongen."Sorry, sorry het spijt me echt." zei je, toen je ook nog eens zag dat je hond zijn gezicht aflikte. Zijn vrienden stonden alleen maar te lachen."(naam hond) ga van die jongen af!" je trok je hond er vanaf en gespte hem weer aan de lijn. De jongen stond op en je keek in zijn mooie blauwe ogen. "Zullen we een stukje lopen?" vroeg hij beleeft aan je.Je kon alleen maar knikken. Jullie liepen samen veder en je hond sprong alleen maar om hem heen.
"Ik ben trouwens Niall" Hij gaf je een hand."En wie ben jij?" Je zei je naam en jullie praatte over van alles en nog wat."Ik hou van je." Het kwam zo onverwacht. Je keek hem met grote ogen aan.Je moest er van blozen en voor je het wist waren jou lippen met die van hem samengesmolten.

Liam Payne (17 x uitgekomen)

Je stond te wachten op je date bij de bioscoop.Je had op school een leuke jongen ontmoet en jullie hadden afgesproken om naar de film te gaan. Hij was al 15 minuten te laat. Opeens zag je hem met je beste vriendin de bioscoop in lopen. Je verstopte je achter de bosjes en hielt ze in de gaten. Je zag ze zoenen en het brak je. Je rende de bosjes uit en liet je op het stenenbankje vallen. Met je hoofd in je handen huilde je zachtjes. "Waarom ben jij aan het huilen?" Je schrok van de plotselingen stem. Je keek op en je keek in de chocolade bruine ogen van de jongen."Sorry als ik je liet schrikken." Je schudde gauw je hoofd."Oh, gelukkig. Ik zag je uit de bosjes rennen." Je denkt bij jezelf wie zag dat nou niet. Je knikte als bevestiging."Maar nu heb ik nog steeds geen antwoord op mijn vraag.""Mijn date is ervandoor gegaan met mijn beste vriendin." Hij keek je meelevend aan en sloeg een arm om je heen."Hoe heet je eigenlijk?" vroeg je twijfelend, want je wou wel weten wie er een arm om je heen sloeg. Het leek alsof hij je gedachte las,want hij begon zachtjes te gniffelen."Ik ben Liam, Liam Payne. En mag ik nu jou naam weten?" "(YN), leuke naam.""Dankje, jij ook. Aangezien we toch niks te doen hebben, zullen we naar de film gaan?" je knikte. Hij koos een film uit. Het enige wat je niet wist was dat het horror was. Je kroop dicht tegen hem aan. Hij keek naar je en je keek terug. Zachtjes raakte jullie lippen elkaar en je glimlachte.

Zayn Malik (32 x uitgekomen)

Je kwam het water uit. Je was met vriendinnen wezen zwemmen. Die ene jongen zat je al de hele dag naar je te kijken. Je kreeg er een raar gevoel van. Wat moest hij van je? Er gingen genoeg gedachten door je heen. Geld, Seks, Drugs. Allemaal dat soort dingen. Je moest wel toegeven dat hij er leuk uit zag, niet iemand die je iets aan zou doen. Maar toch. Hij zat je nog steeds met een geheimzinnige glimlach aan te staren. Je keek terug en zag dat één van zijn vrienden met een beker water aankwam lopen. Je moest glimlachen, want je wist wat er ging gebeuren. Het water kwam uit de beker en gleed over de jongen heen. "VAS HAPPENIN" schreeuwde hij en maakte spastische bewegingen. Daaruit kon ik uitmaken dat het koud water was en begon nog harder te lachen.Hij keek je nep-boos aan en je draaide je hoofd weg."(YN)waarom lach je?" vroeg één van je vriendinnen. Je wuifde het weg. Ze ging er veder niet meer op in en dook weer in het water. Je ging veder met lezen, totdat jij ineens iets kouds over je rug voelde. Je gilde het uit. Je draaide je om en zonder te kijken gaf je degene die dit bij jou geflikt had een klap in zijn/haar gezicht. Je zag dat het de jongen was, die jij net nog had staan uitlachen. Hij wreef over zijn wang en keek je aan."S..Sorry" stamelde je."Maakt niet uit, het is mijn eigen schuld." je knikte, want ja.. Het was niet erg leuk. Nadat je hem een klap had gegeven, had hij je met rust gelaten. Aan de ene kant wel fijn, maar aan de andere.. Hij was zoooo knap. Je liep samen met je vriendinnen naar de kleedkamers. De jongen was al weg. Jammer dacht je, je had graag willen weten hoe hij heette. Toen je vriendinnen aan het omkleden waren, waren alle hokjes bezet. Je liep nog 1X alle hokjes na en zag dat er nog 1 open was. Snel ging je er in en je wou je omkleden. Maar je botste zo tegen die jongen op. Hij stond in zijn onderbroek. "Ohh, sorry. Ik was vergeten de deur op slot te doen." Hij klikte de deur op slot zodat je niet meer weg kon. Hij duwde je tegen de muur en zijn adem hijde in je nek. "I love you" fluisterde hij. Vandaar dat hij de heletijd naar je keek."I love you too." was je simpele antwoord. Je voelde zijde zachte lippen op die van jou. Je voelde een grote bobbel in zijn broek. Je giechelde een klein beetje bij het zijn van dat ding. Hij volgde je blik en glimlachte. Hij deed je bikini broekje uit en bracht een vinger naar binnen. Je moest je inhouden niet te gaan kreunen. Na een tijdje kwam je klaar. En je begon hem aftetrekken. Hij kwam ook klaar en jullie kleden je aan. Ik moet vaker gaan zwemmen dacht je bij jezelf.

Louis Tomblison (27 x uitgekomen)

Je zat op de bank tv te kijken. Je zapte van kanaal naar kanaal. Je verveelde je en had niks te doen. Nee, je had wel wat te doen alleen geen zin in. Je moeder had een paar minuten geleden gevraagd of je je kamer wilde ruimen. Mooi dat je dat niet gaat doen."(YN)omdat je anders toch niks doet, hier heb je restjes brood , ga naar het parkje en geef het aan de eendjes of duiven.""Maamm.. ik ben toch geen klein kind meer?!""Nee, maar je doet het toch." ze zette de tv uit en gooide het brood op je schoot. Zuchtend stond je op en pikte nog een rauwe wortel mee uit de keuken. Met in je ene hand het brood en in je andere een wortel maakte je een reis naar het park. Je ging op een bankje zitten en keek naar het mooie water dat rustig op-en-neer bewoog. Hier kon je altijd rustig van worden. Je maakte het brood open en scheurde het in stukjes. In een seconde waren er veel vogels. Van eenden tot duiven. Je gooide het brood rustig voor je neer. Opeens voelde je plastic pootjes op je schouder. Je wilde naar links draaien om te kijken wat het was, maar via de rechterkant werd je wortel uit je mond gehaald. Je sprong op en het ding dat op je schouder was gezet was een plastic duif. Maar voordat je iets tegen de jongen kon zeggen begon hij hysterisch te schreeuwen."Kevin, Kevin. O kijk nou wat je met Kevin gedaan hebt." Stiekem moest je hier wel een beetje om lachen.
"Euuuh.. jij zette hem op mijn schouder hoor en toen pikte je ook nog mijn wortel!" Hij keek omhoog. Hij had mooie ogen."ja, maar dan hoef je hem er toch niet vanaf te gooien? Hij heeft een gekneusde poot!" Hij ging gewoon veder. Het boeide je niks meer, je zat alleen maar naar hem te kijken."Waar kijk je naar?" en hij krijgt een frons op zijn hoofd. Jaha nu was je betrapt dat je naar hem keek. Er kwam geen woord uit je mond. Nu was hij degene die naar jou keek. Voordat je iets kon zeggen had hij zijn lippen op die van jou geplant. Het leek wel de hemel.

Nobody (28 x uitgekomen)

Tjaa.. je bent gewoon niet goed in deze quiz want je hebt niemand van One direction. Shame on you!

Harry Styles (98 x uitgekomen)

Je was net naar de kapper geweest en je had je haar laten knippen. Duh.. wat doe je anders bij de kapper. Toen jij naar buiten liep, kwam er een jongen met krullend haar binnen. Je moest lachen. Hoe kan hij nou zijn haar laten knippen. De kam is zoek als je die er door heen haalt. Hij keek je raar aan, maar liep toch door. Je was op het dorp en moest nog wat boodschappen voor je moeder halen, want ze lag ziek thuis. Een vader had je niet meer. Hij had jou en je moeder laten zitten. Een maand later kregen jullie te horen dat hij zelfmoord had gepleegd. Je keek op het lijstje en pakte wat je nodig had en liep naar huis. Het was iets van 10 minuten lopen. Je was bijna thuis, toen je struikelde over je eigen voeten. Alle spullen lagen op de grond en de eieren waren kapot. Nu moest je ook nog eens terug om nieuwe eieren te halen. Je gooide de oude weg en liep terug. Je knie deed heel zeer, maar je negeerde het. Je kwam aan in de supermarkt en daar zag je die jongen weer. Hij was best leuk. Veel was er niet van zijn haar af. Hij zag jou ook en keek je toen raar aan. Hij kwam naar je toe. "Heej ik ben Harry en euuh.. ik wil me er niet mee bemoeien, maar je hebt een hele grote rode vlek bij je knie.." Shit dacht ik, waarom nu."Wat heb je gedaan?" Hij klonk heel meelevend."Ben gevallen."mompelde ik. Hij keek wat geschrokken, maar herstelde zich snel. "Maar ik moet opschieten, mijn moeder ligt ziek thuis en ben al laat." Ik rende hem voorbij, maar een pijnscheut kwam in mijn knie en viel. Gelukkig ving hij je net aan op."Laat je vader maar naar huis komen en ik breng je naar het ziekenhuis." Tranen kwamen in mijn ogen te staan. Hij keek me vragend aan. "I..i..ik heb g..g.geen vader me.meer" stotterde ik. "Ooh sorry. Het spijt me." "Je kon het niet weten." Ik pakte de eieren en betaalde. We liepen naar buiten en ik ging op een bankje zitten. Hij volgde mijn voorbeeld en zat toen naast me. Hij keek me aan en kwam dichter naar me toe. Ik boog mijn hoofd naar de zijne en we zoenden elkaar. Toen ik zijn tong over mijn lip voelde opende ik gewillig.
Dit had ik dus nooit verwacht.

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • XJunaHoranX

    Vervolg? *puppyogen*

    1 decennium geleden
  • XJunaHoranX

    Vervolg? *puppyogen*

    1 decennium geleden
  • chanyeoI

    Zayn !!

    1 decennium geleden
  • Mister

    jehhh hary

    1 decennium geleden
  • ZAYNLAND

    VERVOLG <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?