hoe is jou aura?

Soms voel je je heel raar zo'n gevoel dat je niet kan beschrijven. Je wilt het wel uitleggen maar kan het niet. Nou dan kan het wel eens je aura zijn en die bepaald dat gevoel. Ben jij nou benieuwd hoe jou aura eruit ziet? en wat die voelt? doe dan deze quizzz(yeah)(flower)

Mogelijke uitkomsten

liefdevol (38 x uitgekomen)

jou aura is liefevol je bent lief voor de mensen om je heen je zorgt voor ze en hoopt dat alles goed met ze gaat het liefst zou jij de hele dag bij je familie en vrienden zijn(L) goedzo ga zo door! maar denk af en toe ook een beetje aan jezelf ;)

stoer (9 x uitgekomen)

jou aura is wat stoerder en jij houdt wel van een beetje actie, je staat je mannetje en weet wat je wil. je wil jezelf het liefst aan iedereen bewijzen(cool) daar is niks mis mee maar verplaats je ook soms in anderen ;)

dromerig (18 x uitgekomen)

jou aura is wat dromerig je let niet altijd even goed op en denkt goed na voordat je actie onderneemt. jij weet wie je bent en wat andere voor jou betekenen. het liefst zou jij de hele dag na willen denken en dromen over het leven, dat is goed maar doe ook leuke dingen met je vriendinnen en durf soms wat meer ;)

avontuurlijk (11 x uitgekomen)

jou aura is avontuurlijk soms begint het bij jou te kriebelen en moet je even naar buiten. als er een weddenschap of feestje is ben jij er altijd en jij houd van vakanties. je zou het liefsd een wereldreis maken en veel leren. dat is mooi maar weet waar je grenzen liggen en doe voorzichtig ;)

leergierig (47 x uitgekomen)

jij zou het liefst alles willen weten je vraagt er op los en je weet veel. je bent erg goed in quizen en hebt soms een beetje rare buien. je zou het liefst veel willen leren en dat is oke maar denk eraan dat je ook tijd moet hebben om te ontspannen ;)

verlegen (9 x uitgekomen)

jou aura is wat aan de verlegen kant. je houdt er niet zo van om in het middelpunt te staan maar je kunt je wel goed verplaatsen in een ander. je wil niet graag opvallen. je kan je prima zelf vermaken maar denk eraan dat contact met anderen erg belangrijk is en kop op!, doe eens iets cools ;)

creatief (49 x uitgekomen)

jij bent altijd druk in de weer en hebt leuke ideeën jou aura is erg creatief. je bent altijd origineel en hebt veel vriendinnen. jou ideeën zijn altijd anders en je hebt een bepaalde smaak. je zou het liefst de hele dag knutselen of tekenen maar richt je ook een beetje op de toekomst ;P

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • Elsketjee

    Avontuurlijk ik ben ook creatief

    9 jaar geleden
  • PandaBubbles

    Creatief (H)
    Ik zie aura's de mijne is indigo ben oowk indigokind xD

    1 decennium geleden
  • ILoveZIAM

    Ik ben dromerig (H)
    (klopt bet wel xD)

    1 decennium geleden
  • lovemoon

    liefdevol(A) haha maar wel een kei leuke quiz maar schatje nu even wat anders:

    zonder jou geen mij
    jij en ik zijn wij
    oud maar goud
    mijn engel
    mijn alles

    ik zag je
    ik wou je
    ik heb je
    ik hou je
    vooraltijd(K)

    iloveyou so much wij 2 beste vriendinnetjes voor altijd en langer(H)

    xxxx ik hou echt f*cking veel van jou:$

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Leergierig. Klopt een beetje. Ik ben meer wat dromerig.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?