Ontdek je verborgen ik

Ken jij jezelf door en door? Doe de test en kijk of je echt zo in elkaar zit als je denkt.

Letterlijke kopie van de Hitkrant

Mogelijke uitkomsten

Het zorgzame tiepje (9 x uitgekomen)

Jij hebt een groot en warm hart. Je vind het heerlijk om mensen met problemen te helpen en bent het liefst zo veel mogelijk met je vrienden. Je bent trouw en totaal niet egoistisch, maar je vind het niet leuk als je vrienden het opeens druk hebben met andere mensen

De winnaar (2 x uitgekomen)

Je wilt alleen maar winnen en krijgt dat ook altijd voor elkaar. Je zult je vrienden geen pijn doen om je zin te krijgen, maar je kunt wel ver gaan om te krijgen wat je wilt. Gelukkig vergeven de meeste mensen alles door die geweldige glimlach van je.

De perfectionist (17 x uitgekomen)

Jij gaat alleen voor het hoogste en het beste. Je vind het geweldig als alles op orde is en hebt een hekel aan rommel. Op school haal je goede cijfers, maar je bent ook realistisch met wat je wilt bereiken. Je vrienden vinden je te gek en komen regelmatig om je mening vragen. Allemaal leuk en aardig, maar je mag soms best iets vaker die leuke kant van je laten zien.

De dagdromer (30 x uitgekomen)

Jij leeft soms in een fantasiewereld. Je bent ook gevoelig, iets waar anderen best jaloers op kunnen zijn. Je ziet vaak het goede van mensen en brengt ook het beste in anderen naar boven. Ga alleen niet te veel op in je eigen wereld, je wilt toch niets missen van al die leuke dingen die in je echte leven gebeuren?

De vrolijkerd (10 x uitgekomen)

jij bent eigenlijk altijd positief. Je zit vol enthausiasme en hebt ontzettend veel energie. Niet gek dat je vaak het middelpunt van het feest bent. Lol maken is belangrijk voor je, je bent dan ook ontzettend vervelend als je niets te doen hebt. Met je vrienden spreek je daarom genoeg af, maar laat je hen ook 'ns aan het woord?

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Dahlias

    Dagdromer. Mwha, kan wel, maar ik word ook wel de pessimist van het dorp genoemd lol

    1 decennium geleden
  • Princessd16

    vrolijkerd

    1 decennium geleden
  • Fennec

    dagdromer maar ook klopt die vrolijkerd wel bij me

    1 decennium geleden
  • LilsEvans

    De perfectionistxD

    1 decennium geleden
  • Sprightly

    De dagdromer.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?