Hoe zien jongens jou?

Kom jij over zoals jij denkt (of hoopt)? Doe de test en je weet het.

Letterlijke kopie van de Hitkrant

Mogelijke uitkomsten

Sweet (186 x uitgekomen)

Jongens zien jou als een mooi en slim meisje, maar vinden je ook voorspelbaar. Aan de andere kant ben je vol zelfvertrouwen en lief. Jongens willen je graag voorstellen aan hun ouders. Dat is natuurlijk geweldig, maar je mag af en toe best wat spontaner en iets mysterieuzer zijn.

Picture Perfect (91 x uitgekomen)

Jij hebt alles: je ziet er leuk uit, hebt een leuke persoonlijkheid en enorm veel energie. Jongens voelen zich op hun gemak bij jou, maar kunnen soms ook schrikken als jij een beetje overheersbaar bent. Probeer niet al je goede eigenschappen in een keer te 'gebruiken', maar zoek een goede balans. Je wilt de jongens toch niet afschrikken?

Confidence (14 x uitgekomen)

Je hebt heel veel zelfvertrouwen en dat vinden boys leuk. Soms kunnen ze daardoor een beetje geintimideerd voelen en durven ze niet op je af te stappen. Natuurlijk mag je best flirten, maar zorg wel dat je ze daarmee niet afschrikt. Stiekem wil je namelijk wel dat zij op jóu afkomen.

One of the Boys (201 x uitgekomen)

Je voelt je eigenlijk in elk gezelschap wel thuis. Jongens vinden dat best cool, want met jou kunnen ze chillen. Maar hierdoor is ook het gevaar groter dat ze je zien als one of the guys. Laat eens merken dat dat niet de bedoeling is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Sapphirex3

    Sweet

    Klopt ook wel, ghéhé (A)

    1 decennium geleden
  • MapleLeaf

    Pff, picture perfect .. xD

    1 decennium geleden
  • princezs

    i'm one of the boys

    1 decennium geleden
  • xmonyet

    sweet :P

    1 decennium geleden
  • Attina

    One of the boys

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?