wAt v00r mUziekmeiD bEn jij?

de titel verraad het al:) wat voor muziekmeid ben jij nou eigenlijk??? nieuwsgierig geworden?? maak die quiz en je weet je het soow:D

Mogelijke uitkomsten

lekker r&b (14 x uitgekomen)

je ziet er altijd tiptop verzorgd uit. Je kleding, haar en nagels zitten altijd goed in de plooi. het liefst ben jij de hele dag lkkr aan het tutten! jouw grote voorbeelden zijn Rihanna en Beyonce. die hangen dan ook pal naast je posters van Chris Brown en Ne-YO. dansen vind je ook heerlijk. op die fijne r&b-hits kun je lkkr met je heupen swingen!

luister ook eens naar:
Estelle, Kanye West en Kat DeLuna

stoere gitaarmuziek (16 x uitgekomen)

pas op voor de boze buurman, want die vind die snoeiharde gitaarmuziek niet om aan te horen! maar jij luister niets liever. jij bent ook altijd in voor gekke dingen. zo spring je ineens met je vriendin in een bus om te picknicken in de stad. tijdens die busrit rocken jullie mee met jullie grote helden Anouk en Avril Lavigne.

luister ook eens naar:
Kane, The Kooks, Fall out boy, Paramore en Kaiser chiefs

swingende popmuziek (14 x uitgekomen)

jij bent een vrolijke meid en je houdt van lkkre top 40 muziek. als je jarig bent, geef je het liefst een discofeestje zodat je zelf uren op de dansvloer kunt staan. de teksten van Madonna en Mika ken je helemaal uit je hoofd. tijdens je huiswerk zet je meestal een iets rustigere cd op van bijv. Amy winehouse.

luister ook eens naar:
Alphabeat, justin timberlake, jonas brothers en hannah montana

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?