Welke disneyfilm past bij jou? nr. 2

Het eerste deel niet gedaan? Dat geeft niet. Het zijn toch andere films. (maar de eerste heeft ook heeeele leuke!)

Mogelijke uitkomsten

Merlijn de tovenaar. (1 x uitgekomen)

Een hele melige film. Het gaat over een klein jongetje van 12. Hij is geadopteerd door een ridder, maar hij moet alle klusjes in het kasteel doen. Op een dag valt hij door het dak van het huis van Merlijn! Samen met Merlijn maakt hij allerlei grappige avonturen mee!

Alice in wonderland. (12 x uitgekomen)

Neej, dit is de óude film. Kennen mensen die eigenlijk nog? Maar goed, het gaat over een klein meisje (alice, duh) die in een konijnenhol valt en in een wonderlijke wereld terecht komt. (Ze noemt het ook wonderland, maar dat was geloof ik al duidelijk) Een gemene koningin regeert, maar samen met vrienden uit wonderland probeert Alice haar van de troon te stoten.

Belle en het beest. (24 x uitgekomen)

Het gaat over een boerenmeisje dat graag leest. Haar vader wordt gevangen genomen door een monster dat diep in het woud in een kasteel woont. In ruil voor haar vaders vrijheid belooft Belle voor altijd bij het beest te blijven. Na een tijdje komt ze meer en meer over hem te weten en wordt ze verliefd op hem!

Peter Pan. (11 x uitgekomen)

Het gaat over een meisje dat in Londen woont. Haar moeder vertelt haar en haar twee broertjes altijd over een magisch land, Nooitgedachtland. Eerst gelooft Wendy (zo heet ze) er niet in, maar als Peter Pan (een jongen uit haar moeders verhalen) in haar kamer opduikt en haar meeneemt naar Nooitgedachtland, moet ze het wel geloven!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • xMissJoJo

    Alice in Wonderland. =3

    1 decennium geleden
  • Grimreaper

    Alice in Wonderland >w<

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Belle en het beest! :D

    Alles Disney classic films zijn leuk! De nieuwere versies vind ik stom! Maar van de oude blijf ik echt genieten :D

    Leuke quiz!(yeah)

    1 decennium geleden
  • dorcha

    Alice in Wonderland.. De leukste film van deze groep vind ik Peter Pan maar daar moet je ook de film van zien met ECHTE mensen, die is goed!!!(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?