Wie ben jij van de serie Heroes ?

Als je elke Donderdag om half 10 kijkt naar RTL5 ken jij de serie heroes wel. Welke personage ben jij ?

Mogelijke uitkomsten

Claire Bennet (36 x uitgekomen)

Claire is een 16-jarige cheerleader van de Union Wells High School in Odessa (Texas). Claire werd geadopteerd door Noah Bennet en Sandra Bennet. Haar leven verandert drastisch wanneer ze ontdekt dat ze over gaven beschikt. Ze worstelt met het gevoel 'niet normaal te zijn' en wou dat ze net zoals iedereen was en niet vanzelf kon genezen of zelfs uit de dood opstaan. Ze leert ook stillaan de waarheid over haar adoptievader Mr. Bennet en over het bestaan van haar echte ouders (Meredith Gordon en Nathan Petrelli).

D.L. Hawkins (3 x uitgekomen)

'Six months ago' (6 maanden geleden) was D.L. een contructiewerker. Hij en zijn vrouw Niki hadden financiële problemen en de bouw betaalde niet voldoende. Op een bepaald moment besloten ze Hal Sanders (de vader van Niki Sanders) in hun leven te laten, maar dit bleek een grote flop. Na een tijd begon D.L. een groep criminelen te leiden, maar het eindigde in diefstal van twee miljoen dollar en de dood van een veiligheidsagent. D.L. werd voor deze daad gevangen genomen. Dankzij zijn gave kon hij ontsnappen, hoewel hij niet echt van zijn hernieuwde vrijheid kon genieten. D.L. Is ook de vader van Micah.

Isaac Mendez (2 x uitgekomen)

Isaac Mendez is een drugsverslaafde artiest uit New York. Hij heeft een relatie met Simone Deveaux. Telkens als Isaac onder invloed is kan hij de toekomst schilderen. Dit is te zien in bijna alle afleveringen van Heroes. Isaac wil graag leren zijn gave te controleren en te gebruiken zonder drugs te nemen. Hij krijgt hiervoor de hulp van Mr. Bennet en Eden McCain.

Hiro Nakamura (8 x uitgekomen)

Hiro Nakamura is een programmeur in het bedrijf Yamagato Industries in Tokio (Japan). Op een dag ontdekt Hiro dat hij de ruimte en tijd kan manipuleren, maar hij krijgt weinig bijval van zijn collega (en beste vriend) Ando Masahashi. Hiro leest graag fictieve verhalen en maakt vaak verwijzingen naar Star Trek of X-men. In het begin van de reeks kan Hiro weinig Engels en vertrouwd erop dat Ando alles juist vertaald, maar gedurende het verloop van de serie verbeterd ook Hiro zijn Engels.

Matt Parkman (6 x uitgekomen)

Matt Parkman is een politieagent in Los Angeles. Hij heeft verschillende pogingen ondernomen om rechercheur te worden, maar helaas is geen enkele poging gelukt door zijn dyslexie. Parkman is een gedachtenlezer waardoor hij in staat is de gedachten van mensen rond hem te lezen. Hij wordt het eerst bewust van zijn krachten tijdens een ontmoeting met Molly Walker. Hij is getrouwd met Janice Parkman en verwacht zijn eerste kindje.

Nathan Petrelli (3 x uitgekomen)

Nathan Petrelli is getrouwd met Heidi Petrelli en heeft twee zoontjes uit deze relatie: Simon en Monty. Uit een vorige relatie (met Meredith Gordon) heeft hij ook nog een dochter: Claire Bennet. Nathan Petrelli heeft een speciale gave die hem de mogelijkheid geeft om te vliegen. Hij gaat voor congreslid met de hulp van Mr. Linderman en volgens Linderman zou Nathan President kunnen worden. Zijn broer Peter Petrelli beschikt ook over speciale gaven en we weten ook dat zijn vader (overleden) Mr. Petrelli over gaven beschikte. We weten niet of zijn moeder Angela Petrelli ook gaven heeft.

Peter petrelli (24 x uitgekomen)

Peter Petrelli is een fictief personage uit de tv-serie Heroes, gespeeld door Milo Ventimiglia. Hij heeft de kracht om de krachten van andere personages na te bootsen. Hij is de broertje van Nathan.

Niki Sanders (6 x uitgekomen)

Niki Sanders: de vrouw van D.L. en de moeder van Micah. Een voormalige internetstripper uit Las Vegas, ze is bovenmenselijk sterk wanneer haar alternatieve persoonlijkheid, Jessica, de overhand neemt. In de slotaflevering worden haar persoonlijkheden samengevoegd en bezit zij zelf de superkracht.

Je bent ze allemaal (0 x uitgekomen)

Net als mij kan je ze niet kiezen en wil je al die krachten wel hebben.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • deadblackday

    Hiro Nakamura

    1 decennium geleden
  • Wynter

    Claire Bennet
    HIRO!!!!!(H)
    PETER!!!!(H)
    ;D

    1 decennium geleden
  • Kyoru

    Oke.. die vorige reactie van me is best wel lijp xD
    het blijft een leuke quiz en ik ben nogsteeds Hiro:Y)
    xD

    1 decennium geleden
  • Nimbooda

    claire(dance)

    1 decennium geleden
  • Kyoru

    HIROOOOOOOOOO!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

    Hiro Hiro Hiro Hiro Hiro Hiro Hiro Hiro Hiro Hiro(H)

    HIRO IS THE BEST! (op Kyo na(A))

    Hiro rockt!
    echt hij is cute:P

    leuke quiz!!:D

    Bye Bye!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?