Wat voor een godin ben jij?

Wat voor een godin ben jij? met anime plaatjes.. ik heb geen ideeën voor andere quizzies meer, help me!

Mogelijke uitkomsten

Maangodin (34 x uitgekomen)

Jij bent de Maangodin!
Jij zal altijd degenen te hulp schieten die dat nodig hebben, en je bent niet snel boos. jij hebt een rustig karakter, en houdt van de nacht. je bent misschien wel rustig, maar als krijger ben je niet te onderschatten, je zal er namelijk alles voor geven om je dierbaren te beschermen!

Aardgodin (10 x uitgekomen)

Jij bent de aardgodin!
Je hebt en enthousiast karakter, en bent goed in evenwicht. als je alleen in de natuur bent, ben je vaak zo onder de indruk dat je er helemaal stil van wordt. Je houdt niet zo van vechten, maar je zal jezelf verdedigen als dat nodig is!

Hemelgodin (17 x uitgekomen)

Jij bent de hemelgodin!
Je hebt een teruggetrokken persoonlijkheid, en houdt er niet van je onder te grote menigtes te bevinden. Je hebt waarschijnlijk ook vaak een goed gevoel voor gerechtigheid, en maakt goede beslissingen. Als krijger ben je echter niet zo indrukwekkend, omdat je daar niet zo veel waarde aan hecht en zodoende een beetje klunzig bent.

Hellegodin (4 x uitgekomen)

Jij bent de hellegodin!
Jij hebt een beetje een duistere persoonlijkheid, je interesseert je niet zoveel in de rest van de wereld. Om je vrienden geef je ook niet zoveel, ze zijn toch maar een stuk slapper dan jij bent en staan alleen in de weg. Je kan het echter niet hebben als iemand zich met jouw zaak bemoeit, want als jij je eenmaal ergens helemaal voor inzet, wil het koste van het koste winnen. Als krijger ben jij zeer geducht, als jij aan iemands kant staat in een oorlog winnen zij bijna altijd.

Vuurgodin (11 x uitgekomen)

Jij bent de vuurgodin!
Je hebt een felle persoonlijkheid, en laat absoluut niet over je heen lopen. Je houdt ervan om wedstrijden te winnen, en bent best wel sportief ( en sterk ). Je bent wel een beetje snel op je teentjes getrapt, een echte 'laaiende' persoonlijkheid. Als krijger ben je zeer 'recht voor zijn raap', je valt je vijanden open aan, omdat er anders geen eer te behalen valt.

Scheppergodin (15 x uitgekomen)

Jij bent de scheppergodin!!!!!!!!!!!!
ohmygod, jij bent degene die hemel en aarde schiep ( scheidde ). Jij hebt een karakter met zo veel persoonlijkheden, die van alles en iedereen dat leeft. Jij maakt nooit beslissingen, dat is wat ieder voor zichzelf moet bepalen. Als jij je al in de oorlog mengt, is dat omdat iemand de regels van de kringloop van het leven zo heeft overtreden dat hij/zij/het gestraft dient te worden, of omdat iemand je familie heeft pijn gedaan. Als je alleen al dénkt aan het feit om mee te doen met een oorlog, heb je al gewonnen.
Jij bent overigens de enige ( naast de vuurgodin ) naar wie de hellegodin echt luistert.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Elsketjee

    Maangodin

    9 jaar geleden
  • RedWolf

    maangodin yeah!(H)

    1 decennium geleden
  • ijsmeiden

    hemel gedin

    1 decennium geleden
  • Des

    OMGASH! ik ben Hell godin! xD ben ik zo gemeen? xD

    1 decennium geleden
  • azul

    maaaaaaaaaaaan godin

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?