wat voor een vleugels heb jij?(anime plaatjes)

wil jij weten wat jou vleugels zijn?
doe dan deze quiz!!!

Mogelijke uitkomsten

ENGELTJE.... (102 x uitgekomen)

jij hebt echt engelen vleugels. je bent aardig en doet je best om iedereen om je heen te helpen.
je hebt bijna geen slechte eigenschappen, alleen in sport ben je niet zo goed...of juist wel! maar ja, wie kan dat nou schelen!!!

FEE.... (39 x uitgekomen)

je bent verlegen en stil, maar als het moet laat je echt wel wat van je horen! kleding betekend voor jou meestal niet zo veel, maar op feestjes zie jij er altijd leuk uit. helaas... ben je misschien bang in het donker...?! zou goed kunnen... maar dat geeft niet hoor, want overdag kun je weer volop genieten!!!

ROMANTISCH.... (70 x uitgekomen)

voor een romantisch uitstapje sta jij altijd wel in! je zal er dan niet om vragen, maar je bent een echte jongensjager!! zie jij een leuke jongen, dan kan de rest wel stikken, want hij is van jou en dan ook alleen van jou! nou ja, je zal je tegenstanders niet uitschakelen, want daar ben je te lief voor.

NIEUWSGIERIGE VLEUGELS... (83 x uitgekomen)

het nieuwsgierige typje hé...! voor jou kan niemand een geheim bewaard houden, je komt er toch wel achter. daarom ben je soms ook wel een beetje irritant, maar je bedoeld het allemaal goed! als jij achter een probleem komt probeer je het alleen maar op te lossen!

HULPVAARDIGE (41 x uitgekomen)

jij probeert iedereen om je heen een blij leven te geven, inclusief de mensen die je haat. je bent het zonnetje in huis en iedereen wil wel vrienden met je worden. je hebt veel geheime aanbidders zonder dat je het weet. je moet wel proberen wat harder te worden, want zo is de wereld nou.

ZIELIG.. (32 x uitgekomen)

je bent eeen zielig kind, dat altijd denkt dat ze niemand is. je vrienden( weinig ) worden daardoor ook verdrietig en dat is niet jou bedoeling natuurlijk! je bent opzich wel heel aardig, alleen je bent zo bang om gepest te worden dat je niemand aanspreekt. probeer eens te lachen yoh, slechte tijden veranderen!

KWAAD!!!!!!! (90 x uitgekomen)

jezus christus, jij hebt echt een kort lontje!
als iemand ook maar iets beledigends over je zegt ontplof je haal en begin je te schreeuwen. niemand vind jou aardig, daarom voel je je ook wel een beetje alleen... probeer je eens wat minder explosief en opstandig te gedragen, dat kost een hoop straf en pijn!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (60)

  • Danielle_dahl

    F⃣e⃣e⃣

    7 jaar geleden
  • freedomwolf

    hulpvaardig!!!(yeah)

    1 decennium geleden
  • Luna11

    niewsgierig, klopt aardig.
    leuke quiz

    1 decennium geleden
  • KuroTenshi

    fee....... nee eigenlijk niet

    1 decennium geleden
  • haruhi

    zielig klopt een beetje maar duister past het best(duivel)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?