Maak je keuze!

Ik stel een vraag, en dan moet jij iets uit kiezen. Als je niks leuk vind, of je vind alles leuk, kies dan wat het beste is!

Mogelijke uitkomsten

De slimme kiezer (593 x uitgekomen)

Jij kiest slim. Je weet precies wat er nodig is voor speciale gelegenheden of juist om te overleven. Je zal niet snel spijt hebben van je keuzes of er door in de problemen komen.

De gekke kiezer (69 x uitgekomen)

Je maakt de gekste keuzes, daarom ben je ook zo grappig. Maar de vraag is, maak je ook wel de juiste keuzes? Stiekem denk ik wel dat je goede keuzes maakt, omdat ze lekker gek zijn!

De emotionele kiezer (126 x uitgekomen)

Je maakt de moeilijkste keuzes en bent snel heel emotioneel. Soms lijken de keuzes voor jou onmogelijk. Maar wees niet bang, je zal vast de juiste keuzes maken!

De sociale kiezer (601 x uitgekomen)

Je bent sociaal en kiest meestal je vrienden boven jou. Andere staan op de eerste plaats en dan pas jezelf. Je maakt goede keuzes, maar in sommige gevallen zou ik jezelf boven andere kiezen. uit eigenbelang.

De mysterieuze kiezer (50 x uitgekomen)

Je maakt hele vage keuzes, maar misschien is dat juist zo opmerkelijk aan jou. Je kiest geen dingen, die andere mensen wel zouden kiezen, daarom ben je juist heel mysterieus.

Statistieken

Statistieken

Reageer (335)

  • AlphaNoodle

    Leuke quiz!

    6 jaar geleden
  • Tijgerbloed

    gekke kiezer!

    7 jaar geleden
  • DreamerxxBFF

    sociale kiezer! steeds als er iemand het heeft over familie en vrienden in een quiz begin ik meteen te huilen ik weet niet eens waarom

    8 jaar geleden
  • Lypophrenia

    Slimme kiezer:)

    1 decennium geleden
  • Evyta

    Slimme kiezer owkeej nooit geweten dat ik ooit slim zou kiezen !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?