Op welke horoscoop lijk jij ?

Ontdek bij welke horoscoop je past !

Mogelijke uitkomsten

Ram (16 x uitgekomen)

Deze zomer heb je weinig zin om veel te doen. Natuurlijk vind je het leuk om af en toe dingen te ondernemen met vriendinnen, maar het lieffst voer je de hele dag niets uit. En wat maakt het uit: je hebt vakantie, je mag eindelijk relaxen !

Stier (5 x uitgekomen)

Je laat bijna nooit aan je vriendje merken dat je stapelgek op hem bent. Natuurlijk vind je hem geweldig, maar jij vindt het geen nut hebben om dat te laten zien via cadeautjes en andere dingen. Hij markt dat wel op andere manieren.

Tweelingen (75 x uitgekomen)

Nergens zin in en alleen maar luieren? Dat is zonde van je vakantie! Gelukkig gaat er dit weekend iets heel leuks gebeuren waarvan je enorm veel energie krijgt. Je vriendinnen zijn daar blij mee, nu kunnen ze eindelijk leuke dingen met je doen.

Kreeft (1 x uitgekomen)

Hel lijkt erop dat jouw vakantie niet helemaal gaaat zoals jij wilt. Jij baalt daar behoorlijk van, want nu vallen al jou leuke plannetjes in het water. Probeer je er niet al te druk om te maken. Wat je nu gaat doen, is toch ook leuk ?

Leeuw (47 x uitgekomen)

Jij bent normaal gesproken vol energie, maar nu zit dat er effe niet in. Het lijkt wel of je in een enorme dip zit en je weet niet zo goed waardoor dat komt. Gelukkig verzinnen je vrienden en familie allerlei dingen om jou op te vrolijken.

Maagd (3 x uitgekomen)

Als je net op vakantie bent geweest, is de kans groot je je terugkomt met de mooiste verhalen. Zo mooi zelfs dat je vrienden twijfelen aan het waarheidsgehalte ervan. Who cares! Jij hebt het leuk gehad en dat mag iedereen weten ook.

Weegschaal (0 x uitgekomen)

Als je een vriendje hebt, dan moet je proberen om jezelf onder controle te houden. Het is niet erg om jaloers te zijn, maar jij kunt het soms behoorlijk overdrijven. Hij mag best met andere meiden praten hoor!

Schorpioen (5 x uitgekomen)

Ook al ben je al superlang vrienden met iemand, het zou zomaar kunnen dat je hartstikke verliefd op hem wordt. Het zal geen verliefdheid zijn waar de spetters vanaf vliegen, maar jullie gaan het samen ontzettend leuk en romantisch hebben deze zomer.

Boogschutter (7 x uitgekomen)

Normaal gesproken ben jij behoorlijk druk, maar deze week is het juist het tegenovergestelde. Mensen die jou tijdens je vakantie ontmoeten, kunnen daardoor het gevoel krijgen dat jij nogal verlegen bent. Ze leren je nog wel kennen.

Steenbok (13 x uitgekomen)

Tijdens je vakantie word je hartstikke verliefd op een leuke jongen die je tijdens een van je dagjes aan het strand tegenkomt. Goed nieuws, hij ziet jou ook zitten en dat betekent dat jullie een geweldige vakantie gaan hebben.

Waterman (0 x uitgekomen)

Jij zit met een probleem en wil je vriendinnen om hulp vragen. Het enige is dat zij jou niet altijd vertellen wat jij wilt horen. Word niet boos op ze, ze proberen alleen maar te helpen.

Vissen (0 x uitgekomen)

Al een tijdje een probleempje met een vriendin? Het lijkt erop dat jullie dat dit weekend eindelijk gaan oplossen. Dat werd eigenlijk ook wel tijd, want je baalt er al heel lang van dat je niet meer normaal met haar om gaat.

Statistieken

Statistieken

Reageer (23)

  • Residence

    Waarom komt er bij mij steeds Leeuw uit terwijl ik toch echt Maagd ben? Ik bedoel, ik heb alle kenmerken van Maagd en bijna niks van Leeuw, plus ik ben geboren op 8 september.

    1 decennium geleden
  • iSHANAYA

    Leeuw;
    Hoe wist je dat van die laatste vraag :O
    Freakeh.
    xoxoxo

    1 decennium geleden
  • ryxje

    Leeuw.

    Ik ben Boogschutter.
    leuke quiz

    1 decennium geleden
  • tomfreakske

    Boogschutter :O
    Heyjah hoe weet jij dat nou?xD
    Xx

    1 decennium geleden
  • Virtuoso

    Leeuw.
    Ik ben Boogschutter.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?