Ben jij lui?

He hebt mensen die rustig 15 kilometer fietsen voor een gaaf feest. en je hebt types doe drie meter lopen naar de afstandsbediening al teveel moeite vinden. Weten bij welke categorie jij hoort? Maar die test!

Mogelijke uitkomsten

Ijverig (1 x uitgekomen)

Jij wilt alles zo goed mogelijk doen en daarom laat je jezelf ook vaak opjagen. Goed dat je zo ijverig bent, maar je mag ook best eens lui op de bank hangen. Zie het als een uitdaging om een hele dag niets te doen, misschien dat het je dan lukt. Wie weet vind je het zelfs wel lekker...

Relaxt (19 x uitgekomen)

Jij werkt je alleen in het zweet als het echt nodig is. Je hebt dan ook precies uigekiend hoe je met zo weinig mogelijk moeite zoveel mogelijk bereikt. Slim hoor, want zo krijgt stress geen kans en is iedereen toch blij met je. ach, was iedereen maar zo relaxt!

Aartslui (27 x uitgekomen)

Wat ben jij een lui varken! Slapen en op je reet zitten zijn je favoriete bezigheden. Je komt altijd te laat, je laat je kamer vervuilen en je wilt voor niemand moeite doen. Zelf voor je toekomst wil jij niets ondernemen. Steek je die peper zelf in je reet of moeten iemand anders dat voor je doen?

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?