Ben jij een Engel?

Komt de goedheid in jou alleen tijdens de feestdagen naar boven of ben jij het hele jaar door braaf? Check hier of je een Engel bent!

Mogelijke uitkomsten

Duivel! (6 x uitgekomen)

Jij bent eene chte duivel. Zelfs tijdens de feestdagen van december blijf jij een ijskonijn dat alleen maar aan zichzelf denkt. Het word nodig tijd dat je eens wat meer voor andere mensen gaat doen. Geloof me, je gaat je er beter door voelen!

Tikkie Aso (6 x uitgekomen)

Heel diep van binnen ben jij geen slecht persoon. Natuurlijk hou je het geld dat je vind, vind je het heerlijk om zowel je ouders als je broertje/zusje te pesten en draai je je ook niet om voor een leugentje om eigen bestwil.

Lieverd (29 x uitgekomen)

Jij bent nou wat men noemt een echte goedzak. Vooral als je er zelf beter van word of je beter door gaat voelen. Natuurlijk doe je af en toe ook wel eens iets slechts. Maar dat hoort erbij en is alleen maar gezond. Jij bent dus gewoon goed bezig!

Engel (31 x uitgekomen)

Wuaw zeg, denk jij ook wel eens aan jezelf? Oude vrouwtjes voorlaten bij de kassa, braaf op bed gaan als je ouders dat vragen en tussen vechtende menigtes springen is natuurlijk allemaal leuk en aardig. Maar schiet je er zelf echt wel wat mee op? Kom ook eens een keer op voor jezelf en durf een grote bek hebben! Vriendelijk zijn oke, maar jij overdrijft het wel een beetje!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • omggggg

    Engel (A)

    8 jaar geleden
  • Grasshopper

    ENGELL(A)

    HAHAHAHHAHAHA

    1 decennium geleden
  • Tuala

    lieverd(A)

    1 decennium geleden
  • crazyashell

    tikkie aso... maar ja, ik ben wel eerlijk geweest.:Y)

    1 decennium geleden
  • iefke100

    lieverd(A)(A)(A)(A)(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?