Welk DEA verhaal hoort bij jou?

-DEA Forever [DEA 2]
-De Verboden Weg [DEA 2.1]
-Een Opdracht van Angst [DEA 2.2]
-Of Geen???? [WAAAAAT?!]

Mogelijke uitkomsten

DEA Forever! [DEA 2] (1 x uitgekomen)

De meiden keren voor de zoveelste keer terug, voor een clubfeestje! Maar als ze aankomen gebeuren er rare dingen..."
"Het is fijn om Elodie weer te zien!" Anika verheugt zich er duidelijk op."Zeker weten!" Eva heeft er ook superveel zin in. "Wie niet?" Lacht Denise, ze probeert har stem vrolijk te houden, maar ze heeft het gevoel alsof er iets mis is. De drie leden van de club,'De Eeuwige Avonturiers', wandelen door het bos, opweg naar de zuil die de poort is tussen twee werelden. In die andere wereld, De Fantasiewereld, Hebben ze met Elodie, het vierde clublid afgesproken. Ze hebben er allemaal zin in, want ze hebben Elodie al een tijdje niet gezien. "Ik hoop dat het goed met haar gaat!" Roept Eva blij. Anika verheugt zich om Elodie en Nera te zien. Nera, haar elfje, moest in het Elfendorp blijven toen ze de vorige keer weer weggingen. Intussen staan ze bij de zuil. Denise heeft er geen goed gevoel over, omdat er iets fouts zal zijn. Ze drukken hun handen bij elkaar en ze raken de zuil aan. "Let's go!" roept Eva nog. In de tussenzone veranderen ze weer in een draak. Anika kijkt vrolijk naar haar vleugels; ze heeft ze gemist. Eva bekijkt haar klauwen, en is duidelijk blij. Denise vindt het fijn om haar vriendin en zusje zo blij te zien. Dus ze krijgt een glimlach op haar gezicht. Eenmaal de tussenzone uit komt Nera aanvliegen met een brief. Anika omhelst Nera, zo erg heeft ze haar gemist."Bad news..." mompelt ze naar de drie draken. Nera geeft Anika de brief. "Dankje.." zegt Anika twijfelend. Ze opent de brief. Met geschokte ogen staart ze ernaar. Ze geeft de brief door."Dit kan niet waar zijn!" mompelen ze in koor, nadat ze alle drie de brief hebben gelezen. 'Elodie is er niet, dus wegwezen. En bek houden' Staat er in getypte letters. "Zeker weten dat ze ontvoerd is!" roept Eva uit. Asjeblieft, Niet het kasteel! Duimt Denise. Ze heeft een hekel aan die plek. Anika houdt er een vlammetje bij. Zoals ze verwachtte, kwam er tekst bij. Denise kijkt ernaar.

Doorlezen: Klik hier!

De Verboden weg: (DEA 2.1) (6 x uitgekomen)

Na een dagje spelen met zijn 3en, brengen Anika en Denise Eva naar huis. Eva en Anika weten een andere weg, die wel voor problemen zorgt: (Ik-persoon: Denise)
________________________________________________
We rijden op het fietspad, op weg naar Eva's huis. Het is al donker, en de wind voelt koel aan. We hebben zojuist heerlijk gespeeld. Ik, Eva en Anika. Nu moet Eva terug naar huis. Ik en Anika moeten mee. Zodra we de rotonde over zijn, komen we bij het kleinere fietspad. ''Kom op de stoep rijden!'' Eva en Anika rijden al op het stoepje. ''Dat mag toch niet?'' antwoord ik. ''Doe nou maar gewoon, je mist anders een hoop!"Ik zucht en ga ook maar op het stoepje rijden. Dan ineens gaat de stoep over in een fietspad, niet verlicht, en de bossen blokkeren het licht van de weg bij de rotonde. ''Hou je ons nog bij?'' lacht Anika. ''Volg gewoon mijn achterlicht'' zegt Eva. ''Is goed!'' Ik doe mijn best het slingerende achterlicht van Eva te volgen. Door het zwakke licht ervan weet ik af en toe een glimp van de weg waarop we rijden op te vangen. Eigenlijk zie ik vooral mist. Mistig was het al, ook bij de rotonde. Maar dit was vele malen dikker. Eindelijk is het donkere paadje voorbij, en de verlichting van de volgende rotonde licht goed bij. Nu pas is echt goed te zien hoe mistig het werkelijk is, onmogelijk. De mist wordt met de seconde dikker, Eva's fiets wordt opgeslokt door witte sluiers. Ik zie alleen nog een zwak rood lichtje, Eva's achterlicht. Langzaam maar zeker vervaagt ook die, ik heb geen idee waar ik heen rij, zelfs de weg onder me is onzichtbaar door de mist. Zin om af te stappen heb ik niet, ik rijd door, zo hard ik kan. ''Denise!'' hoor ik, en dan het geluid van opvliegende eenden, dit moet het bos zijn, maar ik zweer toch dat we op de Heinkenszandse weg reden, je kunt op die manier nooit zo snel in het bos komen. Snel schud ik de enge gedachten uit mijn hoofd. Op het geluid van mijn hart na is het griezelig stil. Ik stap af en zet mijn fiets op slot. Behoedzaam loop ik vooruit. Het gras zit onder de dauw, het is nat, daar beneden. Mijn voeten kan ik niet zien. Maar als ik naar beneden kijk, zie ik wel mijn middel, bedekt met zwarte schubben. Ik weet niet wat er zojuist gebeurd is, maar we zijn in de fantasiewereld, ik ben mijn vriendin en mijn zusje kwijt en ik zit hier in de middel of nowhere, kan het nog erger?

Doorlezen? Klikhier

Een Opdracht Van Angst [DEA 2.2] (9 x uitgekomen)

's Nachts krijgt Anika een opdracht, ze moet terug de Fantasiewereld in! (Ik-persoon: Anika)
___________________________________________
Ik lig in bed, klaarwakker. Ik kan gewoon niet in slaap komen. Terwijl ik rechtop ga zitten, kijk ik een beetje rond. 's Nachts is mijn kamer wel wat eng. Ik kijk op de wekker-radio, hij staat op half 11. Nogal laat dus. Voorzichtig stap ik uit mijn bed en ga voor het raam staan. Bij dat raam had ik mijn eerste ontmoeting met Nera, die mij daarna het bos ingelokt had. En in het bos naar de Fantasiewereld. Ik denk weer terug aan al onze avonturen met de DEA terwijl ik met mijn armen op de vensterbank leun. "Sta daar niet zo te staan." Ik hoorde iets, maar ik verbeelde me het vast. Ik mis Elodie wel... Sta daar niet te staan!!!" Van schrik laat ik een klein bloempotje uit de vensterbank vallen. Snel pak ik hem op, voordat hij op de grond ligt. Ik zet hem terug en sprint zachtjes terug in bed. "Jij, jij alleen, moet iets doen.." En dan kan je natuurlijk niet meer slapen. "Wat? En waarom alleen?" fluister ik. Alleen?? Het dringt tot mij door. Wij laat een 9-jarig kind iets aleen doen???!! "Alleen!!!" roept de stem. "Oke-oke.." fluister ik snel terug. "Ga naar het bos, je snapt me best, en dan na de zone, daar wachten ZE op je" Ik durf niets meer terug te zeggen, en zachtjes klim ik uit bed. Ik pak wat warme kleding uit de kast en sluip naar beneden. Ik doe voorzichtig de achterdeur open. Piiiiiiiep! Klinkt het. Van schrik hou ik mijn hand voor mijn mond. Ik luister goed of ik niets hoor en doe voorzichtig de deur nog ietsje verder open. Piiiiiiiiiiiep! De deur staat wijdopen. Ik glip naar buiten en sluit voorzichtig de deur. Ik ren snel naar het bos, zo hard als ik kan...

Doorlezen? Klk hier!

GEEEN?!!! (4 x uitgekomen)

Jij... Jij!!!
Hoe durf je T-T
HOE DURF JE T-T
Je beledigd de DEA T-T
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Snowfox

    -vertaling van spelfoutdag-

    Ik heb mijn eigen verhaal

    (spelfoutdag)

    1 decennium geleden
  • Snowfox

    Ikke hebbie me eige ferhaal

    (speellievaudidag)

    1 decennium geleden
  • GentlePirate

    DEA forever^^
    DE OORLOG DER ELEMENTALEN ZAL SPOEDIG OPNIEUW BEGINNEN,LYDIA'S LEGER KEERT TERUG!

    1 decennium geleden
  • Grasshopper

    Een Opdracht Van Angst...

    Oeww,, ik ga een andere keer lezen heb nu niet veel tijd(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?