Waar vindt jij jouw zomerliefde?

Dat deze aankomende zomer de liefde in de lucht zit, is zeker. Maar waar je 'm gaat vinden is de vraag.
Test hier wat in jouw geval het meest waarschijnlijk is.

Mogelijke uitkomsten

Gewoon, in Nederland (42 x uitgekomen)

Zonder school, vrienden en zijn dagelijkse bezigheden heeft hij ineens oog voor jou. Of je hem nou tegenkomt in de supermarkt, aan het zwembad of bij jou in de straat. Dit is je kans! Blijkbaar valt het hem op dat jij net een lekker bruin kleurtje begint te krijgen, je helemaal vrij voelt of gewoon je leuke zelf bent.

Op vakantie (14 x uitgekomen)

Er gaat niks boven vakantieliefde. Op vaakntie, ver weg van alles en iedereen, geef jij je makkelijk over aan de sfeer van de omgeving, het weer en locaties. Heel kritisch ben je niet, want het is toch maar tijdelijk. En ja, ook al versta je er niks van, dat buitenlandse gebrabbel klinkt zo romantisch. Je bent ervan overtuigd dat hij wat liefs over je zegt.

Aan het strand (14 x uitgekomen)

Jij hebt een zwak voor beachboys. Met dat natte haar, waardoor de highlights nog blonder lijken. Die gespierde lichamen van het surfen, kiten, zwemmen of wat ze ook in het water doen. En niet te vergeten hun bruine kleurtje. Je zou zo naar een ander land verhuizen waar de zon altijd schijnt.

Bij je bijbaantje (4 x uitgekomen)

Je steekt je handen graag uit je mouwen om je eigen verdiende centen daarna te gaan uitgeven. En dat zie je ook graag terug in je geliefde. Je hebt je ogen dus graag gericht op jouw collega's.

In de club (7 x uitgekomen)

Feesten, feesten en nog eens feesten. Geen festival of kermis is veilig voor je. Maar het meest gevaarlijk ben je in de club. Vakantiegasten van de lokale campings, opgepast! Ben je zelf in het buitenland, dan gaan helemaal alle remmen los. En doordat jij je dansspecialiteiten eens extra laat zien, val je behoorlijk in de smaak.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Luxurious

    Aan het strand. <3

    1 decennium geleden
  • IamLOVE

    aan het strand!! oeh leuk!!

    1 decennium geleden
  • ChocoLover

    Op vakantie:D

    1 decennium geleden
  • Watria

    in Nederland,ik vind op het strand leuker :P

    1 decennium geleden
  • OnlyHeart

    Gewoon in Nederland.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?