Welk ras hond ben jij?

Honden zijn zo schattig! En ze hebben net als mensen allemaal een eigen karakter. Welke hond ben jij? of welke hond zou het best bij je passen?

Mogelijke uitkomsten

De Powderpuff (4 x uitgekomen)

Deze hond ken je waarschijnlijk nog niet. Dit is Bella (mijn hond) en ze is een naakthond met haar genaamd een powderpuff. Hierdoor kun je niet allergisch zijn voor haar. Ze is lief, sociaal, druk en altijd vrolijk. Ze beschermt haar familie door dik en dun en is best jaloers als haar baasje iemand anders aandacht geeft. Ze laat soms alleen iets te snel de baas over zich spelen. Als dit je uitkomst is lijk je zeker in dingen op haar!

Jack Russel Teriër (4 x uitgekomen)

Grote mond klein hartje. Het kan je niets schelen wat andere van je vinden. Je bent zelfverzekerd en komt soms wat anders over dan dat je eigenlijk wil. Want van binnen ben je intens lief.

Labrador (8 x uitgekomen)

Je bent behulpzaam, intelligent, en sympathiek. Je uiterlijk straalt sterkte en kracht uit. Je hebt respect voor iedereen en alles en daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen.

Chihuahua (1 x uitgekomen)

Je bent meestal lief voor iedereen maar als je iemand eenmaal niet mag doe je er ook alles aan om hem bij je weg te krijgen. Toch ben je snel gestrest als je wekker iets te laat afloopt of als iemand net een minuut te laat op je feestje komt. Gewaagde dingen zijn niets voor jou en je wordt snel bang als iets te groot voor jou is. Je straalt angst en onzekerheid uit. Maar je hebt het in je om flink van je af te bijten!

Siberische husky (2 x uitgekomen)

Je bent betrouwbaar en je kunt je snel aanpassen aan dingen die anders lopen. Je leeft voor sporten en hebt die beweging hard nodig om je te uiten. Anders wordt je irritant. Ondanks je grote spierbundels ben je mooi en elegant. Je prachtige blauwe ogen hebben veel aantrekkingskracht op anderen.

Poedel (5 x uitgekomen)

Je bent net iets te veel met je uiterlijk bezig. Je wilt het zelf eigenlijk niet maar de dwang om altijd perfect te zijn is te groot. Je bent actief, sportief, grappig en opgewekt. Door je manier van bewegen en doen straal je elegantie en waardigheid uit. Maar die reputatie van jou is iets te belangrijk. Je bent al mooi genoeg en hoeft niets aan jezelf te veranderen. En dat moet je goed onthouden.

Maltezer (8 x uitgekomen)

Je bent zo mooi, klein en schattig dat je niet altijd even serieus wordt genomen. Maar dat los je altijd zelf op omdat je goed gebekt bent. Je bent echt van de gezelligheid en doet graag dingen samen. Niemand verveeld zich ooit met jou want je verzint de leukste dingen. Je bent lief uitbundig en vrolijk en hebt een grote aantrekkingskracht door je mooie blonde haren.

Engelse bulldog (9 x uitgekomen)

Je bent liever lui dan moe en je uiterlijk maakt je geen barst uit! Andere mensen om je heen kan je ook niet zo veel schelen behalve de mensen waar je echt van houdt. Je bent vrolijk en gehecht aan alles wat je liefhebt. Je houdt van aandacht maar als je iets niet wil kan je ook erg eigenwijs en koppig zijn. Je zal nooit iemand kwaad doen en je bent, (dat is erg belangrijk) altijd vrolijk!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • kaatje045

    totaal geen goeie quiz

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?