Welke serie van The CW Television Network moet jij zien ?

Welke serie van The CW Television Network moet jij zien ?

Mogelijke uitkomsten

90210 (1 x uitgekomen)

Deze serie speelt zich af in het zonnige Californië, heeft het nodige drama en bitches.

One Tree Hill (1 x uitgekomen)

Deze serie speelt zich af in Tree Hill, North-Carolina. Het gaat over jonge, getalenteerde mensen met hun onderlinge problemen zoals liefde, vriendschap en onmogelijke familie.

The Vampire Diaries (3 x uitgekomen)

In het stadje Mystic Falls, dat geteisterd wordt door rare moorden, woont de mooie en jonge Elena Gilbert. Zij komt in contact met de mysterieuze Stefan Salvatore. Elena ontdekt dat Stefan een vampier is en dat de moorden komen door de broer van Stefan, Damon Salvatore. Als uiteindelijk Elena verliefd wordt op beide broers wordt het wel heel ingewikkeld.

Gossip Girl (5 x uitgekomen)

In de Upper-East Side van New York woont de jonge en rijke elite. Gossip Girl is een onbekend meisje op internet dat alle sappige roddels en geheimen over de elite onthult, met het nodige drama natuurlijk.

America's Next Topmodel (4 x uitgekomen)

America's Next Top Model is een show waar jonge vrouwen strijden om de titel America's Next Topmodel en een kans om carrière te maken in de mode-industrie. Ze maken kans op een contract bij Elite Model Management, een contract van 100.000 dollar bij cosmeticabedrijf CoverGirl, een interview en hun gezicht op de cover van Seventeen magazine. Topmodel Tyra Banks is de presentatrice.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?