Welke naam past het best bij jou?

Tsja..Aan je naam kan je natuurlijk niks meer veranderen. Maar als iemand jou zou tegenkomen en jou naam zou moeten raden, wat is dan het meest logische wat hij/zij zegt? Oftewel, welke naam past het best bij jou?!

Mogelijke uitkomsten

Charlotte (5 x uitgekomen)

Je houd van mode en wil er altijd goed uitzien. je bent populair en hebt heel veel vriendinnen. Charlotte is de naam die het beste bij jou past.

Lisa (39 x uitgekomen)

Je bent stil en een beetje verlegen. je loopt niet graag voorop maar je hebt liever dat anderen de leiding overnemen. Je bent niet populair maar je hebt toch wel een paar hele goede vriendinnen. Kortom: Je bent net een prinsesje. Lisa is de naam die het beste bij jou past.

Tessa (99 x uitgekomen)

Je geeft niet zoveel om je uiterlijk. Het liefst wil je gewoon door iedereen aardig gevonden worden. Je bent eerlijk en geeft iedereen een kans. Je deelt niemand in groepjes in. Daardoor vind iedereen jouw al gauw aardig. Tessa is de naam die het beste bij jou past.

Camilla (16 x uitgekomen)

Jij bent iemand met een aparte stijl van kleding. Je draagt graag zwart en voelt je aangetrokken door alles wat me gothic, wicca en fantasy te maken heeft. Je leeft lekker je eigen leventje en trekt je niks aan van wat anderen van je vinden. De naam die het beste bij jou past is Camilla.

Statistieken

Statistieken

Reageer (22)

  • evitje2005

    Tessa de omschrijving klopt helemaal ik ben heel sociaal

    6 jaar geleden
  • moon_spybobcat

    Camilla. Klopt wel want ik ben half gothic.

    7 jaar geleden
  • ILoveTheWay

    Lisa. Zo heet een vriendin van me. Voor dat ik die kende wou ik altijd lisa heten. Maar omdat ik haar leerde kennen wil ik graag laura heten

    1 decennium geleden
  • Noah98

    Lisa. Zo zou ik graag heten(Y)

    1 decennium geleden
  • Giants

    Lisa.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?