Ben jij populair?

Misschien denk je dat je populair bent, maar ben je dat niet. Als je het zeker wilt weten, moet je vooral deze test doen!(Y)

Mogelijke uitkomsten

Super populair! (5 x uitgekomen)

Man! Hoe krijg je het voor elkaar! Je kijkt een keer naar iemand en hij loopt al achter je aan! Mensen vinden je aardig en vooral mooi. maar probeer er geen misbruik van te maken, zo verlies je je vrienden.

Best wel populair. (25 x uitgekomen)

Jou maakt het niet zo veel uit of je populair bent of niet. Het liefst ben je onder je echte vrienden. Daar ben je in ieder geval wél populair.

Gewoon. (25 x uitgekomen)

Je valt niet heel erg op, maar je hebt wel wat vrienden. zelf vind je dat niet erg maar je vind het wel leuk om een keer in de spotlichts te staan.

Onpopulair. (0 x uitgekomen)

Wat er is, weet je niet, maar mensen vinden jou niet echt aantrekkelijk. Je bent wel aardig maar mensen zien jou als een nerd. Niet erg handig, want vrienden zijn met familie, de belangrijkste mensen in het leven. Probeer een nieuwe look, misschien helpt dat?

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • BlueBird

    Gewoon, vind ik beter dan super populair ofzo. Ik weet niet maar super populair zijn is toch irritant, de helft van die mensen zijn gemeen (in de meeste gevallen dan).

    1 decennium geleden
  • Zwiffer

    Ik ben gewoon :|

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?