Welke planeet ben jij?

'Venus' 'Because it rhymes with your favorite thing on the world?' You go Paris! (Paris Hilton's my new BFF reclame xD)
Goed. Dus je wilt weten welke planeet je bent? Take the quiz!

Mogelijke uitkomsten

Venus (58 x uitgekomen)

Jij bent Venus, de planeet van de schoonheid, liefde, en harmonie. De sterrenbeelden die bij venus passen zijn: stier en weegschaal. Venus symbloliseert de vrouwelijke energie. Jij bent moeilijk te stoppen als je iets in je hoofd heb gezet, en bent daarom soms ook koppig. Je sterke punten zijn je harmonie en langdurende vriendschappen.

Jupiter (73 x uitgekomen)

Jij bent Jupiter., de planeet van de donder en bliksem. Het sterrenbeeld dat bij jupiter past is de boogschutter. Je hebt snel de drang om dingen groots en indrukwekkend te maken. Jupiter symboliseert de drang om het goddelijke te ervaren, en betekenissen ergens van te achterhalen. Je bent snel enthousiast te krijgen en anderen daarin mee te trekken. Je bent de profeet en psycholoog in jezelf. Je zwakke punten zijn het bedrog van andere mensen.

Mars (45 x uitgekomen)

Jij bent Mars, de planeet van de energie en oorlog. Het sterrenbeeld dat bij mars past, is de Ram. Mars symboliseert de energie van het menselijke en de drang om ergens in op te vallen. Jij hebt snel de behoefte om voor jezelf op te komen, jij neemt snel het initiatief en bent dus een goede leider. Je zwakke punten zijn je explositiveit en soms je bazigheid.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Noekka

    Jupiter en ik Ben boogschutter...

    1 decennium geleden
  • Gubleraholic

    Jupiter, ik heb die reclame ook gezien. GE-WEL-DIG!! Zo grappig!

    1 decennium geleden
  • Coldplace

    VENUS, klopt. Ik ben vrij koppig, harmonieus, ben heel erg van de forever vriendschappen, maarben wel een Schorpioen. Maakt niet uit, want die heeft dezelfde eigenschappen als die ik net noemde.

    1 decennium geleden
  • Komatose

    Jupiter, en ik bèn boogschutter. : D

    1 decennium geleden
  • moonlight023

    venus!! wwooee! orginele quiz! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?