Welk hondenras past het best bij jou?

Heb jij een hond? Wil je een hond? Of vind je het gewoon leuk om te weten welk hondenras bij jou past, doe dan deze quiz! (Y)

(Als je een hond wil kopen, ga dan niet helemaal van deze quiz uit want ik kan het ook fout hebben, natuurlijk! ;))

Veel plezier! (yeah)

Mogelijke uitkomsten

Duitse Herder (12 x uitgekomen)

Jij houdt van een speelse, grote, trouwe en lieve hond! De Duiste Herder is heek geschikt voor je! Hij is wild en groot maar ook lief! Zorg wel dat je hem goed opvoedt want anders kan hij nog wel iets te wild worden!

Dwergpoedel (10 x uitgekomen)

Jij houdt van een lief en makkelijk schoothondje! Maar speels en ondeugendheid moet er eigenlijk ook bij zijn! Daarom is de dwergpoedel ook zo geschikt voor jou!

Siberische Husky (1 x uitgekomen)

Jij houdt van een grote, mooie en speelse hond! De Siberische Husky is dan ook heel geschikt voor jou! Je moet hem wel goed opvoeden want de Husky kan anders heel agressief worden. Dat zit sowieso al in z'n karakter, maar als jij hem goed opvoedt, wordt het vast een lieve hond!

Jack Russel (239 x uitgekomen)

Jij houdt van een klein, braaf, maar heel pittig hondje! Daarom is de Jack Russel heel geschikt voor jou! Het is een pittig hondje en zal snel mensen aan keffen. Maar als jij hem goed opvoedt, is het een lief schoothondje. Bovendien is de Jack Russel, als hij goed is opgevoed, meestal heel braaf.

Rottweiler (22 x uitgekomen)

Jij houdt van een grote, stevige maar brave hond!
De Rottweiler staat er bekend om dat hij heel agressief kan zijn. Dat klopt. Het is voor jou een uidaging hem goed op te voeden! Als je hem goed opvoedt, is het gewoon een brave en ook lieve hond! Maar pas toch op!

Schapendoes (177 x uitgekomen)

Jij houdt van een speelse, lieve en trouwe hond!
De Schapendoes is perfect voor jou! Het is een hele trouwe hond! Ook is de Schapendoes heel speels en ontzettend lief. Maar eigenlijk geldt toch voor iedere hond dat je hem goed moet opvoeden. De Shapendoes is vaak heel braaf, maar voed hem toch goed op!

Shi Tzu (0 x uitgekomen)

Jij houdt van een klein, gemakkelijk, en braaf hondje! De Shi Tzu is heel geschikt voor je. Het is een makkelijk vervoerbaar en braaf hondje. Hij is wel wat kefferig maar ook heel lief en opdringerig!

Sint Bernard (438 x uitgekomen)

Jij houdt van een grote, lieve, en brave hond! De Sint Bernard is heel geschikt! Het is een brave en speelse hond. De Sint Bernard is ook een heel vriendelijke en lieve hond! Deze hond kan je ook makkelijk met een gezin nemen! Maar voedt hem goed op, want hij is groot en vernielt anders misschien wel je mooi beklede sofa.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • BlueNightFury

    Sint Bernard

    7 jaar geleden
  • PandatjuuhX

    schapendoes, nehh misschien husky of golden retriever of een chu tzi of een chiwawa dat zijn mn vaforieten

    7 jaar geleden
  • Sempre

    Een Sint-Bernard. OHHH YESS

    9 jaar geleden
  • Uneventful

    Ik wil geen Jack Russel.

    1 decennium geleden
  • InsideBeauty

    Schapendoes!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?