Blind date ll One Direction

Je gaat een blind date houden met One Direction! Ik heb niet echt een verhaal vooraf, wat anderen wel meestal hebben xD. Elk stukje heeft namelijk zijn eigen verhaal.

Wat je allemaal moet weten:
* One Direction bestaat niet.
* Er komt niet echt een quiz van bij wie je het beste hoort. Je mag zelf kiezen met wie je de blind date zult hebben.
* Nederlands geschreven, engels gesproken. Mijn engels is misschien niet de beste, als er iets fouts is dus, graag melden. Dan ga ik hem veranderen.

Mogelijke uitkomsten

Niall J. Horan (44 x uitgekomen)

Ik liep door de straten van de Londense winkeltjes. Met een tas tussen mijn arm en wat een beetje gepaste kleren voor een date, liep ik naar het afgesproken plek. Een tijdje terug heb ik en mijn vriendin elkaar uitgedaagd om een blind date te doen. Ik krijg er een die door haar wordt uitgekozen, en zij krijgt er een die door mij word uitgekozen. Op dit moment, als het goed is, loopt ook zij naar haar date. Ik had een van mijn vrienden gekozen. Ik wist dat ze al een tijdje een crush op hem had. Ik was maar even zo lief om dat even te regelen voor haar. Ik hoop maar dat ze ook nog eens een leuk iemand voor me zal kiezen. Maar ik zag haar ook wel voor aan om een hele slechte date voor me te regelen. Laat ik maar hopen dat dat niet zo is.
Ik kwam aan bij een leuk restaurantje: Nando’s. Volgens mijn vriendin was het zijn favoriete restaurant. Ik duwde de deur open en liep naar binnen. De geur van kip rook ik meteen zodra ik binnenkwam. Het was heerlijk. Het was niet zo’n vettige geur die je rook, maar gewoon weg kip. Ik keek het restaurant rond. Ik zag allemaal mensen bij elkaar zitten, lekker gezellig. Stelletjes, vrienden of families. Ik zag niemand die alleen was. Mijn vriendin heeft ook geen foto gegeven van hem. ik zuchtte diep. stel nou dat hij niet kwam? Loop ik ook lekker in blauwtje. Ik boog mijn hoofd omlaag. Vanuit mijn ooghoeken zag ik een schattige jongen naar mijn richting lopen. Hij had blonde haren die leuk in stijl zat. Een gewone T-shirt en spijkerbroek aan. Ik keek op naar hem. Hij staarde terug en glimlachte breed. Mijn ogen werden verblind door zijn lach. Hij had zo’n lieve en perfecte lach. Hij was precies mijn type.... Hij kwam steeds dichterbij, en al snel stonden we tegenover elkaar. We stonden een tijdje naar elkaar te staren. Toen haalde hij zijn handen door zijn haren en stak toen zijn hand naar me uit. ‘You must be [Your name],’ zei hij. Ik knikte verbluft en pakte zijn hand vast. Hij schudde ermee. Er verscheen een brede grijns op zijn gezicht. ‘Nice to meet you! My name is Niall,’ stelde hij zich voor. ‘Uhmm...yeah, nice to meet you,’ zei ik, nog steeds een Beetje verbluft. ‘Wanna go sit down?’ vroeg hij, en wees naar een leeg tafeltje. Ik knikte en volgde hem naar de tafel. ‘I heard al lot about you, you know,’ begon hij te vertellen, terwijl hij het menukaart pakte. Ik pakte ook het menukaart en sloeg hem open. ‘Ooh yeah?’ vroeg ik verbaasd. Ik wist niet dat mijn vriendin over mij had. Er verscheen een glimlach op mijn gezicht. Ik bedankte haar dat ze een leuke date voor me had uitgekozen. ‘Yeah. Form what I heard, you are a nice girl,’ zei hij, zonder zijn blik af te wenden van het menukaart. ‘And she’s right,’ zei hij erachterna. Ik keek op van het menukaart. Op zijn gezicht zat een brede grijns geplakt. Spontaan begon ik ook te lachen. ‘Well, i’ve never had really heard about you, but you are nice too, so far,’ zei ik lachend. Hij girnnikte. ‘Better be,’ zei hij. Ik lachte. ‘You know?’ vroeg hij. Ik keek op en keek hem vragend aan. ‘I know what?’ vroeg ik. ‘I think... We could have a next date after this,’ zei hij en knipoogde. Ik verbord mijn gezicht achter het menukaart, want mijn wangen kleurden rood in no-time. Achter het menukaart hoorde ik Niall grinnikken. Ik moest zelf ook een beetje grinniken. Er zal zeker nog een date komen als het aan mij lag!

Harry E. Styles (47 x uitgekomen)

Lachend liep ik door de straatjes van Londen. Ik was nu op weg naar m’n afspraak. Mijn vriendin heeft een blind date voor me geregeld, wat ik gewillig accepteerde. Ik bedoel, een beetje onverwachtsheid in het leven is ook wel eens leuk, toch? Het geklak hoorde je onder mijn voeten. Met opgeheven hoofd liep ik door. Vele mensen keken me aan, maar ik negeerde ze. Laat ze maar denken wat ze willen. Mij boeit het niet.
Ik kwam aan bij onze afspraak. Het was een gezellig cafeetje, waar ze gespecialiseerd waren in ijs en gebakjes. Ik keek op mijn horloge. Ik was vijf minuten te vroeg. Ach, een beetje vroeg kan geen kwaad. Beter dan te laat zijn. Ik liep naar het terrasje en ging aan een tafel voor twee zitten. Een serveerster kwam aanlopen en vroeg aan me of ik wat wou. Ik nam maar gewoon eerst een glas water. Ze krabbelde het op haar kladblokje en zei dat het zo aankwam. Ze liep zonder verder nog iets te zeggen weg. De zon scheen in mijn ogen en ik zette mijn zonnebril op. de zon scheen nu lekker op mijn huid. Ik denk aan mijn date. Mijn vriendin deed vreemd genoeg een beetje geheimzinnig over het blind date. Ik mocht zijn foto niet zijn. Ik mocht niet eens zijn naam weten! Ik vond het eerst maar belachelijk dat ik het niet mocht weten. Maar ze verzekerde me dat ik hem leuk vond. Ze kende mijn types wel, dus ze had geen excuus om een jongen te kiezen die niet iets voor mij was. Als ze iemand heeft gekozen die ik gewoon niet uit kon staan, dan vermoord ik haar. Dan zou ik zo boos op haar zijn... Je wilt niet weten. Ik deed wel vaker blind dates, maar nooit waren ze echt een succes. Maar ik sta altijd open voor nieuwe dates. Dus heb ik deze ook maar geaccepteerd. Ik hoop maar dat deze keer wel een succes gaat worden. Of op het minst dat we vrienden kunnen zijn. Ik zuchtte even, maar ging al snel recht zitten. Ik keek door mijn zonnebril naar de mensen, op zoek naar mogelijke dates. Allemaal waren ze of niet mijn types, of ze waren bezet. Even later kwam de serveerster mijn water brengen. Ze legde het voor me op tafel en wenste me gedag. Ik knikte haar toe en dronk van mijn water. Door het glas heen zag ik een jongen met een bos bruine krullen naar me toe komen. Hij had een jongens blazer aan die donkerblauw gekleurd was en onder de blazer had hij simpel een wit shirtje aan. ik zette mijn glas neer. Ik bestudeer hem even. Hij zag er niet slecht uit. Hij had stijl.
[left]Hij kwam steeds dichterbij. Plotseling stond hij voor mijn tafeltje en lachte naar me. Ik smolt heel even. Hij had een prachtige lach waarbij keultjes ontstonden. Maar ik herstelde me snel. Ik zette mijn zonnebril op mijn hoofd en keek hem aan. Hij had nog steeds zijn schitterende glimlach op. ‘[Your name], right?,’ zei hij en nam plaats aan de andere stoel. Ik knikte, zonder aarzeling. ‘ I’m Harry. Nice to meet you,’ zei hij lachend. Ik lachte terug. ‘ I’m [Your name], Nice to meet you too,’ antwoorde ik vastbesloten terug. Hij glimlachte weer en wenkte een serveerster naar hem. Hij bestelde een icetea. De serveerster nam de bestelling op, en verdween. ‘So, where do you wanna go on our First date?’ vroeg hij. Ik grinnikte en lachte verleidelijk. ‘Well, don’t you think we have to start this date First, and then talk about a First date?’ zei ik uitdagend. Hij grijnsde naar me. Ik smolt weer bijna, maar liet het niet merken. Ik weet zeker dat we nog een date zouden hebben.

Zayn J. Malik (24 x uitgekomen)

Nors zat ik op mijn stoel. Ik wou hier eigenlijk helemaal niet zijn. Overal om me heen zaten geliefde koppels samen een broodje te eten, of familie gezellig samen iets eten. En ik zat hier alleen, gedwongen. Mijn vriendin heeft me laatst gewoon gedwongen om een blind date te doen. Het ergste was nog wel dat ze helemaal niet wou zeggen wie het was. Ze wou niet eens een foto van hem of de naam van hem zeggen! Hoe kun je zoiets verzinnen? Ik weet dat ze dit doet om me alleen maar te helpen. Ik ben al iets van een half jaar verliefd op een onbereikbare jongen. En daar wilt mijn vriendin nu dus een stokje voor steken. Maar ik wou het niet. Ik wou gewoon rustig kijken naar mijn crush. Jammer genoeg had mijn vriendin andere plannen in gedachte. Ze was op dit ‘’geweldige’’ plan gedacht en had me zo wat bedreigt om me hieraan mee te laten doen. Ze zei dat als ik het niet deed, dat ze het anders aan mijn crush zou gaan vertellen.
Ik zuchtte eens diep. ik keek op mijn horloge. Hij was zo’n vijf minuten te laat. Misschien kwam hij niet eens. Je kon het negatief bekijken. Dat betekend dat of mijn vriendin me in de maling nam. Als ze dat heeft gedaan, ik ga haar echt iets aan doen. Ik bedoel, je doet dat toch niet zoiets tegen een vriendin? Of, hij heeft me op een foto gezien, en heeft besloten om niet te komen. Ik keek naar benenden, naar mijn outfit. Ik gaf het niet graag toe, maar ik heb me toch wel iets mij best gedaan op mijn outdft, stiekem.
Maar je kan het natuurlijk ook positief opvatten. Namlijk: dat ik deze stomme blind date niet hoef te doen. Dan kan ik gewoon naar huis en met een pot ijs op mijn schoot lui op de bank tv kijken. Naar mijn favoriete serie kijken, lekker in spanning. Het werd namelijk net heel spannend. En dan kan ik ook nog eens op school blijven kijken naar mijn crush. Ik zuchtte verleidelijk. Voor ik het wist, verscheen er een grote glimlach op mijn gezicht. Ik droomde even door over hoe het zou zijn als mijn date nou niet zou komen. maar mijn gedachte werd verstoord door een prachtige stem. [Your name], you have the most beautiful smile I ever seen,’ zei hij glimlachend. Ik schrok op van mijn dagdroom en keek de jongen aan. Doordat ik zo opeens opkeek, zag ik de jongen niet zo heel goed. Ik knipper een paar keer met mijn ogen. Opeens zag ik zijn gezicht heel goed voor me. Mijn mond viel open. Hij grinnikte even. ‘Surprised?’ vroeg hij, en ging op de stoel tegenover mij zitten. Ik knikte langzaam. ‘Zayn, what are you doing here?’ vroeg ik. Hij glimlachte zijn heerlijke lach. ‘Well, I’m your date,’ grijnsde hij. Weer knipperde ik mijn ogen. Had ik nou een date... met mijn crush?! Hij grinnikte. ‘Nice to see your surprised face, [Your name],’ lachte hij. ik schudden even zachtjes mijn hoofd, zodat ik weet dat ik echt wakker was. ‘Uhmm, well... yeah... you know... I’m surprised because-,’ begon ik. Maar Zayn kapte me af. ‘I know why. Your friend told me,’ zei hij. Ooh... Betekent het dan?..... hij grijnsde om mijn gezicht. ‘So darling, our next date is gonna be amazing!’ zei hij. Ik keek hem verbijsterd aan. Hij begon te lachen. ‘Yes, [Your name], were gonna have a next date, no matter how you think of it,’ zei hij en knipoogde. Ik schudde lachend mijn hoofd. ‘Defenilitly,’ zei ik.

Liam J. Payne (24 x uitgekomen)

Ik keek op mijn mobieltje, waar het adres op stond. Ik keek naar het straatbordje even verderop en dan weer nog eens naar mijn mobieltje. Ja, ik was op de goede plek. Ik nam een diepe teug adem, en duwde de deur open. Direct als ik binnenkwam, zag ik alle kleuren over me heen komen. Alles was kleurrijk en fruitig. Maar dat is ook niet echt een verassing voor een smoothiebar winkel. ik liep naar een krukje toe en ging erop zitten. Ik pakte mijn mobieltje uit mijn zak en begon een sms’je te typen. ‘ I’m here X,’ sms’te ik. Ik drukte op verzenden. Ik zag het envelopje tevoorschijn komen op mijn schermpje, maar even later was het verdwenen. Ik legde mijn mobieltje neer en wachtte op een berichtje.
Ik was hier om een blind date te hebben met een vreemde. We hadden elkaar een paar dagen al ge-sms’t. op een dag kreeg ik plotseling een bericht van een onbekende. Eerste negeerde ik het. Maar hij hield maar niet op met sturen. Uiteindelijk heb ik ook maar iets terug gestuurd. Eerst stuurde ik iets gemeen. Ik wou immers dat hij ophield met sms’en. Maar hij hield niet op. Ik begon maar telkens terug te sms’en. We raakten aan de praat en werden soort van vrienden. Gister had die er pas erover dat we elkaar eens moesten zien. Eerst twijfelde ik. Ik ging naar mijn beste vriend en vroeg om advies. Hij zei dat ik het moest doen. een beetje avontuur kon geen kwaad had hij gezegd. Ik had het er maar op gewaagd, en sms’te hem terug.
En hier ben ik dan. Hij had me het adres gegeven van waar we afspraken. Ik voeg ook naar een naam en een foto, zodat ik hem kan herkennen als ik er ben. Maar hij weigerde. Hij zei dat hij mij wel zal vinden. Onder mijn handen voelde ik iets trillen. Ik pakte mijn mobiel en zag dat ik een sms’je had. ‘ I’m on my way. I’m there in a few minutes X,’ stond er. Vanzelf ging ik er van glimlachen. Door de dagen heen had ik gevoelens voor hem gekregen. Ook al gaf ik het niet graag toe. Ik bedoel, hoe kun je amper iemand kennen, en al verliefd op hem zijn? Dat is toch bijna onmogelijk? Tenzij het liefde op eerste gezicht is. Maar ik geloofde er niet zo heel sterk in. Maar ik vond het wel altijd heel erg lief en schattig als mensen dat daadwerkelijk mee gemaakt hebben. Ik ken er maar een paar die het hebben mee gemaakt, maar niet echt veel. Weer voelde ik het trillen van mijn mobieltje. Ik opende het bericht. ‘Look left of you,’ stond er in het sms’je. Ik fronste mijn wenkbrauwen. wat is dat nou voor een antwoord? Maar ik deed het toch. Ik draaide me naar links, en mijn ogen werden groot van wat ik zag. Voor me stond een grijnzende jongen. Een jongen die ik heel lang ken. Mijn beste vriend, Liam. ‘What... What are you doing here?’ vroeg ik verwonderend aan hem. hij grinnikte. ‘I’m your date today,’ zei hij grinnikend en ging naast me zitten. ‘But...I...,’ zei ik verward. Hij lachte. ‘[Your Name], i have a crush on you, so I thought of this plan,’ legde hij me uit. Ik knikte langzaam. Er begonnen langzaam vlinders te fladderen in mijn buik. Ik grinnikte even. Daarom had ik dus gevoelens voor hem. ‘What’s so funny?’ zei hij een beetje gekwetst. ‘Nothing,’ zei ik nonchalant. ‘Hmm.... Anyways, are you already ready for our next date, already?’ vroeg ik nonchalant aan Liam. Ik zag zijn lieve grijns weer op zijn gezicht. ‘You bet!’ zei hij lachend.

Louis W. Tomlinson (21 x uitgekomen)

‘Hey, don’t ditch me!’ zei ik door mijn telefoon, terwijl ik naar onze afspraak liep. ‘ I’m really sorry, but i really can’t!’ vertelde mijn vriendin door mijn telefoon. Boos liep ik het restaurant binnen. Ik vroeg een ober om een tafel voor twee. Hij leidde me naar een tafel en ik ging er zitten. Hij offerde me een glas water en een mandje met verschillende groenten erin. Ik nam het dankbaar aan en glimlachte hem vriendelijk na. De ober glimlachte ook en liep weg. ‘Let me make it up to you!’ zei mijn vriendin. ‘Well, what’s your plan?’ vroeg ik chagarijnig. ‘ I’ve got an amazing friend of mine, and he is delighted to meet you,’ zei ze. ‘How do you know he is so delighted?!’ vroeg ik boos. Ik voelde ogen branden in mijn rug en zag vanuit mijn ooghoeken dat sommige mensen naar me keken. Maar het kon me niets schelen. Mijn vriendin liet me gewoon stikken. Daar kan ik wel even boos om zijn. En nu wil ze dat ik een blind date doe met een van haar vrienden! ‘Well, I talked about you to him an other day, and he says you sound nice, what you are!’ probeerde mijn vriendin het goed te maken. Ik zei niks, maar ik luisterde nog wel. Mijn vriendin nam het maar aan dat ze dat zag dat ze door mag gaan praten. ‘Look, he is a really nice guy. And i’m almost 100% sure that you will like him too!’ zei ze opgewekt. Ik zuchtte diep, maar zei nog steeds niks. ‘Come one, [Your name]. Give me, and him, a change!’ riep ze wanhopig. Ik zuchtte nog een keer. Ik dacht even na. Een blind date.... Ach, je moet alles wel een keer geprobeerd hebben in je leven. Maar ik ben nog wel boos op haar. ‘Fine!’ zei ik maar. ‘But you have to make it up to me. And not with a blind date!’ zei ik. ‘Yes!’ riep ze vrolijk. ‘I love you, [Your name],’ zei ze. ‘Yeah, yeah,’ zei ik geïrriteerd. ‘My friend is coming soon! Have fun with the date!’ zei ze. ‘Thanks,’ mompelde ik. ‘Bye!’ zei ze nog en hing op. Ik zuchtte en legde mijn mobieltje op tafel. Ik moest maar wachten op hem.
Een paar minuten later zag ik een jongen met een gestreepte T-shirt aangelopen. Hij liep naar me toe. Op zijn voorhoofd zaten kleine zweetdruppeltjes. Ik moest er stiekem van grinniken. ‘Hey, you’re [Your name], right?’ vroeg hij aan me. hij hijgde ligt. ‘Yeah,’ zei ik, en wees hem naar de stoel tegenover me. Dankbaar plofte hij neer op de stoel. ‘ I’m Louis. Sorry that I’m late,’ zei hij. Ik schudde mijn hoofd. ‘Don’t worry,’ zei ik. ‘I wasn’t waiting here long anyway,’ zei ik. ‘Good!’ zegt hij blij. Ik lachte naar hem en pakte een wortel uit de mand. Ik brak er een stukje vanaf en kauwde erop. Ik zag Louis naar me wijzen. Vragend keek ik hem aan, terwijl ik aan mijn wortel kauwde. ‘What’s wrong?’ vroeg ik. ‘That’s a carrot!’ zei hij vrolijk. Ik keek naar de wortel in mijn hand en hief hem omhoog. ‘Yeah, so? I like carrots,’ zei ik en nam nog een hap. Hij grijnsde van oor tot oor. ‘I like girls who eats carrots,’ zei hij lachend. Ik begon hem te begrijpen en lachte. ‘So I like you,’ zei Louis lachend, maar aan zijn ogen zag ik dat hij het meende. ‘And i like you too,’ zei ik en knipoogde naar hem, terwijl ik nog aan hap nam van mijn wortel. Ik meende het ook nog. ‘So, first date, there’s gonna be one, right?’ vroeg Louis grijnzend. Ik grijnsde terug. ‘Absolutely,’zei ik.

All of them (22 x uitgekomen)

Ik vond het altijd zo stom als er bv een vraag was als: ''Wie is jou favrotiet'' of ''wie kies je'' dat je dan meestal nooit voor allemaal kon kiezen><. Dus ik dacht, laat ik het wel eens doen! xD. Omdat je voor deze hebt gekozen, kun je natuurlijk al de verhaaltjes lezen ( dat doe ik meestal wel, tenminste, als ze leuk en interessant zijn xD)Of je kunt dit stukje hieronder lezen. Het is niet zo geslaagd als de rest, maar het is wat xD Maar misschien ook slim om de andere te lezen ;).

Ik keek links en rechts van me, waar mijn vrier beste vriendinnen aan het kletsen waren. [Your friends name] had een Group date georganiseerd. Tegelijl is het een blind date. Want niemand, behalve [Your friends name], hadden de jongens ooit gezien. Maar [Your friends name] verzekerde ons dat ze super leuke jongens waren. Na een tijdje hadden we dan toch besloten om deze Group date te doen.
We kwamen aan bij het leuke en schattige pizzahut. Het was een van de beroemdste pizzahutten in de buurt. Ik keek mijn vriendinnen even aan. Allemaal knikte ze instemmend, en we stapte het restaurant binnen. De heerlijke lucht van pizza drong onze neuzen binnen. Allemaal snoven we even het heerlijke lucht in. Maar al snel zochten we naar de jongens. Want we moeten toegeven, we zijn best benieuwd naar de jongens. We keken het restaurant in. Allemaal zagen we mensen, maar niet echt vijf jongens die op ons zaten te wachten. Ik keek op mijn puur witte horloge. We zijn ruim op tijd. We zijn niet te vroeg, en zeker ook niet te laat. Ik keek weer op, en zocht naar de jongens. Het had niet echt veel nut, aangezien ik ze nooit heb gezien. Maar het is beter dan niks. ‘There they are!’ wees [Your friends name]. Ze wees naar een paar knappe jongens die naar ons toe liepen. Allemaal glimlachte ze even lief. Ze naderen steeds dichterbij. ‘Hey, [your friends name],’ zei een jongen met blonde haren. Ze gaf hem een knuffel en draaide toen naar ons toe. ‘Let me introduce you to my friends, guys,’ zei ze en wees een voor een ons aan. Als snel wist ik dat het blonde jongen Niall heette. De jongen met bruine krullen heet Harry, een getinte jongen Zayn, een jongen met een gestreept T-shirt Louis, en een jongen met een schattige moedervlek in zijn hals Liam. ‘Well, shall we?’ vroeg Zayn en wees naar een tafel voor tien. Allemaal begonnen we te knikken, en liepen achter de jongens aan. we namen plaats tegenover de jongens, en bestelen eerst een pizza Hawaï. Het gesprek ging heel erg vloeiend. Iedereen had het gezellig, dat kun je zien.
‘ I’m gonna to the toilet. Are you going with me, girls? Zei [Your friends name]. We knikten allemaal en stonden op. ‘See you soon,’ zei Harry lachend. lachend liepen we naar de toiletten. Niemand moest echt naar het toilet, behalve [Your friends name]. ‘So, who do you like the most?’ vroeg een vriendin. ‘Well, they are certainly very good looking,’ zei [your friends name]. Iedereen knikte instemmend. ‘But I don’t see a boyfriend in one of them,’ gaf ze toe. Iedereen knikte instemmend, behalve ik. Ik weet het nog niet. Ik was nooit iemand geweest die snel oordeelde. Iedereen keek me aan. ‘[Your name], who do you like?’ vroeg [your friends name]. ‘Ehmm... I like them all?’ zei ik onzeker. All mijn vriendinnen begonnen te lachen. ‘That’s crazy. But we know you,’ zei [Your friends name]. Ik begon ook zachtjes te grinnikte. ‘Let’s go girls!’ zei [your friends name]. we liepen het toilet uit en gingen naar onze tafels. De jongens zagen ons aankomen, en grijnsde. Er was een ding veranderd. Er stonden nu vijf gevouwen papiertjes op tafel. We gingen zitten en keken de jongens aan. ‘Well, this is like a game,’ zei Zayn. Nog steeds keken we de jongens vragend aan. ‘On each paper is written a name of who we like to have a next date,’ zei Liam. Nu begonnen we het te snappen. We knikten instemmend. ‘But of course, all of them are anonymus,’ ging Louis verder. ‘Well open it!’ ze ik enthousiast. Iedereen begon te grinniken. ‘We decided that Liam will open all the papers,’ zei Niall. Liam pakte het eerste papiertje van tafel en opende het. ‘[Your name]!’ riep Liam. Even bloosde ik, maar mijn vriendinnen gaven me allemaal een bemoedigende blik. Liam pakte het volgende papiertje op. ‘[your name],’ stond er weer op. verbaasd keek ik naar het papiertje. Liam pakte weer een papiertje, totdat alle vijf opgelezen waren. Verbaasd keek ik uit mijn ogen. Hoe kan dit?.....allemaal stonden mijn naam op. Mijn vrienden begonnen me grijnzend aan te kijken. ‘Well, [Your name], you’re popular!’ zei [Your friends name]. mijn vriendinnen begonnen zachtjes te lachen. ‘Well, how are we gonna solve this?’ vroeg Niall. We keken allemaal elkar even ongemakkelijk aan. Maar ik keek niet naar de jongens of naar mijn vriendinnen. Ik keek naar beneden, waar ik friemelde met mijn truitje. Ik moest nog even verwerken dat alle jongens me leuk vond. ‘Well, how sounds this?’ zei [Your friends name]. ‘[Your name] will have a date with all of you guys, and then she choose the one she likes the most!’ stelde [Your friends name]. Even keken de jongens elkaar aan, maar gaven elkaar al snel een instemmend geknikt. ‘That’s a deal!’ zei Harry. ‘How do you think about it, [Your name]?’ vroeg Zayn. Ik keek op naar de jongens, waar ze me allemaal even lief aankeken. Ik dacht even over het plan na. Ach... waarom ook niet? ‘Let’s do it!’ zei ik wat enthousiaster. ‘Great!’ zeiden de jongens. ‘Next date, here we come!’ zeiden de jongens enthousiast.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • MusicXGuitar

    Niall

    1 decennium geleden
  • MrsJedward

    Niall (H)

    1 decennium geleden
  • Sanneloveyou

    Niall <3,ik heb ze allemaal gelezen:$

    Vervolg!!!

    1 decennium geleden
  • Little_Biatch

    harry, vervolg?
    laat je het dan even weten?

    1 decennium geleden
  • LukeHemmings

    LOUIS!
    maar heb ze stiekem wel allemaal gelezen..........
    jaja, baaaddd.
    en je gaat vervolg maken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    xx LxL

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?