welk spel past bij jou???

kijk hier wat voor spel bij jou past, 10 verschillende antwoorden en 12 vragen zorgen dat het altijd wel een beetje klopt :P

Mogelijke uitkomsten

Bioshock (151 x uitgekomen)

deze first-person (je speelt uit het zicht van de hoofdpersoon) shooter (schietspel) is echt geweldig en dat zal jij ook vast vinden. Horor schietspellen zijn echt geweldig voor jou en je zou een gamerscomputer nodig hebben om deze o zo mooi gemaakte spellen goed te kunnen afspellen.

je bent een man genaamt jack en komt in een onderwaterutopia genaamd REPTURE, maar het probleem is alleen dat RAPTURE is gevallen en je zal jezelf moeten splicen (genetisch misvoormen en veranderen) om te overleven. da kan met ADAM en EVE.

Kortom echt iets voor jou!!!

zoo tycoon (0 x uitgekomen)

jij hebt altijd al een eigen dierentuin willen hebben, en nu kan dat. wie kent het noe niet??? ZOOTYCOON is echt een spel voor jou. beheer de prijzen, maak de hokken en in deel 2 kun je zelfs zelf je dieren verzorgen! echt iets voor jou om je eigen dierentuin te hebben en te beheren, ja, dit vind je echt leuk.

Barbie als Rapunzel (214 x uitgekomen)

best kinderachtig ben jij zeg, met je barbie rapunzel spel :P. weet je zeker dat je de vragen sirieus hebt ingevuld??? zo ja, GROEI OP!!! jij hoed er blijkbaar van om je creatievietijd te tonen in peuterspelletjes van barbie. help penelopie en rapunzel het kasteel te herstellen om de betovering op de versteende prins te verbreken. nogal kinderlijk he? :P.

rollercooster tycoon (6 x uitgekomen)

jij droomt al je hele leven van een eigen atractie park en nu word die droom verwezelijkt. op de computer weliswaar, maar he, je hebt je eigen atractiepark. bepaal de prijzen van alles, maak zelf achtbanen met loopings enzo, koortom, echt iets voor jou. JIJ bepaalt hoe je atractiepark eryuit ziet en hoe alles verloopt.

The Settlers rise of an empire (409 x uitgekomen)

Jij maakt graag een eigen dorp, bouwd het op vanaf alleen een katherdraal, een minikasteeltje en een pakhuis, zorg dat alle mensen tevreden zijn en maak je kroninkrijk steeds groter. best mooi gemaakt en erg verslavend. en je kan ook online :P. maak ook een stadsmuur en zorg dat je stad geen problemen krijgt met de bandieten. oftewel, jij bent koning(ing) en jij bepaalt hoe gelukkig of ongelukkig je settlers zijn!

harry potter en de halfbloodprins (6 x uitgekomen)

veel te veel herhaling. en heel veel picels. maar wel een leuk/grappig spel, wel het slechste uit de zirie, maar he, jij bent een tovenaar en je toverd maar raak. toveren is je passie en JIJ zal hij-die-niet-genoemd-mag-worden veslaan. JIJ word de tovenaar uit deze magische wereld. en met een beetje creatieviteid zijn de slechte grafix vast wel weg te denken (ik: echt niet dus :P).

The sims (4 x uitgekomen)

Jij hoed ervan om het echte leven na te spellen. jij bepaald hun levens dus eigelijk ben je een soort van gok :P. niemand kan jou stoppen en las jie niet wil werken of gewoon nooit uitkomt met geld: contol+shift+c(of alt ofzo) dan krijg je zwart balkje en dan tiep je:
rosebud;;;;;;;;;;;;;;
en je komt geen cent meer tekord :P. zo ben jij een rijke god die het pervecte huis kan scheppen voor jouwn sims (en de taal is zo funny: simrich!)

F.E.A.R. (33 x uitgekomen)

ben jij beng voor kleine meisjes??? nee??? NU WEL MHUAHAHA. Alma is niet zo lief :P. moet het zelf nog spellen maar comt neer op een hororspel voor 16+ ofzo. ja hororspel ja, dat was het. nou alma is eieglijk al groot en dood maar goed, kan het (nog) niet echt uitleggen, gewoon een leuk hororschietspel.

Harry Potter en de Gevangenen van Askaban (3 x uitgekomen)

veel leuker dan deel 6, nog niet helemaal precies volgens de verhaallijn maar temisnte niet zo pixelachtig en wel cool :P. mag dit spel wel. this leuk omdat je nog echt tegen schroeistaartige skreeften moet toveren en doxy's enzo. en die verekte kabouters zijn er teminste niet meer. het spel is 3+ maar ja, eigelijk zou het 7+ moeten zijn.

Put-Put reist door de tijd. (43 x uitgekomen)

heel kinderachtig spel maar dan voor jongens. je bent een auto met een hond(???) en je reist met een tijdmachine met een (DUITSE dacht ik) provesor (die ook een auto is) en het is nogal vaag :P. KINDERACHTIG maar VAAG:P.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Nazyalensky

    The sims XD.

    1 decennium geleden
  • 13amber131

    The Settlers rise of an empire.. ik ken dat spel niet eens XD

    barbie als rapunzel, putput, harry potter, rollercoaster, zoo tycoon, the sims.. allemaal gespeeld xD

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Rapunzel, ik heb liever Harry Potter of the sims! :Y)

    1 decennium geleden
  • dianablack

    ik kom uit op Bioshock, echt fantasties spel!!! mhuahaha:P:P

    1 decennium geleden
  • MabelQueens

    The Settlers rise of an empire

    ik haat dat spel!
    geef mij maar Sims of HP! ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?