seven minutes in heaven (deel 2)

je hebt net het spel gedaan met je uitkomt (deel 1) nu gaan je met diezelfde persoon op een date.

Mogelijke uitkomsten

lyserg (3 x uitgekomen)

jij en lyserg hadden besloten na het spel wat jullie vorige week hadden gespeeld toch nog maar eens een keer af te spreken. eenmaal aangekomen bij het park waar jullie afgesproken hadden staat hij al op je te wachten. "je ziet er prachtig uit." zeigt hij met een rood gezicht. "dank je." zeg jij. jullie lopen een stukje en gaan dan op een bankje zitten de film waar jullie naar toe zouden gaan begint pas over een half uur dus julie hebben besloten in het park te blijven en gewoon wat te kletsen. je weet dat hij niet erg goed is in dit soord dingen daarom begin jij maar met praten. "ik ben erg blij dat ik met jou op een date ben." zei je met rode wangen ook jij was hier niet supper goed in maar je moest zorgen dat hij zich op zijn gemak voeld. "ik vind het ook erg leuk." zij hij blozend na een tijdje praten begon je het toch wel koud te krijgen. je bibberde even lyserg keek naar je en sloeg zijn jasdingetje (hoe heet da groene ding da hij altijd an heeft srr maar da weet ik nie XD) om jou heen. je keek verbaast op en hij lachte naar je. jij sloeg je arm om zijn middel en zo staarde jullie een hele tijd voor je uit. opeens bedacht je je dat je nog naar de film zou gaan met hem. je keek in zijn ogen en je had spontaan geen zin meer. opeens stond hij op. hij trok je omhoog en trok je mee naar een plekje ergens in het park. hij strok je op zijn schoot en jullie zaten in het gras je keek even omhog om naar de sterren te kijken. "mooi he." zei je "lang niet zo mooi als jij." zei hij en hij kuste je. langzaam werd de kus een zoen die steeds meer passie begon te krijgen. jullie hebben daar heel de anvond in elkaars armen gezeten. "laten we nog eens afspreken." zei je "ik kijk er nu al naar uit." zei hij en hij kuste je nogmaals.

trey (13 x uitgekomen)

jij stond al zeker tien minuten te vroeg bij de bushalte waar je met trey had afgesproken. toen hij kwam aanwandelen keek hij je verbaast aan. "sorry sta je al lang te wachten ?" vroeg hij aan je. "nee nog maar net aangekomen." loog je. hij lachte naar je en toen de bus aankwam stapte jullie samen in. hij ging naast je zitten. jullie zouden naar de ijsbaan gaan dat vond je eigenlijk best eng want je kon helemaal niet schaatsen. toen jullie zo'n tien minuten in de bus hadden gezeten zonder iets te zeggen pakte hij opeens je hand. hij liet hem niet meer los. eerst keek je naar julie handen en toen naar zijn rode gezicht. je giegelde even waardoor zijn hoofd nog roder werd. eenmaal aangekomen liepen jullie hand in hand de bus uit. jullie liepen samen mnaar binnen en trokken jullie schaatsen aan. trey sprong zowat het ijs op en schaatste snel een paar rondjes. toen hij zag dat je hem niet volgde kwam hij teru naar de kant. "kom maar het is leuk." zei hij "ja nou ik kan eigenlijk helemaal niet schaatsen." zei je met een rood hoofd. hij lachte naar je en trok je voorzichtig het ijs op. hij ging achter je staan en sloeg zijn armen om je middel "dan zal ik het je leren." fluisterde hij in je oor. jullie hebben zo steeds rondjes geschaatst totdat je het eens zelf wilde proberen. trey liet je los en je schaatste een stukje het ging best goed dacht je en op dat momend gleed je uit en viel je zo op de grond. trey schaatste snel naar je toe en vroeg "gaat het. heb je je pijn gedaan ??" "nee het gaat." zei je terwijl je pijnlijk over je kont wreef. hij zag zijn kans en drukte langzaam een zoen op je mont. je schrok je dood en daarom vielen jullie nu aalebij op het ijs. jullie lachten en schaatste de hele dag door. eenmaal thuis aangkomen zei je "dit moeten we gouw weer doen." "ja zeker." zei hij en hij kuste jou nog eens en liep toen verder naar huis

len (10 x uitgekomen)

len en jij hadden geen woorden meer gewisseld na afloop van het spel en je dacht dat hij je al weer vergeten was. toen je opeens op je bed een briefje vond. ""kom vanavond naar de oude schommel."" stond er op. je had geen idee wie of wat je moest verwachten. je ging dus die avon naar de oude schommel aan de rand van het meer. het was mooi de maan was weerspiegeld in het water. op de schommel zat je iemand zitten. je liep naar de gedaante toe. je zag na een tijdje dat het en was die op de schommel zat. "was dat briefje van jou." vroeg je. hij had je blijkbaar niet gezien en door de schrik tiefte hij van de schommel af. "welk briefje bedoel je ?" "nou dat briefje dat op mijn bed lag." zei je twijfelend. jullie keken elkaar aan en zeiden tegelijk "Yoh" "sorry ik ga wel weer." zei je en je liep weg. opeens voelde je een hand om je pols. len keek je aan en zei met een rood hoofd "blijf nog even alsjeblieft." je ging verbaast op het gras zitten. hij keek naar de sterren hij was eigenlijk best wel leuk. hij was lief en had veel kracht hij was koppig en eigenwijs. je stond op omdat je het koud kreeg door de koude grond. len zat nog op de schommel en keek je verbaast aan "sorry ik heb het koud ik ga naar binnen." zei je je wilde weer weg lopen maar len trok je terug op zijn schoot. hij keek je niet aan maar je zag dat zijn wangen rood warenen ook de jouwen hadden een rode kleur. jij raakte even je evenwicht kwijd en viel naar achteren omdat len je wilde opvangen viel je naast hem in het gras. je keek hem lief aan terwijl je naast hem in het gras lag. je bewoog je hoofd langzaam naar de zijne en kuste hem. zijn wangen werden nog roder en hij kuste je niet meteen terug. maar nu sloeg hij zijn armen om je heen en kuste hij jou terug. jullie hebben de hele nacht samen op de koude grong gelegen maar daar voelde jullie niks van. want jullie waren samen.

zeke (12 x uitgekomen)

zeke en jij waren vanaf het moment dat jullie het spel hadden gedaan niet meer te scheiden. jullie hielpen elkaar maar het was niet zo dat hij jou behandelde als ee nvan zijn andere hulpjes. jij was speciaal voor hem. "we hebben vandaag een match tegen team aqua. ik weet niet wat voor team het is maar ik weet zeker dat wij het verslaan." zei zeke verveeld. "iedereen is te verslaan met jou in ons team." zei je lief tegen zeke. hij keek je lief aan en stond op van de rots waar hij lag. hij legde zijn hoofd op je schouder en zei op een plagerige toon "dat klonk als een compliment." je keek hem aan met een rood hoofd en was een beetje in de war omdat je eigenlijk nog nooit iemand anders dan jezelf een compliment hebt gegeven. hij kuste je al snel werd het een vurige tongzoen en hoorde je de stem van carpaccio "meester er is iemand die je wil zien." zeke keek hem even een beetje boos aan omdat hij ons stoorde maar keek toen naar wie er achter hem stond. het was een jongen die ik al vaker had gezien. hij hoorde bij silver en die gasten. ""wat wil je ?" zei zeke geririteerd "sorry dat ik je stoor meester." zei hij en hij keek naar mij "maar len heeft gewijgerd en helaas kon ik hem niet aan." ik wist niet dat zeke len als lid wilde. "helaas voor hem dank je voor het melden en nu wegwezen voor ik niet meer zo vrolijk ben." zei hij kwaad. carpaccio liep samen met de jongen weg en zeke kwam weer naar mij. "waar waren we." zei hij terwijl hij een grijs op zijn gezicht kreeg. ik zat nog steeds op de rots waar ik zo net ook zat. hij ging tegenover me staan en kuste me weer zijn kus ging weer snel over tot een vurige en gepasioneerde tongzoen. hij legde zijn handen op je heupen en jij sloeg je armen om hem heen. jullie zoenden elkaar enkelen minuten toen hij de zoen onderbrak en zei "wil je iets voor me doen ?" "voor jou alles." zei je met een ondeugende blik in je ogen. hij grijnsde en zei "ga naar len en geef hem nog een laatste kans. gooi alles in de strijd hij is sterk en hij kan nog wel eens een vervelend opstakel worden." "oke is goed morgen ga ik naar hem toe en vraag ik het hem." hij grijnsde weer en zoende je toen. hij dusde je tegen de rots aan en hij zat nu zo'n beetje boven op je en hij kuste je in je nek. "dank je." zei hij

yoh (15 x uitgekomen)

yoh en jij werden steeds betere vrienden sinds het spel en anna vond dat vaak niet leuk. je wilde haar geen pijn doen ze was je beste vriendin maaar je vond ook dat ze wel eens wat meer vertrouwen in je mocht hebben en ook in Yoh. jullie besloten om met zijn drietjes iets leuks te gaan doen. jullie gingen met zijn drieen naar de stad lekker shoppen en rondkijken. jij was even blijven staan bij een winkeltje om te kijken toen opeens zeke achter je stond. "zeg jij wil toch graag bij mij zijn kom dan met me mee." zei hij "kan niet ik ben hier met Yoh en anna die zouden me mooit vergeven als ik dat zou doen." zei ik spijtig. "kom anders mee." zei ik hoopvol. hij begon te lachen en zei "denk je nou echt dat ze dat leuk zouden vinden." ik lachte en trok hem aan zijn arm mee naar Yoh en anna. terwijl we aan het rennen waren keek ik over mijn schouder en zei "zo niet hebben ze pech." je zag zijn gezicht rood worden en toen een grijns op zijn gezicht verscheinen. toen Yoh je zag keek hij geschrokken ik liep dan ook wel hand in hand met zijn tweeling en vijand. anna en Yoh gingen klaar staan om aan te vallen. ik ging voor zeke staan en zei "je kunt doen wat je wil maar dan moet je toch echt eerst door mij." ze keken je alledrie verbaast aan. jij lachte alleen maar en Yoh zei "ben je bezeten ofzo wtf is er met jou gebeurd dan ???" "nee ik ben niet bezeten." zei je en je gaf hem een klap op zijn kop. zo vervelend he als hij zo deed. "inderdaad jij bent echt jij." zei hij terwijl hij over zijn hoofd wreef. "je hoeft echt iet voor me op te komen hoor dat kan ik zelf ook wel." zei zeke en hij stond klaar om aan te vallen. "wat een sukkel ben je ook." zei je en je sloeg hem op zijn kop. "als zij niks mogen doe nmag jij dat zeker wel he." zei je en je lachte naar hem. hij wreef boos over zijn hoofd en het leek alsof hij echt heel boos was en toen schoot hij opeens in de lach geen grijn nee echt lachen. iedereen keek hem verbaast aan. hij bleef doorlachen. "jij bent werkelijkwaar het vreemste meisje wat ik ooit gezien heb." zei hij door zijn lach heen. jullie gingen uiteindelijk toch met zijn vieren verder al keek wel iedereen je vreemd aan omfdat je samen met hem hand in hand liep. Yoh zei toen hij thuis was dat het eigenlijk wel leuk was en dat hij begrip voor je heeft dat jij toch zo speciaal voor zeke kun zijn misschien veranderd hij daardoor. dat hoop jij niet want je vind hem wel leuk zo.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • CuteDancingDino

    WTF de len op google ziet er zo uit:

    1 decennium geleden
  • DaTenshi

    dank je wel (H)

    1 decennium geleden
  • DeidarasGirl

    len
    yay goed geschreven meis! :)

    1 decennium geleden
  • Allysae

    ahw
    ik had zeke

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?