Deze nagellakkleur zou jij eens moeten proberen

Welke nagellak past bij jou?

Mogelijke uitkomsten

Zwart (22 x uitgekomen)

Je hebt vooroordelen over zwarte nagellak. Maar de meest stylish celebs zijn met donkere nagels gespot. Dus wees niet bang om een gek te doen. Het is namelijk hardstikke stoer!

Nagellak met een patroontje/tekeningetje. (39 x uitgekomen)

Oké, zoiets als dit hier is wel heel moeilijk om te maken. Maar je kan ook met een satéprikker proberen om sterretjes/rondjes/lijntjes te tekenen. Leuk heb-dingetje: bij de douglas kan je een doosje kopen met 3 kleurtjes nagellak. Zwart, wit en zilver. Het zijn speciale potjes met heel dunne kwastjes. Ook zit er een velletje sjabloontjes bij die je makkelijk op je nagel kan plakken. Even met je nagellakje eroverheen en dan haal je het sjabloontje er weer af!

French Manicure (22 x uitgekomen)

French Manicure. Basic, maar het ziet er heel mooi en verzorgd uit. Tip: dezelfde nagellak die je bij de douglas kan kopen voor (lees tekeningetjes/patroontjes) is ook heel geschikt voor een dun wit streepje. Ook kan je speciale witte nagelpotloden kopen. Even onder je nagel doorhalen en je hebt al gelijk een witter streepje.

Felle kleuren! (95 x uitgekomen)

Felblauw, mintgroen, zuurstokroze, knalgeel etc. Felle kleuren zijn superleuk en lekker opvallend! Felle nagellak kan je 'saaie' witte kleding helemaal compleet maken en opleuken!

Statistieken

Statistieken

Reageer (37)

  • xHoranFanx

    Felle kleuren xD

    1 decennium geleden
  • CATRICE

    french manicure!
    Die wou ik net op gaan doen! haha (:

    1 decennium geleden
  • sexyhot

    Felle kleuren(Y)

    1 decennium geleden
  • Mugiwara

    Felle kleuren, klopt ^^.

    1 decennium geleden
  • Casanova

    Felle kleuren. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?