Welke kleur past bij jou?

Nouja, de titel spreekt voor zich toch?

Misschien zit je een beetje tussen twee kleuren in, maar ik kan moeilijk alle kleuren die er zijn neerzetten :P

En ik weet dat zwart en wit geen kleuren zijn, maar ze staan er lekker toch bij :P

Mogelijke uitkomsten

Blauw (4 x uitgekomen)

De kleur die het beste bij jou past is blauw. Je bent rustig en zelfverzekerd, en weet problemen altijd logisch op te lossen. Sommige mensen zouden zeggen dat je afstandelijk bent, maar mensen die je beter kennen weten dat dat niet zo is. Je hebt niet veel vrienden, en vindt het moeilijk om geheimen te delen. Soms voel je je eenzaam, maar de paar vrienden die je hebt weten je altijd te troosten. Zelf ben je ook goed in het troosten van mensen.

Paars (17 x uitgekomen)

De kleur die het beste bij jou past is paars.
Paars is een mysterieuze kleur, zowel warm als koud. Je bent stil en verlegen. Meestal verberg je je gevoelens, je vindt het lastig ze te uiten. Je huilt niet graag, omdat je denkt dat mensen dan een verkeerd beeld van je krijgen. Je probeert mensen met problemen zo goed mogelijk te troosten en te helpen, en vergeet daardoor soms dat je zelf ook troost nodig hebt. Je kan er niet tegen om machteloos te zijn en wil altijd wat te doen hebben.
Je hebt veel fantasie en bent dromerig. Er zijn weinig mensen die je echt goed kennen. Waarschijnlijk heb je één of twee vrienden die je al heel lang kent, en verder nog een aantal goede vrienden. Want als jij vriendschappen sluit, is dat voor het leven. Je bent erg betrouwbaar en verwacht dat ook van je vrienden.

Rood (12 x uitgekomen)

De kleur die het meeste bij jou past is rood.
Je bent gezellig en hebt veel energie. Je houdt veel van je vrienden en familie. Je bent erg fanatiek, en elke keer dat er iets fout gaat, doe je nog harder je best. Je bent snel kwaad, en dan ook echt KWAAD. Vooral als iemand je vrienden of familie iets aan doet, of als iemand je heeft verraden. Je verwacht van je vrienden dat ze te vertrouwen zijn. Als dat niet zo blijkt te zijn, pak je ze keihard terug. Je bent wel te vertrouwen, maar alleen als de ander dat ook is.

Oranje (9 x uitgekomen)

De kleur die het beste bij jou past is oranje.
Je bent vrolijk en romantisch (denk aan de zonsondergang ;)). Je hebt veel vrienden, je bent erg spontaan. Je houdt wel van een feestje, maar een avondje kletsen met een paar vriend(inn)en is ook goed. Je bekijkt de meeste dingen positief, maar ziet ook wel in dat niet alles zo zonnig is als je het soms probeert te zien.

Geel (4 x uitgekomen)

De kleur die het beste bij jou past is geel.
Je bent spontaan en... tja, nogal hyperactief. Je bekijkt alles altijd van de zonnige kant, en gelooft daar ook heilig in (behalve in erg extreme gevallen). Je hebt veel vrienden. Je houdt van sporten waarbij alles lekker snel gaat. Sowieso houdt je van snelheid. Je wil zo veel mogelijk doen op één dag, wat niet altijd lukt.
Je bent snel jaloers, maar maakt er geen groot probleem van. Gelukkig maar.
Je maakt best vaak ruzie, maar lost dat altijd snel weer op.

Groen (3 x uitgekomen)

De kleur die het beste bij jou past is groen.
Je bent verstandig en milieubewust. Je maakt snel vrienden, want bijna iedereen vindt je aardig. Je houdt erg veel van dieren en planten, en probeert zo veel mogelijk te doen aan het milieu. Sommige mensen vinden je een beetje een zonderling, maar je vrienden begrijpen je (en veel daarvan geven zelf ook veel om het milieu).
Je staat met beide benen op de grond en bent erg praktisch. Als je een probleem hebt, dan doe je daar wat aan. Er is maar weinig wat jou klein kan krijgen. Jammer genoeg kan je er niet erg goed mee omgaan als dat wel gebeurt.
Als je vrienden problemen hebben, snap je ze soms niet goed. Je bent gewend om recht op personen af te stappen, en snapt niet waarom iemand van een afstandje blijft zitten kijken en niets aan zijn probleem doet. Je bent erg zelfverzekerd, een kleine tegenslag doet je niets. En als het je wel iets doet, laat je dat niet merken.

Zwart (7 x uitgekomen)

De "kleur" die het best bij jou past is zwart.
Je bent zelfstandig en negatief. Je bent snel depressief, en hebt vaak het idee dat je er alleen voor staat. Soms heb je daardoor niet door dat je vrienden er zijn om je te troosten.
Je hebt niet veel vrienden, maar ook niet weinig. Je hebt waarschijnlijk één vriend(in) die je al lang kent en waar je alles mee deelt. De enige persoon aan wie je alles kan vertellen omdat hij/zij altijd om je zal geven, en zo is dat ook andersom.
Je doet je soms anders voor dan je bent (behalve aan die ene vriend(in)). Als iets niet lukt, probeer je het nog wel een paar keer, maar als het dan nog niet lukt, geef je het al snel op.
Veel mensen vinden je een weirdo, of zijn zelfs bang voor je. Tja, zwart heeft nou eenmaal iets afschrikwekkends, iets slechts (EVIL MWUHAHA (duivel)). Meestal kan het je niets schelen. En anders is er altijd de troost dat er mensen zijn die weten hoe je werkelijkt bent. Gelukkig maar, anders zou je alleen maar depressiever worden ;)

Wit (14 x uitgekomen)

De "kleur" die het beste bij jou past is wit.
Je bent verlegen en filosofisch. Je denkt veel na over het leven. Je hebt niet veel vrienden, maar dat vind je wel best. De meeste mensen kunnen je niet helemaal volgen als je over je filosofische gedachten praat, dus praat je niet veel.
De meeste mensen denken dat je een klein, breekbaar persoontje bent, dat niets durft. Maar als je bij je vrienden bent, heb je een erg uitgesproken mening en druk je vaak je wil door.
Je kan er niet tegen als mensen vragen "wie er liever is". Voor jou betekenen al je vrienden evenveel, je hebt geen echte beste vriend.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Quanierkta

    wit, dat klopt helemaal die uitleg maar de kleur wit is niet echt iets voor mij

    1 decennium geleden
  • TrickyPossum

    Paars.

    1 decennium geleden
  • xMissJoJo

    Paars.

    Deze quiz is echt goed! Ik heb Kudo gegeven. ^^

    1 decennium geleden
  • TheWHOOSH

    Wit. Deze quiz is echt gooooeeed :3

    1 decennium geleden
  • Werewarg

    Rood. Het klopte helemaal!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?