welke persoon van mortal kombat ben jij?

MORTAL KOMBAT 1 van mijn beste games maar wie ben jij

Mogelijke uitkomsten

liu kang (65 x uitgekomen)

the ultimate warrior

liu kang zombie (2 x uitgekomen)

your are back and this time nobody cant stop you

kung lao (0 x uitgekomen)

je hoed is je gevaarlijkste wapen

kira (26 x uitgekomen)

hij bent de eerste van kabal's de rekruten voor de nieuwe black dragon.

hotaru (0 x uitgekomen)

De naam Hotaru (ホタル, Hotaru?) Is Japans voor "Firefly". Dit komt tot uiting in zijn outfit die de verschijning van exoskeleton van een insect heeft. Zijn roepen een speciale aanvallen van Firefly gloed en kracht van de vlucht. Hotaru is een algemene uit het rijk van Seido, of Orderrealm, en wijdt zich aan het behoud van recht en orde tegen elke prijs. Zozeer zelfs dat hij zou kunnen worden omschreven als een ijveraar.

darrius (6 x uitgekomen)

Darrius is een ambitieus en gewetenloze man, wiens ingewikkelde regelingen ook zijn eigen ambities. Tot zijn volgelingen, hij is een revolutionair en visionair. Om zijn vijanden, hij is een terrorist. Darrius is afkomstig uit het Rijk van de Orde.

tanya (2 x uitgekomen)

Tanya is een slanke, donkere vrouw uit Edenia. Oorspronkelijk geïntroduceerd als relatief onschuldig, ze al snel bleek te zijn bedorven door het kwaad, zoals blijkt uit haar toetreding tot de aanbidding van Shinnok en haar latere service aan zowel de Deadly Alliance en Onaga. Ze lijkt in zichzelf te zien als meer van een overlevingspensioen plaats van iets anders, rechtvaardigt haar keuzes als de "juiste beslissingen". Tanya is een van de weinige dame handlangers uit de Mortal Kombat serie, en is trots ze op haar superieure kennis van magie en diplomatie. Door haar veelvuldige verraad van de Edenian veroorzaken, heeft ze verdiend de rivaliteit en de bittere haat van Jade.

scorpion (0 x uitgekomen)

Schorpioen is een van de meest populaire personages uit de Mortal Kombat serie. In het leven, Scorpion was de codenaam voor een menselijke en Ninja Assassin een van de mooiste Shirai Ryu clan krijgers: Hanzo Hasashi. Het is ook bekend dat zijn vader, een voormalig lid van de Shirai Ryu, verbood zijn zoon van zijn toetreding tot de clan, omdat hij niet wil dat zijn zoon om het leven van een moordenaar leven. Echter, Hanzo verenigd in weerwil van de wensen van zijn vader om zijn vrouw en zoon te voorzien van een comfortabel leven.

Nu, Scorpion is een zwart en geel gekleed, de hel voortgebracht-spook, onverbiddelijk op zoek naar wraak tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van zijn clan en de dood van zijn familie. Ondanks het feit dat Scorpion eerder zichzelf verenigd met de krachten van het kwaad (wanneer een van beide beloofde een middel van de opstanding op de Aarde of de kans om zijn woede tegen degenen die afgeslacht zijn clan te berokkenen), hij is niet intrinsiek kwaad. In feite, Scorpion heeft, soms indirect aan de game protagonisten, hoewel zijn redenen daarvoor altijd uiteindelijk dienen om zijn eigen motieven ten goede komen.

Fans van de serie vaak ervaren als het belangrijkste Scorpion de titel van de anti-held, vanwege zijn neiging tot acties die dienen om een goede uitkering, zij het in zijn eigen gruwelijke, eigenbelang en waakzaam wijze uit te voeren. Bello's gedrag, de kenmerken, persoonlijkheid en zelfstandigheid hebben allemaal bijgedragen tot zijn populariteit, met Scorpion ironisch verschijnen als de meest menselijke in de natuur en de keuze in vergelijking met de louter deugdzame "good guys" en de duivels kwaad "bad guys." Hoewel Scorpion is te zien naast de krachten van het kwaad in de openingsscène van Mortal Kombat: Armageddon, blijft hij neutraal, vanwege zijn felle haat van Quan Chi.

Als gemaskerde, Scorpion verschijnt mens, ook al is dit slechts een illusie. Bij de onthulling van zijn ware zelf, alleen de schedel blijft Scorpion, die soms lijkt op vuur. populairste en meest erkende vaardigheden Scorpion is zijn beroemde speer aanval, die wordt gebruikt om een tegenstander naar hem toe te trekken. Scorpion zal roepen "Kom hier!" of "Kom hier!" tijdens het uitvoeren van deze techniek.

cobra (10 x uitgekomen)

Kobra kan omschreven worden als voorraad Mortal Kombat's Street ruziemaker karakter. Berucht om zijn wreedheid en wrede moorden, Kobra toont geen genade met zijn tegenstanders. Geïntroduceerd in Mortal Kombat: Deception als de tweede van Kabal de rekruten voor het nieuwe Black Dragon, hij is een begaafde jonge martial artist, te popelen om zijn vaardigheden op de proef gesteld.

li mei (0 x uitgekomen)

Li Mei's dorp was tot slavernij gedwongen om te helpen Shang Tsung paleis rond de Soulnado, dat was lange tijd een legende van haar volk te bouwen. In aanvallend Kano, echter, zij kreeg de aandacht van Quan Chi, die beloofd heeft haar vrijheid als ze er een toernooi winnen. Rond deze tijd raakte ze bevriend met een oude krijger temidden van haar slaaf villiagers; de veronderstelde 'kampioen van de Elder Gods "Shujinko, gevangen door Kano tijdens zijn 40 jaar zoektocht naar de Kamidogu. Shujinko aangeboden om te trainen, hoewel hij haar het gevoel dat haar kansen in de Deadly Alliance is "toernooi" slim waren.

In Mortal Kombat: Deception, Mei Li terug (de meeste van de nieuw ingevoerde strijders niet). Hoewel haar eindigend in Deadly Alliance afgebeeld haar winnende Quan Chi's toernooi, en 'winnende' het recht om voor altijd worden opgesloten in een van de Dragon King's soldaten de lichamen van Deception had Bo 'Rai Cho redden haar uit dit lot. Echter, hij was blijkbaar slechts gedeeltelijk succesvol, Mei Li en nam op een aantal van de aspecten van een van deze oude krijgers. Als zodanig is zij veel meer slag-georiënteerd in dit spel, met een harnas, bijvoorbeeld.

In Mei Li's eindigend in Mortal Kombat: Armageddon, ze was gevuld met de energie van Blaze, ze had maar een doel voor haar nieuw gevonden kracht. In vergelding voor het doden van haar volk, ze verbannen de zielen van Quan Chi en Shang Tsung tot een obelisk, waar ze werden gedwongen af te weren golf na golf van aanvallers voor de eeuwigheid.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?