welke personage ben jij van dragonball z? 2

dit is voor degene die zij dat ik er nog 1 moest maken

en hier heb je het dus

deel 2

alle personages van DRAGONBALL Z

veel plezier:P

Mogelijke uitkomsten

android 13 (0 x uitgekomen)

Android 13 is Dr. Gero's dertiende creatie, die voorkomt in de zevende Dragon Ball Z film. Hij is gemaakt om wraak te nemen op Goku, die als kind de Red Ribbon Army heeft vernietigd.

Nadat Dr. Gero was vermoord door Android 17, nam een ondergrondse supercomputer zijn taak over en maakte de Androids 13 tot en met 15 compleet.

android 14 (0 x uitgekomen)

Android 14 is Dr. Gero's veertiende creatie, die voorkomt in de zevende Dragon Ball Z film. Het is een grote witte krijger met lang zwart haar. Hij is gemaakt om wraak te nemen op Goku, die als kind de Red Ribbon Army heeft vernietigd.
Nadat Dr. Gero was vermoord door Android 17, nam een ondergrondse supercomputer zijn taak over en maakte de Androids 13 tot en met 15 compleet.

android 15 (0 x uitgekomen)

Android 15 is een personage uit de zevende Dragonball Z film

Android 15 is door Dr. Gero gemaakt om Goku te doden. Hij is klein en heeft een paarse huid en draagt een hoed. Hij drinkt voortdurend whisky. Hij wordt samen met Android 14 als eerst gestuurd om Goku te doden. Het lukt ze niet, en Android 13 komt tevoorschijn. Androids 15 en 14 slaan Trunks in elkaar. Dan komt Vegeta Trunks te hulp en neemt het op tegen Android 15. De Android lijkt te winnen van Vegeta, totdat hij een Super Saiyan wordt. Vegeta verwoest Android 15. Android 13 absorbeert de vermoordde Androids 14 en 15 en transformeert in een Super Android.

android 16 (3 x uitgekomen)

Android 16 is een personage uit Dragonball Z, een androïd die we zien in de Android Saga. Hij is net als de andere androids een creatie van Dr.Gero.

Hij was nog niet afgemaakt door Dr.Gero, maar Android 17 en 18 maken hem wakker nadat ze Dr. Gero hebben vermoord. Het speciale aan Android 16 is dat hij geprogrammeerd is enkel om Goku te vernietigen.Dan komt Cell terug uit de tijd met een tijdmachine die hij van Trunks had gestolen nadat hij hem vermoord had. Cell is gekomen om Android 17 en 18 te absorberen, Android 16 laat dit niet toe en vecht tegen Cell. Ze gaan gelijk op maar Android 16 is net iets sterker, totdat Cell, Android 17 absorbeert. Nu is Cell in een veel sterkere vorm en Android 16 is geen partij meer voor Cell. Android 18 en 16 vluchten samen weg voor Cell, Cell vindt ze echter en Android 16 wordt bijna voorgoed geschiedenis. Hij vertelt aan de Z-Warriors dat als ze hem maken hij aan de zelfde zijde vecht als hun. Bulma maakt Android 16 wat een flinke opgave blijkt te zijn. Later zien we hem zelf aan de zijde van de Z-Warriors om te vechten tegen Cell. Hij springt tussen Gohan en Cell in en houdt Cell stevig vast en wil zichzelf en Cell allebei opblazen. maar de functie is verwijderd door Bulma, omdat ze bang was dat hij Goku als nog wilde vernietigen. Krillen vertelt dat Bulma het verwijderd heeft en Cell lacht. Hij vernietigt Android 16 helemaal op zijn hoofd na, die rolt langs Mr. Satan. Android 16 vraagt of Mr. Satan hem terug werpt naar Cell. Dat doet Mr. Satan en Android 16 geeft een speech tegen Gohan over goedheid en het leven. Cell stampt het hoofd kapot met zijn voet, dit is het definitieve einde van Android 16.

android 17 (0 x uitgekomen)

Android 17 is een fictief figuur uit de anime-serie DragonBall Z.

17 is een android die samen met Android 18 is gemaakt door Dr.Gero om Goku te vernietigen. 17 heeft zwart haar, is niet zo lang en ziet er niet erg volwassen uit. Qua uiterlijk is #17 bijna equivalent aan #18, wat te wijten valt aan het feit dat het tweelingen zijn. De meeste Z-warriors waren in de Dragonball-series geen partij voor hem. #17 komt aan zijn einde als hij geabsorbeerd wordt door Cell in de Imperfect Cell Saga. Na de ondergang van Cell wordt hij met de Dragon Balls tot leven gewekt en worden de explosieven in zijn lichaam verwijderd. In de verdere serie speelt hij nauwelijks een rol.

android 18 (5 x uitgekomen)

Android 18 is één van de Androids waar Trunks de Z-fighters voor komt waarschuwen in de Trunks Saga. Dit duivelse duo heeft in een toekomstige tijdlijn namelijk de aarde verwoest en de bevolking grotendeels uitgeroeid (ook de Z-fighters).

android 20 (0 x uitgekomen)

Dr. Gero is een wetenschapper. Hij werkte voorheen bij Capsule Corp. en werkt tegenwoordig voor de Red Ribbon Army. Dr. Gero is de bedenker van de Androids.

android 19 (0 x uitgekomen)

Android 19 is een ouderwets model Android. Hij vult zijn energie aan door die aan de tegenstander te onttrekken door middel van absorptieapparaatjes in zijn handen. Samen met Android 20 (Dr. Gero) verschijnt hij op de dag die Trunks voorspelde in de Trunks Saga, alleen zijn 19 en 20 niet de verwachte Androids. De Z-fighters wachten hen op en een gevecht tussen Android 19 en de Super Saiyan Goku begint.

babidi (6 x uitgekomen)

Babidi is de zoon van Bibidi en minstens net zo slecht als zijn vader. De magiër vat op den duur het plan op om Majin Buu te doen terugkeren. Hiervoor heeft hij veel energie nodig, wat hij uiteindelijk in handen krijgt op aarde. Samen met Majin Buu terroriseert hij de aarde, totdat Buu ook voor hem onbeheersbaar wordt (dit gebeurde zijn vader al eerder). Uiteindelijk vermoordt Majin Buu Babidi en Babidi gaat naar de hel.

bardock (10 x uitgekomen)

1 van mijn favoriete dragonball z personages

Bardock is een karakter uit de manga Dragon Ball en de anime Dragon Ball Z. Hij is de vader van Kakarot, ook wel bekend als Goku, en Raditz.

bojack (0 x uitgekomen)

Bojack is een fictief figuur uit Dragon Ball. Hij is een ruimtepiraat die samen met zijn handlangers: Bido, Bujin, Gokua en Zangya heel het universum onveilig maakte, daarom sloten de vier Kai's hem op in een ster. Maar toen de Noordelijke Kai(King Kai) stierf omdat Goku zijn planeet opblies om Cell te doden, werd het zegel verbroken en waren Bojack en zijn handlangers weer vrij.

Na de Cell games wordt er een toernooi gehouden waaraan Gohan, Krillin, Piccolo en Trunks meedoen. Gohan, Krillin en Trunks gaan door naar de finale. De finale is heel speciaal: ze worden met een voertuig ergens naar toe gebracht en daar moeten ze een buitenaardse krijger verslaan die een lift bewaakt, de eerste die met de lift terugkeert naar het stadion is de winnaar. Maar de buitenaardse krijgers zijn er niet; in plaats daarvan zijn het de handlangers van Bojack. Zo komen de vechters bij Bojack terecht en uiteindelijke verslaat Gohan hem met een kamehameha.

brolly (16 x uitgekomen)

Broly is een fictief figuur uit de anime Dragonball Z. Broly komt alleen in de Dragonball Z Films voor, en niet in de reguliere afleveringen.

bubbles (4 x uitgekomen)

Bubbles (バブル, Baburu) is de aap huisdier en vriend van de Noord-kai, beter bekend als King Kai. Hij serveert een speciaal doel tijdens de training King Kai's lessen, met name een van de twee duurtest, waar stagiairs zijn geïnstrueerd om op te jagen na Bubbles, in een poging om hem te vangen. Hoewel de taak kan eenvoudig lijkt op het eerste, is er een catch: de zwaartekracht op de planeet King Kai's is tien keer die van de aarde, en Bubbles is perfect aan gewend.

burter (0 x uitgekomen)

Burter is één van de snelste wezens in het universum, en is lid van het machtige Ginyu Force. Dit is een groep die Frieza in dienst heeft te helpen met het verzamelen van de Dragon Balls, zodat Frieza zijn wens voor onsterfelijkheid kan doen. Nadat Recoome met gemak verslagen wordt door Goku, nemen Burter en Jeice het tegen de Saiyan op. Burter denkt dat Goku een zwakkeling is, en met geluk heeft gewonnen. Maar Burter en Jeice zijn beiden geen partij voor Goku, en Burter wordt verslagen. Daarna trapt Vegeta op zijn hoofd, waardoor hij sterft.

Zoals alle leden van de Ginyu Force is Burter erg gericht op tonen van kracht door het aannemen van allerlei poses voordat hij een of andere super aanval uitvoert. Hoewel de poses er heel vaak komisch uitzien, worden ze wel met oprechte eerlijkheid uitgevoerd.

buu (0 x uitgekomen)

Majin Buu is een enorm sterke vijand. Hij heeft hij de vaardigheid om zichzelf te regenereren. Hij werd vele jaren geleden gecreëerd door de magiër Bibidi.

cell (0 x uitgekomen)

Cell (セル; Seru) is a major super-villain and the ultimate creation of Dr. Gero, designed to have all the abilities of the greatest fighters to have ever inhabited or visited Earth. The result was a "perfect warrior", possessing numerous genetic traits and special abilities. It should be worth noting that he is the only Red Ribbon Android to not have the Red Ribbon insignia on him at one point or another. It's also worth noting that he is one of the few Androids not directly created by Dr. Gero; the only others are Android 13, and possibly Android 8. Both Cell and Android 13's conceptions involved Dr. Gero's Super Computer.

cell jr. (10 x uitgekomen)

Cell Juniors zijn zeven miniatuurversies van Cell. Cell heeft ze gecreëert om Gohans geheime krachten op te wekken. Het is hun doel om Goku, Vegeta, Trunks, Piccolo, Tien, Yamcha en Krillin te verwonden en zelfs te vermoorden, zodat Gohan zijn krachten loslaat. De Cell Juniors hebben behoorlijk de overhand in het gevecht tegen de Z-krijgers en eigenlijk kunnen alleen Vegeta, Trunks en Piccolo goed weerstand bieden (Goku is nog verzwakte van zijn gevecht tegen Cell). Ondertussen wordt Gohan steeds bozer. Wanneer Cell ook nog eens Android 16 vermoordt laat Gohan eindelijk zijn krachten vrij. Als een Super Saiyan 2 is zijn eerste daad het vermoorden van de Cell Juniors.

chi-chi (1 x uitgekomen)

Chi-Chi is een vrouw met een hart en ziel van goud. Ze is altijd eerlijk en rechtvaardig. Goku heeft haar tijdens hun jeugd ooit op een moedige manier gered. Later zijn ze getrouwd en ze hebben een zoon gekregen genaamd Gohan. Chi-Chi is een liefdevolle echtgenote en een geduldige, liefhebbende moeder. Ze vindt dat de jonge Gohan zijn hersens moet trainen in plaats van zijn spieren. Ze is trots op de moeilijke studies die Gohan doet, waaronder wiskunde en meetkunde. Ze hoopt dat hij op een dag een beroemde wetenschapper zal worden. Goku is het met Chi-Chi eens over de opvoeding, maar hij gelooft ook heel sterk dat elke man ook als een dappere krijger moet kunnen vechten als er gevaar dreigt.

Terwijl Chi-Chi haar best doet om haar zoon in een vechtvrije omgeving op te voeden, is ze zelf een uitstekende beoefenaar van de vechtsporten. Haar vader, de grote beschermheer Ox-King, wilde er zeker van zijn dat zijn dochter zichzelf kon beschermen. Hij heeft haar getraind totdat ze zijn gelijke was in de strijd. Hoewel Goku in fysiek opzicht de sterkste persoon is op Aarde, wordt er gezegd dat eigenlijk Chi-Chi de sterkste is, omdat zij de enige is die Goku onder controle kan houden.

bulma (2 x uitgekomen)

Bulma is het 2e personage dat we zien in Dragon Ball. Ze is eerst bang voor Goku maar ze besluiten samen op te trekken.

Bulma is de dochter van De baas van capsule corp en heeft daarom dus beschikking over alle grote capsules en is super rijk, later trouwt ze met vegeta en krijgt ze een zoon en een dochter.

kleine trunks (29 x uitgekomen)

Trunks is het eerste kind van Bulma en Vegeta. Omdat hij niet volledig Saiyan is en Bulma turquoise haar heeft, is het haar van Trunks lavendel kleurig.

trunks (0 x uitgekomen)

Future Trunks (Nederlands: toekomst trunks) is de zoon van Bulma en Vegeta in de toekomst. In een andere tijdlijn dan die wij kennen, verschijnen er op een dag twee kwaadaardige Androids: #17 en #18. De Z-fighters zijn onvoorbereid en Piccolo, Vegeta, Yamcha, Tien en Krillin sneuvelen in het gevecht tegen de twee. Alleen Gohan en Trunks blijven over. Dertien jaar later is Trunks vastbesloten om de twee Androids te doden en gaat in de leer bij Gohan. Tijdens de training wordt hij een stuk sterker en hij komt erg dicht bij het Super Saiyan niveau. Als de Androids Gohan ook vermoorden wordt hij uit woede en verdriet werkelijk een Super Saiyan en hij traint nog drie jaar verder. Hij neemt het op tegen #17 en #18, maar wordt verslagen. Als zijn moeder Bulma hem nadien vertelt over Goku (die in deze tijdlijn voor de aankomst van de Androids aan een hartvirus gestorven is) wil hij hem ontmoeten. Misschien kan Goku hem helpen en hij kan een andere tijdlijn waarschuwen voor de Androids.

Trunks vertrekt in een tijdmachine en gaat naar de tijdlijn die wij kennen. Hier verslaat hij Frieza en zijn vader King Cold, die net naar de aarde gekomen waren om wraak op Goku te nemen. Hierna vertelt Trunks Goku over de Androids, die in deze tijdlijn over drie jaar zullen arriveren. Ook geeft hij Goku een medicijn tegen de hartziekte die hij zal krijgen. Hij neemt afscheid en gaat drie jaar verder in de tijd, nog steeds in dezelfde tijdlijn. Hij schrikt als hij ziet dat de Androids 16, 19 en 20 erbij gekomen zijn en hij sluit zich aan bij de Z-fighters. Ze zijn nog steeds geen partij voor #17 en #18 en als Cell de aarde ook nog bedreigt gaat Trunks samen met zijn vader Vegeta trainen in de Hyperbolic Time Chamber. Als hij hieruit komt heeft Cell reeds zijn tweede vorm bereikt en na een gevecht biedt Vegeta hem de kans om zijn derde en perfecte vorm te bereiken. In deze vorm verslaat hij Vegeta en nu is het Trunks' beurt om tegen het monster te vechten. In de Hyperbolic Time Chamber heeft Trunks het niveau van Ascended Super Saiyan bereikt, net als zijn vader, maar ook nog een hoger niveau. Als Ultimate Super Saiyan is hij veel sterker dan Cell, maar ook een stuk trager en hij verliest. Cell spaart zijn leven, omdat hij de Cell Games wil gaan organiseren. Tijdens de spelen houdt Trunks zich vrij afzijdig, maar vecht nog wel tegen een Cell Junior. Nadat Cell terugkeert na zijn zelfvernietiging vermoordt hij Trunks.

Na de Cell Games wordt Trunks met de Dragon Balls weer tot leven gewenst. Niet veel later vertrekt hij naar zijn eigen tijd(lijn). Hij is nu sterk genoeg om de Androids en Cell daar te verslaan en hij leeft verder in vrede.

cooler (0 x uitgekomen)

Cooler is een karakter uit een Dragon Ball Z film die naast de serie is gemaakt genaamd Cooler's Revenge.

Cooler is de broer van Frieza, dus ook een Changeling, een wreed ras. Cooler is veel sterker dan Frieza, en heeft een nieuwe transformatie, wat Frieza niet heeft.

Cooler kwam naar de aarde met zijn handlangers nadat hij hoorde dat zijn broer Frieza gedood was door Goku. Hij wilde wraak nemen voor zijn broer, maar Goku was ook te sterk voor Cooler en heeft hem met behulp van zijn Kamehameha-techniek naar de zon geblazen.

dabura (0 x uitgekomen)

Dabura is de heerser van het koninkrijk der demonen, totdat de tovenaar Babidi hem in zijn macht neemt. Als Babidi's bodyguard reist hij met hem mee naar de aarde. Daar verandert hij de Z-fighters Krillin en Piccolo in steen en vecht hij met Gohan. Later wordt hij door Majin Buu in een koekje veranderd en opgegeten. In het hiernamaals verandert hij in een goed persoon. Verder is er niet veel bekend over Dabura's verleden.

dende (3 x uitgekomen)

Dende is een fictief figuur uit de anime-serie Dragonball Z.

Dende is een Namek die het eerst voorkomt in de Frieza Saga op planeet Namek. Hier wordt hij gered Gohan en Krillin als Zarbon en Dodoria zijn dorp aanvallen en iedereen doden. Later levert hij een belangrijke bedrage aan de strijd op Namek door de Namekian Dragon Porunga op te roepen, zodat Gohan en Krillin hun wensen kunnen doen.

Dende heeft de gave mensen te helen als ze gewond zijn. Deze gave gebruikt hij onder andere om Krillin, Gohan, Vegeta and Piccolo te genezen tijdens de strijd met Frieza. Om deze reden wordt hij later door Frieza gedood, maar hij wordt weer tot leven gewekt door de aardse dragonballs.

In de Cell Saga wordt hij de beschermer van de aarde, nadat Piccolo en Kami gefuseerd zijn.

frieza (0 x uitgekomen)

Frieza is één van de belangrijkste vijanden uit Dragonball Z. Hij kan transformeren in vier vormen, oplopend in kracht.

captain ginyu (1 x uitgekomen)

Captain Ginyu is de leider en het oudste lid van een elite groep huurlingen die bekend staan als de Ginyu Force. Een van de wat ongewone eigenschappen van de Ginyu Force is hun mogelijkheid om "poses aan te nemen". Captain Ginyu doet dit altijd heel erg serieus, hoewel de meeste van deze poses er heel erg komisch uit zien. Captain Ginyu heeft de mogelijkheid om door een speciale techniek van lichaam te wisselen met zijn tegenstander.

Samen met Recoome, Jeice, Burter en Guldo, is dit team ingehuurd door de schurk Frieza om alle Dragon Balls op de planeet Namek te vangen, om Frieza zo welke wens dan ook te laten doen.

Wanneer Captain Ginyu opgeroepen wordt denkt hij dat de andere vier leden Vegeta, Gohan en Krillin wel aan kunnen. Maar wanneer Goku verschijnt en de Ginyus verslaat, moet hij zelf gaan vechten. Hij merkt dat Goku veel sterker dan hij is en hij gebruikt zijn speciale techniek. Het overnemen van iemand anders lichaam. Hij slaat zichzelf zodat zijn lichaam verzwakt is en verwisselt dan van lichaam met Goku. Captain Ginyu gaat dan terug naar het schip van Frieza, waar hij Vegeta, Krillin en Gohan tegen komt. Hij kan echter de kracht die Goku had niet in het lijf vinden. Ginyu wordt in elkaar geslagen door Vegeta, en Ginyu probeert dan met Vegeta van lichaam te wisselen. Goku gooit zichzelf tussen de straal en Goku zit weer in zijn eigen lichaam. Ginyu probeert het nog een keer en dan gooit Goku een kikker naar de straal zodat Ginyu verwisselt van lichaam met een kikker. Na een tijdje komt Ginyu Bulma tegen en verwisselt met haar van lichaam. Maar dat wordt snel weer ongedaan gemaakt en Ginyu leeft verder als een kikker.

gogeta (9 x uitgekomen)

Gogeta (Japans:ゴジータ, Gojīta) is een personage dat voorkomt in de tekenfilmseries Dragonball Z en Dragonball GT. Gogeta is een fusie van de Saiyans Goku en Vegeta en heeft daardoor een dubbele stem van Goku en Vegeta.

gohan (97 x uitgekomen)

Gohan is de zoon van Goku en Chi-Chi, en is de enige halfbloed Saiyan met een staart.

Hij vecht altijd mee met de Z-fighters, ondanks dat Chi-Chi dat niet wil, ze wilt dat hij studeert.

goku (0 x uitgekomen)

Goku is de hoofdpersonage in de mangaserie Dragon Ball. Hij is een Saiyan, een buitenaards ras. Hij werd als baby naar de Aarde gestuurd. Hij is de zoon van Bardock.

videl (9 x uitgekomen)

Videl komt voor het eerst in de Great Saiyaman Saga. Ze zit net als Gohan op de Orange Star High School en ze is de dochter van Hercule. Op het 24e World Tournament wordt ze jeugdkampioene en ze is de beschermster van Satan City, totdat de Great Saiyaman ten tonele verschijnt. Als ze achter zijn ware identiteit komt (Gohan), dwingt ze Gohan om haar te leren vliegen en mee te doen aan het 25e World Tournament. Tenminste, als hij wil dat zijn identiteit geheim blijft. Videl en Gohan raken bevriend en worden verliefd. Videl staat Gohan een paar keer bij als de Great Saiyaman 2. Tien jaar na de dood van Majin Buu wonen ze samen en hebben ze een dochter genaamd Pan. Ondanks dat Videl door haar vader een echte krijger is, wordt ze uiteindelijk een huisvrouw en houdt ze zich op de achtergrond.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?