Wie van Harry Potter ben jij?

Wie van Harry Potter ben jij? En je hebt heel veel uitkomsten hihi:)

Mogelijke uitkomsten

Voldemort (44 x uitgekomen)

Je bent heel slecht en gemeen. En je vermoord iedereen die je in de weg staat, en ook iedereen die je niet in de weg staan. Je hebt een BLOEDHEKEL aan Harry Potter. En Nagini is heel lief:). En Bellatrix ook:)(H)

Bellatrix (3 x uitgekomen)

Je lieft(H) Voldemort en bent een beetje gek in je hoofd. Je lacht heel veel, voornamelijk als iemand net dood is. Je houd meer van martelen dan van gelijk doden. Je hebt heel lang in Azkaban gezeten en bent de trouwste dooddoener.
En je hebt een te diep décolaté xD.

Lucius Malfidus (0 x uitgekomen)

Je bent een dooddoener, maar je bent niet heel erg trouw. Voornamelijk niet in deel 7. Je hebt een zoon en een vrouw. Je ontkende dat je dooddoener was toen Voldemort verdween. Je hebt veel mensen vermoord en bent een slijmbal op het ministerie. En je bent niet echt aardig.

Draco Malfidus (18 x uitgekomen)

Je bent blond en Patty Park vindt je leuk. Je hebt uber veel kapsonis(hoe schrijf je dat???) en hebt een bloedhekel aan halfbloeden, modderbloedjes en dreuzels. En aan Harry Potter. Je bent ook wel een beetje bangig, maar je verbergt dat. Je bent ook beginner dooddoener.

Harry Potter (94 x uitgekomen)

Je bent dapper en je ouders zijn vermoord. Je hebt veel meegemaakt en Voldemort al vaak verslagen en zelfs vermoord. Je hebt veel vrienden, maar ook veel vijanden. Je bent verliefd op Ginny en je vrienden zijn Ron en Hermelien.

Hermelien (0 x uitgekomen)

Je bent dapper en super slim. Je kan goed toveren en je beste vrienden zijn Harry en Ron. Je bent ook een modderbloedje(niet beledigent bedoeld hoor:)).

Ron (0 x uitgekomen)

Je hebt rood haar. Dooddoeners vinden je een bloedverader. Je leeft in een groot gezin en bent de en na jongste thuis. Soms ben je wel een beetje chagie. Je hebt ook wel een beetje lomp, maar wel heel grappig. Je hebt een oogje op Hermelien. En je beste vrienden zijn Harry en Hermelien.

Perkamentus (0 x uitgekomen)

Je bent oud en slim en wijs. Je gaat dood in deel 6. Je richt je heel erg op Harry en Voldemort doden. Veel mensen vinden je een heel erg krachtige tovenaar.

Severus Sneep (12 x uitgekomen)

Je hebt een grote neus en je wast je haar nooit. Je lijkt een dooddoener, maar dat ben je toch niet. Je kan dus wel aardig goed toneelspelen. Je wil heel graag leraar verweer tegen de zwarte kunsten geven en je trekt zwadderaars heel erg voor, je hebt ook afdelings hoofd van zwadderig.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • irk7

    voldemort

    6 jaar geleden
  • Drapplepotter

    harryy (A)

    9 jaar geleden
  • Oneira

    Je kan Hermelien niet eens worden???

    1 decennium geleden
  • Potterfan

    Draco,

    Dat klopt inderdaad. Hij zit in mijn eigen top 3 favo hp personage's!!

    leuke quiz

    1 decennium geleden
  • TamDiamond

    draco (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?