Welke jongen van Inazuma eleven past bij jou?

Kijk welke jongen van Inazuma Eleven bij jou past. Degenen tussen wie je kunt kiezen is Axel, Mark, Jude, Hurley, Erik en Nathan. Vul deze quiz snel in om te kijken wie bij jou past c:

Mogelijke uitkomsten

Axel (37 x uitgekomen)

Degen die bij past is Axel. Hij past het best bij jou want je bent net zo geheimzinnig als hem. Jij en Axel houden van de zelfde element, vuur! En jullie hebben allebei een ketting met een amulet om je nek. Jullie passen overduidelijk bij elkaar c:

Mark (18 x uitgekomen)

Jij past het beste bij Mark omdat jullie allebei een hele grote passie hebben voor voetbal. Ook al regent het jij blijft gewoon voetballen, net als Mark. Als iedereen niet goed in zijn vel zit geef je een peptalk, en wat denk je zelf? Mark doet dat ook! Jij past gewoon het beste bij Mark en daar moet je trots op zijn c:

Jude (4 x uitgekomen)

De jongen die het meeste op jou lijkt is Jude. Jullie zijn allebei goede speelmakers en verbergen allebei jullie gevoelens. Ook al verberg je je gevoelens een hele goeie vriend(in) weet wat er bij jou is, net zoals Jude en David. En geloof me of niet, Jude is heel schattig! Dus wees blij met hem

Hurley (23 x uitgekomen)

Hurley is de jongen die bij jou past. Wees maar blij met zo een opgewekte en spontane jongen zoals Hurley! Wanneer iemand jou en Hurley vraagt om mee te gaan naar de zee laten jullie dat geen twee keer zeggen. Wees maar blij met zo een opgewekte en spontane jongen als Hurley c:

Erik (11 x uitgekomen)

Erik is de jongen die bij jou past. Erik is een aardige maar eigenwijze jongen net als jou! Jullie hebben allebei twee hele goeie vrienden die veel voor je betekenen. Misschien is hij soms eigenwijs maar dat is juist zo schattig aan hem. Als jou was zou ik heel blij zijn met Erik c:

Nathan (0 x uitgekomen)

Nathan is de gelukkige jongen die bij jou past. Wees maar heel blij met hem, hij is een lieverd maar ook heel schattig! Jij en Nathan zijn allebei goed maar hebben soms een duwtje in de rug nodig. Maar toch blijft hij heel schattig. Dus als je Nathan hebt bof je met zo iemand c:

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Jojoxbad

    Erik! Alleen jammer dat hij is aangereden.

    2 jaar geleden
  • Duendes

    Hurleyyyy :Y)
    Of Erik c:

    8 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Axel (H) (H)

    8 jaar geleden
  • KidouYuuto

    Axel Nice =D maar waarschijnlijk pas ik iets beter bij Nathan maar ja Axel is still great

    8 jaar geleden
  • Yuzu

    Axel :3

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?