wie ben jij van het spelletje dante's inferno?

dante's inferno is een spel waar een man naar de hel toe gaat omdat zijn vrouw daar is ( zij is dood). in hel zijn er verschillende cirkels.

Mogelijke uitkomsten

dante (2 x uitgekomen)

dante is een man die zijn moeder vader broer en vriendin is kwijt geraakt. ze zitten allemaal in hel. dante gaat alle cirkels door tot aan het midelpunt van hel. hij verslaat lucifer(= de duivel, satan)

lucifer (8 x uitgekomen)

lucifer(= de duivel, satan) haalt dante's lief en neemt haar mee naar hel. natuurlijk gebeurt er vanalles met haar. toch word ze naar de hemel gebracht omdat dante spijt heeft dat ze dood is en dat hij haar broer niet kon beschermen. lucifer is het moeilijkste om dood te maken. [wie in het midelbaar zit krijgt waarschijnlijk geschiedenis en als je goed hebt opgelet worden die beelden ful frontal gemaakt en zo is lucifer ook in het spel.] lucifer word verslagen( ook al vindt ik het erg).

virgil (4 x uitgekomen)

virgil is een dichter, de grootste dichter van Romen. vrigil is nooit gedoopt. daarom beland hij voor een paar jaar in hel. dante's lief stuurt virgil om dante te helpen en te lijden in hel.

king minos (1 x uitgekomen)

king minos zit in een grote rechtzaal aan het einde van het voorgeborchte, waar hij een oordeel velt over de zielen van de verdoemden. king minos is blind maar hij kan de verdoemden pakken met zijn tentakels. met zijn overgebleven zintuigen kan hij alles aflezen. daarna als hij een oordeel heeft gemaakt gooit hij de zielen op een bespijkert wiel en worden de zielen naar hun rechtmatige besteming in hel geplaatst.

beatrice (3 x uitgekomen)

tijdens haar leven was Beatrice puur rechtschap. haar enige zonde was dat ze zich voor hen huwlijk aan dante heeft overgegeven. ze wordt naar hel genomen. ze ziet wat dante heeft gedaan alemaal want hij heeft haar bedrogen en haar broer niet kunnen beschermen. naarmate dat ze er langer is word ze koningin van hel. toch gaat ze naar de hemel.

charon (1 x uitgekomen)

charon is een vervloekt veeman die de verdoemde over de rivier Acheron moet zetten om ze naar het voorgeborchte te brengen. in de loop der tijd is charon één geworden met zijn veerboot. van zijn lichaam rest alleen zijn hoofd, dat zijch op de boeg van het chip bevindt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • luky123

    ik hou van het spel dantes inferno vooral de cirkel gluterry ofzo maar mijn personal faavorite is god of war

    1 decennium geleden
  • kuolema

    charon

    1 decennium geleden
  • Sokol

    lucifer(yeah)(hoera)(yeah)(hoera)(yeah)(hoera)(yeah)(hoera)(yeah)(hoera)

    1 decennium geleden
  • Noah98

    Beatrice

    1 decennium geleden
  • Pumkinking

    Lucifer(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)!!!!! tis ook degene die ik wil zijn (dance)(dance)(dance)xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?