Zevende hemel

gewoon omdat ik het moet neer zetten :D

1 Asther
2 Gisteren weer een dag
3 ^^
4 Zevende hemel

Mogelijke uitkomsten

Zevende hemel ^^ (0 x uitgekomen)

Ik ben helemaal in de zevende hemel.
Ja, ik en Asther zijn een stel. Alles gaat, voor zo ver kan, helemaal top!
Wat er na de vorige blog gebeurd is: Wees gewaarschuwd. Ik zat dus achter de laptop. Op me bed. Komt Asther binnen, was binnengelaten door mijn moeder. Gaat vervolgens naast mij liggen ^^ Ja de rest kun je wel bedenken denk ik. Maar voor de mensen die niet zo heel slim zijn: Het kwam uit op ... dingen ^^

Was goed jongen ^^
Zegt genoeg toch?

Asther (19 x uitgekomen)

Drie weken geleden was ik uitgeweest in een jongerencentrum, want daar was een emocore-avond. Ik was met een aantal vrienden en op een gegeven moment was er een dikke moshpit. Aangezien ik nou niet echt de stabielste mens ter wereld ben, dachten mijn vrienden er al om dat ik er niet in moest. Dus ik stond een beetje slap toe te kijken, komt er ineens iemand naast me staan.

"Moet je niet meedoen? Daar vind ik jou nou echt een type voor." Ik kijken, staat er ineens een vet knappe chick naast me. Dus ik mijn hoofd schudden. "Ben een beetje... slecht ter been," grijnsde ik, en toen moest ze wel lachen. Hebben ff wat gedronken. Nou ja, van alcohol word ik een beetje... vrijpostig. En ik had al best veel op.

Toen zijn we ff buiten gaan staan, ik wou even roken. Van roken kwam eigenlijk weinig. We stonden na 5 minuten ofzo ergens tegen een muurtje. De rest weet ik niet meer. Toen ik de volgende ochtend wakker werd, was de enige herinnering een gigantische zuigzoen ergens onder mijn sleutelbeen. Tering.

Ik moet wel zeggen dat ze goed kan zoenen.

Gisteren weer een dag (0 x uitgekomen)

Ik was gister weer uit in dat centrum, en ja hoor, zij was er ook. Ze begroette me met een dikke tongzoen. Ik dacht echt: "wtf" en zoende maar terug. Ze had een te kort schots rokje aan met een wit blousje, en al snel zaten we weer aan de bar. Ze trakteerde me op een Jägermeister en nam zelf een Breezer. Ze had mijn zwakke punt door. Rot wijf. Niet dat ik het erg vond ^^

We hadden buiten ons plekje weer gevonden en volgens mij komt de zuigzoen die ik op mijn buik heb van haar. Waarom kan ik me niks herinneren dat zij dat heeft gedaan, verdomme?

^^ (2 x uitgekomen)

Ik en Asther op mijn bed is niet goed.



Of toch wel ^^

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?