The Bottle To Heaven met.... ANTIKKU CAFE DESU <333

je kent de regels van Spin the Bottle XD en van 7 Minutes in Heaven heb je vast ook wel gehoord XD dus hier in kruizing ervan met An Cafe <333

en natuurlijk vergeet ik Bou-kun niet <33

Mogelijke uitkomsten

Miku (94 x uitgekomen)

De fles draait 7 rondjes en belandt op... Miku!

Miku pakt je hand een sleept je als het ware mee naar de kast. Ik doe de deur op slot en wens je veel succes. Je voelt Miku over je heen leunen en sluit je ogen vast voor wat gaat komen. "Als je niet wilt, hoef je niet hoor." zegt Miku met een poeslieve stem. "Mij maakt het niet uit hoor." zeg je terwijl je voelt dat Miku verder voorover buigt en je wangen knalrood worden. Miku's lippen raken zachtjes die van jouw en begint je voorzichtig te zoenen. Al snel brengt Miku er wat meer geweld in en likt je onderlip om je mond binnen te komen. Jij geeft hem geen toestemming om zijn tong jouw mond binnen te laten gaan, dus knijpt hij je in je kont. Van schrik maak je een zacht gilletje en slipt Miku's tong jouw mond binnen. Jullie zitten daar een tijdje te tongen en dan roep ik dat de tijd voorbij is en trek ik de kastdeuren open. Jullie vallen uit de kast en Miku hangt met een grote glimlach over je heen. Als je terug naar je plaats wilt gaan, pakt Miku je arm beet, trekt je mee terug naar zijn plaats en zet je bij hem op schoot. "Wordt mijn vriendinnetje?" vraagt hij met een lichte aanwezigheid van een bevel...

NYappY: Jaaa... de rest is aan jou om te beslissen, ga je ja of nee zeggen? XD

Teruki (76 x uitgekomen)

De fles draait 15 keer en wijst dan naar... Teruki!!!

Teruki staat op, rijkt je zijn hand, helpt je omhoog en leidt je naar de kast. Niet alleen ouder, maar ook een gentleman huh. Teruki gaat zitten en tikt zachtjes naast hem om te laten merken dat jij daar moet gaan zitten. Een beetje verlegen ga je naast hem zitten. Hij legt zijn arm om je heen en trekt je tegen hem aan. "Als je niet wilt doen wat Rin (ik) wil dat we gaan doen, kunnen we gewoon zo blijven zitten." zegt hij zachtjes. Jij besluit om je over je verlegenheid heen te zetten en begint hem te zoenen. Eerst is hij een beetje verbaasd van de snelle verandering, maar al gauw draait hij de rollen om en is hij degene die je zit te zoenen. Na een paar minuutjes zijn jullie uitgetongt en zit je bij hem op schoot. "Nog 1 minuutje," fluistert hij om de sfeer niet te bederven, "zullen we gewoon zo blijven zitten?" Je knikt en kruipt nog wat dichter tegen hem aan. Ik slinger de deur open zonder ook maar een waarschuwing. "Aww... is dit alles?! Ik had meer van de oudste verwacht." zeg ik teleurgesteld. "Heb geen vooroordelen over mij s.v.p.." antwoordt Teruki een beetje geïrriteerd. Hij pakt je hand, leidt je terug naar zijn plaats en jullie knuffelen de rest van de avond met elkaar. Als mijn feestje voorbij is, vraagt Teruki je verkering.

ik: tis natuurlijk aan jou om ja of nee te zeggen >.<

Kanon (62 x uitgekomen)

De fles draait 11 rondjes en land op... Kanon!!!
"Nou ben ik jaloers." murmer ik. "Oh ja, Rin-chin vond Kanon het leukst hé." plaagt Miku. "Uresai (kop dicht)." grom ik naar hem. Jij loopt stilletjes naar de kast terwijl Yuuki en Teruki Kanon omhoog trekken en de kast in slingeren. Jij gaat in een hoekje van de kast zitten en Kanon laat zich naast je zakken. "Uhm... hoi." zegt Kanon lichtelijk verlegen. "Hoi." zeg jij giechelend terug, je vind het best schattig dat ie een beetje verlegen is. "Als je niet wilt hoef je niet hoor." zeg je nog licht giechelend. "Mij maakt het allemaal niet uit hoor." zegt Kanon al een stuk minder verlegen. Je wist dat ik Kanon best leuk vond en dat dit je kans was op wraak voor die ene keer dat ik je warme chocolademelk opgedronken had. Je springt als het ware boven op hem en bijt in zijn lip om toegang tot zijn mond te vragen. Hij opent zijn mond en jouw tong gaat meteen op onderzoek uit. Jij bent zo dominant dat Kanon niet eens de kans krijgt om de rollen om te draaien en probeert het dus ook maar niet. Je wist dat ik waarschijnlijk de deur zou openen voordat het tijd was, vooral deze keer, en hield dus maar wat eerder op. Gelijk had je, een halve minuut voordat de tijd om was, slingerde ik de deur open. Jij pakt Kanon bij de hand, sprint met hem terug naar zijn plaats en gaat bij hem op schoot zitten. Na mijn feestje vraagt Kanon je om zijn vriendinnetje te zijn. Nu had jij je wraak (en een leuk vriendje als je ja zegt, dat is aan jou XD)

Takuya (63 x uitgekomen)

De fles draait 6 rondjes en wijst naar Takuya. "Het is Takkun's beurt." giechel ik. Yuuki en Miku giechelen mee. Jij loopt naar de kast de kast en ik duw Takuya de kast in terwijl Miku de deur op slot doet. Jij gaat aan de ene kant van de kast zitten en Takuya aan de andere. "Als je niet wil, hoeft het niet hoor." zeg je tegen Takuya, wetend dat hij enorm verlegen is. Takuya kruipt voorzichtig naar je toe en geeft je een licht kusje op je lippen voordat hij naast je gaat zitten. Hij kruipt tegen je aan en jij gooit je armen om hem heen om het toch nog een beetje intiem te maken. Jullie knuffelen elkaar en geven elkaar lichte kusjes voordat de deur open slingert. Jullie lopen allebei terug naar jullie plaats en na het feestje vraagt Takuya je verkering.

ik: tuurlijk is het aan jou om ja of nee te zeggen en te 'verzinnen' wat er verder gebeurt XD

Yuuki (32 x uitgekomen)

De fles draait 13 rondjes en wijst dan naar Yuuki. "Yuukikki no ban da! (Het is Yuukikki's beurt)" roept Miku. Yuuki loopt de kast in en jij volgt. Ik doe met een grote grijns de kast dicht en op slot. "No backing out of this one girl. (onder deze kom je niet uit meid)" giebel ik. Jij gaat zitten en voelt Yuuki al over je heen buigen. 'Aja (spreek uit als adja [soz, mijn woordje voor als iets een beetje mis gaat xD]), nou komt het.' denk jij. Je voelt Yuuki's lippen tegen de jouwe botsen en voelt zijn tanden in je onderlip. Je geeft hem toegang tot je mond en zijn tong gaat meteen op onderzoek uit. Je voelt Yuuki's hand je shirt in glijden en je borst masseren. De 7 minuten zijn supersnel voorbij en ik slinger de kastdeur open. We (ik en de rest van An Cafe) staan jullie zo'n 10 minuten aan te gapen. Jij en Yuuki gaan terug naar Yuuki's plaats en jij gaat bij hem op schoot zitten. Naar het feestje gaan jullie naar zijn huis ^_~ (je raad wel wat daar gebeurt).

ik: het is aan jou om te beslissen of jullie ook een relatie krijgen xD

Bou (20 x uitgekomen)

De fles draait 3 rondjes voordat hij naar Bou wijst. Jij en Bou waren al een tijdje goede vrienden en rennen giechelend de kast in. "Ik vind je al een tijdje leuk." floept Bou uit. "AWWW, Bou-kun, ik hou ook van jou." giebel je. Jullie geven elkaar een dikke knuffel. "Ik heb een leuk idee." giechelt Bou. "Vertel, vertel." gil je. "Nou... we kunnen rare geluiden maken en doen alsof we sex hebben!" fluistert Bou. Jij ligt dubbel. "Bou, je bent geniaal." lach je. Bou begint zachtjes op de muur te bonken en jij doet mee door sexgeluiden te maken. Als de tijd voorbij is, sprinten jullie de kast weer uit als ik de deur open. Ik en de rest van An Cafe staan elkaar aan te staren en jij en Bou liggen dubbel. Jij gaat samen met Bou naar huis om nog wat lol te hebben en een film te kijken. Tijdens de film keert Bou zich tot je. "Ik was serieus over wat ik in de kast zei. Wil je mijn vriendinnetje zijn?" zegt Bou blozend.

ik: jij beslist het antwoord zelf en fantaseert maar verder xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • IchigoxMiku

    Miku!! (H)(H)(H) OMG Ja o(≧∀≦)o (yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden
  • Sakura01

    miku en ik zeg ja

    1 decennium geleden
  • SayuriDesu

    die vn Bou is echt zo lol xD
    Sex geluiden!
    LOL! XD

    1 decennium geleden
  • SayuriDesu

    Teruki naaaahhh ik wil Miku xD
    mr Teruki is best wel Cute :D

    1 decennium geleden
  • GwenMoon

    Miku!!
    Kanon && Bou zijn leuker!!
    Xx.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?