Wie ben jij van My Chemical Romance?

My Chemical Romance (Teenagers, Welcome To The Black Parade, I'm Not Okay,...) is één van de meer bekende pop-punk/rock/...groepen, gevormd door Gerard Way (vocals), Mikey Way (bass), Ray Toro (gitaar), Frank Iero (gitaar) en voormalige drummer Bob Bryar, waar nog steeds geen vervanger voor gevonden is voor zover ik weet.

Mogelijke uitkomsten

Mikey Way (13 x uitgekomen)

Jij bent Mikey Way, de jongere broer van Gerard Way. Je bent een uitstekende (geweldige) bassist, en je speelt met stijl. Je bent vrij verlegen, neemt geen drugs, bent (net zoals je broer) verslaafd aan koffie en cola Zero.

Frank Iero (4 x uitgekomen)

Jij bent Frank Iero, een van de twee gitaristen. Je bent ook de 'sexy-ass' van My Chemical Romance en bent bovendien 'frontman' van Leathermouth. Je bent grappig, schattig en geweldig op het podium.

Gerard Way (7 x uitgekomen)

Jij bent Gerard Way, de zanger. Je bent vaak erg verward en soms helemaal gestoord. Je bent verslaafd aan koffie, en had vroeger alcohol- en drugsproblemen, maar je fans steunden (en steunen) je door dik en dun. Naast zingen schrijf je ook strips, The Umbrella Academy. Toen je oma (die je had leren zingen, dansen, toneelspelen,...) stierf, schreef je het liedje 'Helena' voor haar.

Ray Toro (3 x uitgekomen)

Nadat je ontdekte dat drummen niet echt je ding was, ging je (opnieuw) gitaarspelen. Je bent vriendelijk en hebt een grote afro, waar vaak om gelachen wordt. Je bent een beetje onhandig, maar het staat je.

Bob Bryar (9 x uitgekomen)

Jij bent Bob Bryar, de (voormalige) drummer. Je bent rustig, maar kunt echt stevig drummen; de problemen aan je pols weerhielden je er niet van om toch verder te spelen. Je bent de opvolger van Matt, die (om onbekende redenen) de band uitvloog. Je bent vrij verlegen, en heel droog.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • DemonishOcelot

    Ach, ik ben de zanger...

    YEAH!

    9 jaar geleden
  • LIGHTS

    Ik kwam overeen met Bob. En ik vind het gewoon nog steeds zo raar dat hij er niet meer is.. Ik besef het me nog niet zo goed, al is dat onderwerp wel gevoelig komen te liggen. Ik denk dat de hardere klap pas komt als het nieuwe album uit is en hij niet op het hoesje staat. ):
    Besides that vind ik het best wel awesome dat mijn uitlsag Bob was. :3

    1 decennium geleden
  • CHOCOLOLLY

    Ray Toro ;)
    Yaay!

    [Trouwens, daar komt het lied Helena vandaag (A)]

    1 decennium geleden
  • Suzuya

    Ray Toro

    1 decennium geleden
  • kuolema

    mikey way^^

    btw die broers zijn best knap:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?