Benieuwd welke winkel bij jou past?

Als je gezellig met je vriendinnen of met je familie nieuwe kleren gaat uitzoeken, moet je natuurlijk ook de perfecte winkel weten.

Kun jij ook nooit je kleren uitkiezen? En al helemaal niet waar? Doe dan deze quiz, kijk waar jij snel heen moet en je zult met handenvol terug thuis komen!

Mogelijke uitkomsten

C&A (12 x uitgekomen)

Jij hoeft niet perse merkkleding, maar je houdt gewoon wat leuke kleurrijke kleren. Je hoeft ook geen merkkleding te dragen om populair te zijn! Bij de C&A zullen ze genoeg super leuke kleren voor jou hebben klaarhangen!

H&M (4 x uitgekomen)

H&M is de perfecte winkel voor jou, met ook nog eens de te gekke accesoires! Leuke blije shirtjes en misschien ook nog wel eens een keer sexy! Te gekke winter- en zomer kleding hebben ze voor jou klaarhangen! Maak je klerenkast maar alvast een beetje leeg, want als jij daar bent geweest past er straks niets meer in!

HEMA (39 x uitgekomen)

De HEMA past perfect bij jou! Leuke fleurige shirtjes en fijne broeken. Mooie kettingen, oorbellen en zonnebrillen. Het hoeft ook allemaal geen merk te zijn! HEMA is een hartstikke fijne winkel met te gekke kleding! Ga maar eens tussen de shirtjes kijken! Je vindt heus wel iets!

woMen at Work (28 x uitgekomen)

Men at Work is een super fijne winkel voor jou! Het heeft te gekke merken de jij super vindt! De shirtjes, de vesten, de broeken, de schoenen, allemaal super coole merken die jou allemaal staan. Jij vindt merken wel leuk en vindt het zeker fijner om merkkleding te dragen dan geen merk. Daarom is Men at Work een perfecte winkel voor jou! Ik zou maar eens snel een kijkje gaan nemen!

Bon prix it's me! (2 x uitgekomen)

Bron prix heeft precies jouw stijl kleding hangen. Te gekke shirtjes, broeken, schoen, wat je maar wilt. Altijd nieuwe verschillende leuke kleding! Als jij een kijkje neemt zul je meteen versteld staan van wat ze daar allemaal hebben!

Blond Amsterdam (34 x uitgekomen)

Blond Amsterdam heeft alle leuke fleurige shirtjes en vesten voor jou! Jij houdt wel van grappige shirtjes met schattige en leuke tekeningen erop met leuke tekstjes erbij! Neem maar snel eens een kijkje en sta versteld van alle leuke dingen die ze daar hebben!

Natalie Dee (8 x uitgekomen)

Heb jij al eens van Natalie Dee gehoord? Natalie Dee is een tekenares die te gekke tekeningen maakt! Het zijn super grappige en leuke tekeningentjes. Ze zijn nu ook verkrijgbaar op shirtjes en dat is echt iets voor jou! Neem maar snel een kijkje op haar site www.nataliedee.com

Overige winkels (11 x uitgekomen)

Jij houdt van van alles wat! Het maakt jou helemaal niets uit wat voor een merk het is. Of zelfs of het wel een merk is! Jij floept bij elke winkel binnen! En je vindt genoeg super toffe kleding!

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • iloveyou13

    woMen at Work
    nee joh ik hou juist meer van h&m_O_
    H&M_O__O_(yeah)

    1 decennium geleden
  • Nestor

    c&a

    1 decennium geleden
  • CRACKSICLE

    woMen @ Work.
    Ik koop in Pimkies, C&A, coolcat.
    Merkkleding koop ik enkel en alleen als het niet té duur is,, want uiteindelijk verslijten kleren even snel hoor.

    1 decennium geleden
  • Suzuya

    Hemaaa =|
    oké ik haal daar nooit kleding xD
    Van dat lijstje dan C&A XD
    mja ik ga et meest naar Bristol en Takko XD

    1 decennium geleden
  • noaheef

    haha... het kan zijn dat ik het wel eens fout heb he! Dus niet alles hoeft te kloppen. Maar het is meer dat ik een winkel zeg waar je heen kan gaan als je het niet meer weet. (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?