Welke bekende stad past bij jou?

Welke bekende stad past bij jou, Waar zou je je thuis kunnen voelen en heel mischien wel later gaan wonen..

Mogelijke uitkomsten

Parijs (22 x uitgekomen)

Jij zou zo uit Frankrijk kunnen komen. Parijs is perfect voor jou. Je bent dan ook waarschijnlijk een echt meisjes-meisje. Je houdt van designer en andere dure dingen. Ook ben je hou je van rust om je heen en pakt zo nu en dan een sjiek terasje om bij te komen van het vele winkelen. Wat je dan besteld? Waarschijnlijk wijn, stokbrood met kruidenkaas en een fruitig dessert als afsluiting.

New-York City (46 x uitgekomen)

Voor jou geen saaie standaard vakantie. In tegenstelling tot de toeristen die naar Parijs en Londen gaan, zou jij naar New-York City gaan. Waarom? Waarschijnlijk voor het bruisende leven en de sensatie. Hou je van nieuwe en onverwachte situaties. Dan is deze wereldstad zeker iets voor jou.

Londen (4 x uitgekomen)

Jij houdt van regelmaat en stijl. In dat geval past de Engelse cultuur perfect bij jou. Jij wisselt je vakantie het liefst af met culturele bezoekjes, winkelen en je pakt zo nu en dan ook je rust. Ook voor de jongens zit je hier goed. Engelse staan namelijk bekend om hun manieren.

Moskou (12 x uitgekomen)

Geen standaard vakantie voor jou! Jij houdt van nieuwe dingen ontdekken. Hoe meer verschillende culturen, hoe beter. Jij bent zeker in voor lekker eten en veel drank. En als je van stoere jongens houdt, zit je hier in Moskou zeker goed. Russen staan namelijk bekend als machtige mannen die weten wat ze willen.

Las Vegas (20 x uitgekomen)

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.. Een quote waar jij je absoluut niet in kan vinden. Jij bent namelijk meer van de Glitter en Glamour. Geld is een van de belangrijkste dingen in jou leven. Jij ziet de het leven soms mischien te materialistisch. Daarom zullen sommige mensen jou verwend noemen. Maar een ding is zeker. Jij weet wat je wilt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • foxacademy

    Paris :D ik ben er wel nog nooit geweest maar ik ga er wel eens heen hopelijk ;)

    1 decennium geleden
  • Berdien

    I(H)NY

    1 decennium geleden
  • xxtessxx

    new yooork:)

    1 decennium geleden
  • wowdrews

    Parijs hihi mooi
    New york is eigenlijk ook wel leuk

    1 decennium geleden
  • Pirateshero

    LA

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?