Wie ben jij van Harry Potter?

Wil jij er achterkomen wie je nou echt bent, omdat er bij elke quiz iets anders uitkomt? Doe dan deze quiz!!

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (29 x uitgekomen)

Jij bent Harry Potter! Je bent dapper en moedig. Je vrienden zijn erg belangrijk voor je. Af en toe ben je misschien wat roekeloos, maar dat brengt je altijd dichter bij je doel. Je wilt iets bereiken en dat kun je ook!

Ron Wemel (21 x uitgekomen)

Jij bent Ron Wemel! Je bent eerlijk en zachtmoedig. Je hoeft niet per se op de voorgrond te staan. Vrienden zijn belangrijk voor je. Af en toe kun je wat klunzig overkomen, en soms ben je niet zo subtiel. Gelukkig redt je jezelf meestal wel uit genânte situaties.

Hermelien Griffel (29 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Hermelien Griffel. Je bent slim, pienter en soms wat betweterig. Maar dat is volkomen terecht, want je weet ook meer dan je leeftijdsgenoten. Je staat altijd voor je vrienden klaar met kennis en een helpende hand. Jij bent liever een goed persoon dan populair.

Ginny Wemel (25 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Ginny Wemel. Ginny valt op het eerste gezicht niet zo op. Ze is een normaal meisje dat zich niet zo druk maakt en veel vrienden om zich heen heeft. Zo ben jij ook. Soms onderschatten mensen je. Er zit veel meer in je dan anderen zien. Je bent dapper en recht voor de raap. Mensen kunnen je niet zomaar iets flikken. Jij zult je vrienden zoveel mogelijk steunen.

Draco Malfidus (17 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Draco Malfidus. Je bent af en toe een tikkeltje arrogant en het maakt je niet uit wat anderen van je vinden. Je bent graag populair en strijdlustig. Diep vanbinnen heb je een klein hartje, alleen andere mensen zien dat niet door je harde buitenkant.

Marcel Lubbermans (5 x uitgekomen)

Jij lijkt op Marcel Lubbermans. Niet erg populair, niet erg knap, niet erg zelfverzekerd... Maar wel een bijzondere persoonlijkheid. Iemand die er voor zijn trouwste vrienden altijd is. Iemand die zijn best doet een goed en eerlijk mens te zijn. Geloof wat meer in jezelf, want je mag er best wezen!

Loena Leeflang (4 x uitgekomen)

Jij bent Loena Leeflang. Loena is voor sommige mensen een raar persoon. Jij komt ook wel eens vreemd over. Anderen kunnen niet zien wat er zich in jouw hoofd afspeelt, dus dingen die je doet vallen soms verkeerd in de smaak. Toch is jouw hart goed. Je bent er voor je vrienden. Je zult ze helpen en bezit de kracht om ze op te beuren. Je bent apart en dat maakt je bijzonder. Wat anderen van je vinden interesseert je niet zo. Soms ben je spiritueel of zweverig.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • PotterHead4ever

    Dracooo!

    9 jaar geleden
  • Elsketjee

    Loena ja die klopt wel ik zou echt op Zweinstein willen zitten!

    9 jaar geleden
  • Lusk

    loena ja ik kan raar overkomen maar ik kom ook overeen met marcel en ron dus is ik lon lubberwemlang

    1 decennium geleden
  • Fandom

    Hermelien?Yuck...
    Dan Ginny!!!Yay!!!

    1 decennium geleden
  • MetalPopje

    Harry...kj, k had meer op loena leeflang gedacht :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?